Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המוכר כתב " I bought this car to keep it from going to the crusher in 2005."

נראה לי שזה גם הייעוד שלו היום...

אפילו לחלקים הוא לא נראה מי יודע מה...

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

נראה לא יותר גרוע ממכוניות ששיפצו פה בפורום, ןבטח שהמכוניות פה לא נקנו ב150 דולר,

"הבעיה" היחידה היא ש150 דולר זה רק המחיר ההתחלתי :wink:

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

CRUSHER יתנו על המכונית הזאת לא יותר מ-200$, והמכרז כרגע עומד על 330$, ככה שלCRUSHER היא כבר לא תגיע.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

המכונית דיי רקובה, אבל ניחא. מה עם העובדה שהיא נמצאת פחות או יותר במרכז ארה"ב וצריך איזה 800-1000$ כדי להוביל אותה לניו יורק ?

מחיר המכונית הוא כסף קטן לעומת העלות הסופית. מה גם שהיא כבר על 330$ ותיגמר בטח סביב 400-500$

המכונית הזו תגיע לארץ ב 25000 ש"ח.

אז עדיף כבר לקנות מכונית במצב הרבה יותר סביר ב 1000$ ככה שממוקמת קרוב יותר לניו יורק. לא חסרות מציאות.

שורה תחתונה - לא שווה את המאמץ.

פורסם

רביב צודק ב - 100% לדעתי .

קניה לא כדאית גם ב - 100% ...

בסיכומו של חישוב רצוי להביא לארץ רכב סביר במצב נסיעה ( חלק ניכר מההעלות מורכב מהובלה ומיסוי ).

• תוכן חדש...