Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי דייהטסו אפלאוז 97' אוטומטית. בימים האחרונים החלו צפצופים מהמנוע כאשר האוטו על טורים נמוכים, למשל כשאני עומד ברמזור או נוסע לאט אך לא כשאני מאיץ ולא כשאני בניוטרל או בפרקינג. בהתחלה הצפצופים לא הופיעו בקביעות, אבל מיום ליום הם נעשים תכופים יותר. האוטו נוסע מצויין, אבל הרעש מטריד מאד, וגם קצת מלחיץ אותי לחשוב שאולי אני מזיק בכך שאני ממשיך לנסוע ברכב. לפני שאני נכנס למוסך, אשמח מאד אם למישהו יש תובנה כלשהי לגבי העניין והמלצה.

תודה רבה

בועז

פורסם

האם נדלקה מנורה כלשהי בלוח השעונים שלא צריכה לדלוק ?

האם בדקת במוסך את מצב הרצועות (יתכן שזו שריקה של רצועה) ?

כמובן שיתכנו תקלות אחרות ורעשים קשה עד בלתי אפשרי לשער את סיבתם דרך מסך המחשב והמקלדת אך וודאי שבעל מקצוע הוגן והגון שישמע אותם ידע על מה מדובר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תודה על התשובות

בסופו של דבר לקחתי את האוטו למוסך להשמיע מה שיש למנוע להגיד (לצפצף), ומסתבר שהצפצוף הוא משהו שלעולם לא הייתי מנחש - בסך הכל שפשוף של אחד הפנסים! האוטו קיבל בעבר מכה קטנה בפרונט, והפנס לאט לאט החל לשבת חופשי מדי וליצור רעשים ממש חזקים (אבל באמת חזקים, אני לא סתם היפוכונדר של מכוניות...) כאשר האוטו רועד. בשביל לסדר את העניין צריך קתצ פחחות, מכיוון שבדייהטסו אפלאוז אין גישה חופשית לפנס ממכסה המנוע בלי פחחות. אני אעשה את זה בהזדמנות.

העניין הוא שהיה לי קשה לשמוע לבד מאיפה בדיוק מגיע הצפצוף, מכיוון שהוא מתחיל רק כשהאוטו בהילוך או בנסיעה איטית...

אז קצת הטרדתי אתכם לחינם, מסתבר, אין בעיה מכאנית

תודה

• תוכן חדש...