Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

האשה ואני החלטנו "לרדת" מהפיאט גרנדה-פונטו, משום החשש הגדול שלנו שזה רכב בלי שוק (כמעט ולא רואים כאלו לא על הכביש ולא בלוחות המודעות...), והאימפרזה שרצינו "נעלמה" איך שהגעתי לסניף אוויס...:shock: כלומר נראה לי שמעולם לא הייתה שם אלא פורסמה כדי למשוך קונים. מעצבן!!!

ממש לפני שהתייאשתי סופית מקניית רכב והחלטתי לעבור לקורקינט ממונע - אתמול חנתה לי מול הבית לנסר 2005 יפה עם מודעת מכירה עליה. יש לי כמה שאלות:

1. הבעלים אומר שהיא הייתה חצי שנה בליסינג ועוד ארבע שנים אצלו. איך אני מוודא אם אין לו את טופס העברת הבעלות? האם זה בכלל סביר שאין לו את הטופס המקורי ושהוא רק רשום ברשיון הרכב? (האם מעלה חשד לסוחר?)
  2. כיצד מתמחרים רכב שהיה פחות משנה בליסינג? בוודאי לא במחירון פרטי אבל גם לא הנחה מלאה...יש למישהו רעיון?
  3. אם הוא לא מצליח להראות לי היסטוריית טיפולים מתועדת, האם זה תמרור אזהרה שלא לקחת את הרכב לבדיקה בכלל?

תודה רבה לעונים!

פורסם

תראה, רכב שלא רואים הרבה על הכביש זה לא חסרון, אם כבר - יתרון.

במקרה של הגרנדה פונטו ספציפית אני לא מחבב את הרכב אבל במקרה של הלנסר זאת תהיה נפילה די בטוחה.

הסיבה היחידה שרואים אותם על הכביש זה שהיבואן עשה בזמנו הנחות כסאח לליסינג. כשאני התלבטתי לגבי ליסינג בעבודה לפני 3 שנים פוקוס ומאזדה 3 עלו סביב ה 2200 ש"ח בחודש והלנסר 1700 ש"ח. אתה יכול להבין בעצמך שהמון אנשים שכל מה שחשוב להם זה להגיע מנקודה לנקודה בכמה שפחות כסף לקחו אותה. כרכב פרטי הרכב הזה בכל קנה מידה הוא רכב בסטנדרט של שנות ה 90, רק חיצונית נראה טוב יותר (וגם זה עניין של טעם)

פורסם
תראה, רכב שלא רואים הרבה על הכביש זה לא חסרון, אם כבר - יתרון.

במקרה של הגרנדה פונטו ספציפית אני לא מחבב את הרכב אבל במקרה של הלנסר זאת תהיה נפילה די בטוחה.

הסיבה היחידה שרואים אותם על הכביש זה שהיבואן עשה בזמנו הנחות כסאח לליסינג. כשאני התלבטתי לגבי ליסינג בעבודה לפני 3 שנים פוקוס ומאזדה 3 עלו סביב ה 2200 ש"ח בחודש והלנסר 1700 ש"ח. אתה יכול להבין בעצמך שהמון אנשים שכל מה שחשוב להם זה להגיע מנקודה לנקודה בכמה שפחות כסף לקחו אותה. כרכב פרטי הרכב הזה בכל קנה מידה הוא רכב בסטנדרט של שנות ה 90, רק חיצונית נראה טוב יותר (וגם זה עניין של טעם)

כמה שטויות בהודעה אחת, מה קשור שהלנסר תהיה נפילה, ובכלל לא ענית על מה שהוא שאל,תעשה לי טובה ולאחרים ואל תגיב יותר.

ולעניין הרכב

1. גם אני לא שומר את העברת בעלות ,תסתכל ברשיון רכב ותראה מתי הרכב ירד לכביש ומתי נעשה העברת בעלות על אותו מוכר , תחסיר בין התקופות ותדע כמה זמן היה בליסניג.

2.ההורדה כאן לא צריכה להיות משמעותית כי נניח ועל חצי שנה עכשיו מגיע לך 3 או 4 אחוז, כל האוטו שווה בערך 50,000 שקל, אם האוטו טוב (לקחת לבדיקה) 1000 יותר או 1000 פחות לא מה שישבור את העסקה ועל זה עסקה לא צריכה ליפול.

3. גם אני אישית לא מטפל במורשה,לא מתאים לי לשלם עוד אלפייה בשביל עמדת המתנה יפה וכוס קפה בחינם,יש טיפולים שאני עושה במוסך פשוט ויש טיפולים כמו החלפת שמנים שאני בכלל עושה לבד כי באותו מחיר של מוסך ששם לי שמן מינרלי אני שם שמן של ליקוי מולי חצי סינטטי.ואני לא מוטרד כרגע ממי שיבוא לקנות את הרכב בעוד 5 שנים ויגיד לי שאין חותמת בספר רכב.

תסתכל על הרכב טוב תעלה למוכר הביתה יש דברים שלפי הבנאדם אתה תוכל לקבל אינדיקציה לאיזה סוג של בנאדם ואיך הוא מתייחס לרכוש שלו בכלליות.

נכון שהרכב לא הכי טוב ויש טובים ממנו לשנת 2005(סיויק,קורולה,מאזדה 3, רק שהם גם יקרים יותר בהרבה) הוא רכב בינוני שעושה את העבודה, ולפי מה שרשמת כאן אתה לא תתאכזב ממנו,.(בטח שלא נופל מהאימפרזה)

לנו יש כריזמה 2004 ובסה"כ האוטו בסדר גמור.

פורסם
כמה שטויות בהודעה אחת, מה קשור שהלנסר תהיה נפילה, ובכלל לא ענית על מה שהוא שאל,תעשה לי טובה ולאחרים ואל תגיב יותר.

ולעניין הרכב

1. גם אני לא שומר את העברת בעלות ,תסתכל ברשיון רכב ותראה מתי הרכב ירד לכביש ומתי נעשה העברת בעלות על אותו מוכר , תחסיר בין התקופות ותדע כמה זמן היה בליסניג.

2.ההורדה כאן לא צריכה להיות משמעותית כי נניח ועל חצי שנה עכשיו מגיע לך 3 או 4 אחוז, כל האוטו שווה בערך 50,000 שקל, אם האוטו טוב (לקחת לבדיקה) 1000 יותר או 1000 פחות לא מה שישבור את העסקה ועל זה עסקה לא צריכה ליפול.

3. גם אני אישית לא מטפל במורשה,לא מתאים לי לשלם עוד אלפייה בשביל עמדת המתנה יפה וכוס קפה בחינם,יש טיפולים שאני עושה במוסך פשוט ויש טיפולים כמו החלפת שמנים שאני בכלל עושה לבד כי באותו מחיר של מוסך ששם לי שמן מינרלי אני שם שמן של ליקוי מולי חצי סינטטי.ואני לא מוטרד כרגע ממי שיבוא לקנות את הרכב בעוד 5 שנים ויגיד לי שאין חותמת בספר רכב.

תסתכל על הרכב טוב תעלה למוכר הביתה יש דברים שלפי הבנאדם אתה תוכל לקבל אינדיקציה לאיזה סוג של בנאדם ואיך הוא מתייחס לרכוש שלו בכלליות.

נכון שהרכב לא הכי טוב ויש טובים ממנו לשנת 2005(סיויק,קורולה,מאזדה 3, רק שהם גם יקרים יותר בהרבה) הוא רכב בינוני שעושה את העבודה, ולפי מה שרשמת כאן אתה לא תתאכזב ממנו,.(בטח שלא נופל מהאימפרזה)

לנו יש כריזמה 2004 ובסה"כ האוטו בסדר גמור.

אביב תודה, עצותיך נראות מועילות. אני מקווה לראות את האוטו מחר בבוקר ואז אעדכן (בטח יהיו לי עוד שאלות לפורום...:roll:)

פורסם

שלום לכולם,

חזרתי כעת מסיבוב רכבים, ראיתי 2 שניהם מ 2005:

1. פוקוס עם 65K, אבל לא שמורה במיוחד (שימש משפחה עם ילד), אלו הריג'קטים שאני ראיתי בבדיקה שיטחית:

• ריפודים מלוכלכים
  • שני "פיצוצי" צבע בפגוש מאחור,
  • צמיגים שדורשים החלפה וודאית
  • בעיה פוטנציאלית בבלם-הדוושה ממש יורדת נמוך מידי בלחיצה,
  • יש טסט בחודש הבא
  • טיפול אחרון נעשה ב 50K- כלומר צריך לעשות טיפול תקופתי
  • מתחת למכסה המנוע הכל מלא אבק בשכבה עבה..(האם זה אומר משהו?)

2. לנסר, 80K נראית ממש שמורה היטב (נהגה אשה בת 55 לערך ללא ילדים קטנים):

• עברה טיפול גדול כולל טיימינג ב 75K
  • עברה טסט בחודש שעבר
  • מצב צבע מצויין
  • פנימי מצויין
  • צמיגים במצב טוב מאד, הוחלפו לפני שנה
  • מתחת למכסה מנוע נקי מאד (מאד)....האם זה אומר משהו?

בעלי הלנסר דורש מחירון, והפוקוס אומר שהמחירון 58 ולכן מבקש 48 (אני כבר אעמיד אותו על טעותו אבל בואו נניח מחירון 55)

מה אתם אומרים? הרצון הטבעי שלי הולך לכיוון הפוקוס בהיותה רכב יותר נעים לנסיעה, האם משהו ממה שרשמתי כאן צריך לדעתכם לפסול אותה מקנייה או שרק להוריד במחיר עוד קצת "וליישר" אותה בעצמי?

אודה לתשובותיכם, אני צריך לתת להם תשובות במוצאי שבת...

פורסם

תקשיב אני לא יודע אם זה כל כך יעזור לך , אבל ביום יום אני נוהג על לנסר 2008.

ומה שיש לי להגיד אלה דברים לא ממש טובים.

קודם כל המושב ברכב הורג לי את הגב ממש ואני נוהג עם כרית שמקלה לי את הכאבים. ( מה שלא קורה ברכב שלי , ככה שזה לא הגב שלי אלא המושב קרש של הנהג )

האוטו לא ממש חזק למרות נפחו. זריז גם לא. וזאת אני אומר לך בוודאות בהשוואה למאזדה 3 בבית שאני נוהג עליה ואני מרגיש את ההבדלים מיד.

עם מזגן הרכב בכלל לא משהו וגם לא הכי סוחב לפי דעתי.

איכות חומרים גם לא משהו , הכל פלסטי כזה, אין ממש מרווח בין המושבים הקדמיים לספסל האחורי.

צריכת דלק נראה לי דיי סבירה בשביל רכב סטנדרטי 1600.

וכל העניין הזה מדובר על לנסר 2008 , לעומת מה שאתה רוצה לרכוש שהוא 3 שנים קודם שאני בכלל לא יודע איך הוא , ואני מעריך שלא יותר טוב.

בקיצור אני לא אומר שהאוטו הוא על הפנים, אבל מה שאני כן אומר שאפשר למצוא יותר טוב ולקבל רכב יותר טוב בשנתון הזה.

אה ועוד משהו ששמתי לב אליו הוא שהרכב הזה לא נמצא אצל הרבה אנשים פרטיים וכמעט כל הרכבים שאני רואה הם בשימוש אצל חברות או מליסינג/ השכרה. אני לא אומר שאנשים פרטיים לא קונים את הרכב הזה , אבל אין הרבה וזה מעיד גם על מצב הרכב והשוק שלו.

ניב.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

האם שניהם יד ראשונה פרטית ?

פוקוס 2005 אצל יצחק היקר 59K לפי מחירון יוני 2009.

על הנייר הלנסר נראית שמורה יותר ומטופחת יותר. מנוע נקי נקי יכול לנבוע משמירה על הרכב ונסיעה בכבישים ולא בדרכי עפר, או ששטפו את המנוע כהכנה למכירת הרכב. ניתן לראות זאת בבדיקה יותר מעמיקה כי אין שטיפה מושלמת חפש בפינות או אפילו בהצצה מתחת לרכב בעיקר בפינות.

הפוקוס נראה מוזנח בכל הפרמטרים . צמיגים שדורשים החלפה מיידית , פריט בטיחותי מהדרגה הראשונה במעלה רק ממחיש את הטיפול הלא נאות שקיבל הרכב מבעליו.

מכאן אני הולך על הלנסר. לחתני יש אחד כזה הוא מרוצה מאוד . פוקוס אין לי מושג

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...