Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

OK.

גולף GTI או לאון הן אופציות טובות בשבילך, מהירות, איכותיות, משדרות יוקרה , מתנהגות מצויין הן לא, ההגה שם משעמם וזה לא רכב שאתה יכול לשחק איתו ולהרגיש את השילדה בישבן.

יש לזה יתרונות וחסרונות, הכול תלוי בסדר העדיפות שלך.

קנה את זו שתמצא במצב טוב יותר, אני אישית הייתי מעדיף את הלאון.

הקליאו לעומת זאת מהירה יותר משתיהן (בהרבה) ומהנה יותר לנהיגה , אם כי איכות הפנים לא משדרת את האיכות של הגולף, למרות שלפי דעתי העיצוב הפנימי של הגולף נופל מהקליאו .

עד כמה שאני רואה את זה גם A4 T נכנסת לך בתקציב, ספורטיבית בטירוף היא לא אבל כנראה שזה לא מה שאתה מחפש .

הבחירה שלי בתקציב הזה תהיה קליאו\ מיאטה \ 328 BMW או משהו בסגנון .

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

OK נשמע כאילו התעייפת ממני כבר, הגיוני :wink:

סיכום דברים;

בכל מקרה 3 האופציות הנ"ל (שלומי) מעניינות אותי דווקא אבל לכל אחת יש חסרונות, אולי פחות ממה שנראה לי, בוא נראה.

ב.מ.וו - אחזקה בשמיים, טיפולים יקרים, דלק בכמויות.

מיאטה - שנתון נמוך מדי (97) בעצם לא נורא, מחיר הביטוח בטח ממש גבוה, חוצמיזה אני לא מאמין שהאחזקה שלה יקרה יותר מדי, אבל בכל זאת ביטוח, גם לא ממי יודע מה מהירה.

קליאו - על פניו נראה כאילו הכל מצויין : מהירה מאוד, יציבה , מהנה, שנתון גבוה, לא יקרה מדי לאחזקה אבל קטנה, הגודל קצת מפריע לי (יש לי *** קטן :wink: ).

אופציות אחרות(גרמניות יותר :wink: ):

גולף GTI - כנראה כבדה לי מדי חוץ מזה הכל נראה :mm_yeah:.

איביזה טורבו - קטנה וקרועה.

סיאט לאון - אני רוצה להשאר עם כמה ג'ובות בצד כנראה שאני ירד מהעץ.

אודי A3 1.8T - גולף ?

156 - אני באמת רוצה לעשות לעצמי את זה ?

וולו - אני לא יכול לעמוד בצריכת הדלק.

אימפרזה - ראה וולו.

זהו יש לכם עוד הצעות ? לנהוג על כולם ? אי אפשר אני לא מכיר אנשים עם המכוניות הללו :roll:.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
גולף , גולף ועוד פעם גולף.

תפורה עליך :!:

שי התנדב לעשות לך נסיעת מבחן , מה אתה עוד רוצה :?:

תניח לנו כבר :wink:

ראיתי אחת אתמול - שחוטה מכל הכיוונים מלא פצצות כאילו מישהו הרביץ לאוטו.

תפורה עלי?! אני מחפש המון כוח (בין היתר :wink: ) היא עדיין תפורה עלי ?

דניאל.

פורסם
גולף , גולף ועוד פעם גולף.

תפורה עליך :!:

שי התנדב לעשות לך נסיעת מבחן , מה אתה עוד רוצה :?:

תניח לנו כבר :wink:

ראיתי אחת אתמול - שחוטה מכל הכיוונים מלא פצצות כאילו מישהו הרביץ לאוטו.

תפורה עלי?! אני מחפש המון כוח (בין היתר :wink: ) היא עדיין תפורה עלי ?

דניאל.

אביעד, אל תלחיץ את הילד, תן לו להחליט שלא יתחיל להחליף לנו רכבים כל שבועיים :mm_tongu:

לדניאל,

הגולף כרכב סטנדרטי חזקה, במידה ותחליט להשקיע אלפיים שקל ולשים צ'יפ הרכב יהיה יותר מסתם חזק

180-190 כ"ס על משקל של 1250 קילו, יחס הספק משקל של 6.6 קילו לכל סוס, לא רע בכלל.

שי

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם
וולו - אני לא יכול לעמוד בצריכת הדלק.

אימפרזה - ראה וולו.

הצריכת דלק מושפעת באופן ישיר מאופי הנהיגה שלך, שתי המכוניות האלה פשוט נותנות יותר ביצועים מכל האחרות ויותר ביצועים משיגים באמצעות יותר דלק... אם למשל תיסע לאט יותר ותאיץ בקצב של ה-GTI למשל הצריכת דלק תהיה דיי דומה לדעתי... עוד משהו שמשפיע על הצריכה זה גם המשקל כמובן וה-T4 לא כבדה בהרבה מהגולף.

מה שאני מנסה לומר, המנוע יעיל מאוד ושותה הרבה רק כשלוחצים חזק... מצד שני קשה לא ללחוץ כי זה מפתה, כמו שאמרתי לך במסר אישי, יוצא לי בממוצע 1 ל-7 לכל מיכל וזה כולל לחיצות חזקות מאוד לפעמים, מצד שני בנסיעה רגועה ובין עירונית הצלחתי להגיע ל-1 ל-14!

אגב הביטוח של וולוו זול בטירוף!, אני משלם מקיף על שלי 2900 בלבד(לשני נהגים)... או 3200 בשביל כל נהג מעל 24.

לדעתי לך על איביזה טורבו או אימפרזה טורבו... אל תיקח את הדלק בחשבון, ההפרשים זניחים כי הרי לא כל החיים אתה מדביק את הדוושה לריצפה.

ינון.

פורסם
לדניאל,

הגולף כרכב סטנדרטי חזקה, במידה ותחליט להשקיע אלפיים שקל ולשים צ'יפ הרכב יהיה יותר מסתם חזק

180-190 כ"ס על משקל של 1250 קילו, יחס הספק משקל של 6.6 קילו לכל סוס, לא רע בכלל.

שי

שי,

תזכיר לי למה אתה לא שם צ'יפ ???? זה פשוט חובה ברכב עם טורבו.

ינון.

פורסם
לדניאל,

שי

שי,

ינון.

לא נגזים, זה לא חובה והרכב בהחלט מספק נתונים יפים גם ללא צ'יפ,

יהיה צ'יפ, זה רק עניין של זמן

שי

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם
לדניאל,

שי

שי,

ינון.

ינון , תשתדל בקשה לא לקחת את הת'רד למקומות שהוא לא יועד להם.

אתה רוצה להתכתב עם שי, שלח לו ה"פ , זה בחינם עד סוף החודש.

פורסם

לדניאל,

אתה חייב להראות לנו את הכיוון שלך,

כי כרגע אין לי מושג מה אתה מעדיף. אולי הקליאו? כי שאלת עליה שוב, אולי אתה מתחיל לרצות אותה? אולי את הגולף\וולוו? אולי בעצם האיביזה? ואולי הליאון.

בקשר לגולף - אם אתה לא רוצה אותה כי היא לא חזקה או משהו אז אתה טועה. היא חזקה מאוד, פשוט מהמקום היא לא תיהיה זריזה כמו כל רכב קטן כדוגמת איביזה טורבו\קליאו ספורט. וזה דיי ברור, היא שוקלת הרבה. זה אחד החסרונות בכך שאתה רוצה רכב גדול - אתה חייב להיות מודה לכך שמהמקום הוא לא יהיה פנתר.

הליאון זה פחות או יותר השילוב של כל העולמות. מתנהגת יותר טוב מהגולף, אבל פחות טוב מהקליאו. היא גדולה. חזקה. יפה. נוחה. הכל. לדעתי, זה מה שאתה צריך, כי זה פשוט שילוב של כל הרכבים שציינת.

Back to the original - NC again.

פורסם

טי בי קרא את מה שרשמתי למעלה.

מה אני רוצה ? בערך מה שרשום למעלה בהודעה...

השקעתי :lol: .

דניאל.

פורסם
אביעד, אל תלחיץ את הילד, תן לו להחליט שלא יתחיל להחליף לנו רכבים כל שבועיים

אתה אולי אמרת את זה בצחוק אבל זה ממש אמיתי, אני מפחד לעשות את אותה טעות שעשיתי כשבחרתי רכב שלא מתאים לי.

דניאל.

פורסם
OK.

שלפי דעתי העיצוב הפנימי של הגולף נופל מהקליאו..

באמת?

אולי כדאי שתסתכל שוב :

Dscf0056.jpg

שילוב של כחול מזוויע עם אפור פלסטיקי.... :roll:

לעומת זאת הגולף : (יש להתעלם מדיפון העץ) - יש לציין שהגולף בתמונה היא לא GTI

וה GTI נראית עוד יותר טוב

הרכב אמנם ייסע יותר טוב מגולף אבל על עיצוב הפנים שלו אפשר להתווכח ....

בקשר לשתי הבחירות האחרות, מיאטה וב.מ.וו הן באמת בחירות טובות, במיוחד אם מדובר ב6 צילינדר ב.מ.וו :twisted:interior.jpg

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אביעד, אל תלחיץ את הילד, תן לו להחליט שלא יתחיל להחליף לנו רכבים כל שבועיים

אתה אולי אמרת את זה בצחוק אבל זה ממש אמיתי, אני מפחד לעשות את אותה טעות שעשיתי כשבחרתי רכב שלא מתאים לי.

דניאל.

תחליט מה אתה רוצה יותר:

רכב יותר גדול ומפואר - גולף

או קטנה יותר ומתנהגת - קליאו

פורסם

אייל, שים לב שלא ציינתי איכותי אלה יפה .

שים גם לב שציינתי "לדעתי" , יופי בניגוד להרבה דברים אחרים הוא משהו סובייקטיבי.

כן, אני חושב שזה :

mk1-interior3.jpg

mk1-interior2.jpg

יותר יפה מזה :

img_sue_interior.jpg

• תוכן חדש...