Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה קורה לב.מ.וו ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחריי ה X1 ,ה סדרה 5 GT ,גרסאות ה M בג'יפים ,יש עוד :

http://www.worldcarfans.com/9090605.012/bmw-7-series-m-sport-package-spotted-uncovered--its-no-m7

עוד גרסא לסדרה 7 ,הגיע הזמן שתיהיה גרסאת M למרות שאי אפשר לדעת .

אז אחריי ש הג'יפים שלהם קיבלו גרסאות M ,עכשיו הגיעה תורה של סדרה 7 ? (אני כמובן בעד 8))

נראית מדהים בכול מקרה .

פורסם

מה קרה לב.מ.וו.? זה מה שקרה

...ב.מ.וו הבינו איפה הכסף, והחליטו להשתין לחובבי המותג בפרצוף. תוך 5 שנים הם יבינו מה הם עשו, ואז תבוא הנהלה צעירה ותדבר על "חזרה לערכי המותג".

אירוני משהו, דווקא כשמרצדס מנסה להיות ב.מ.וו, ב.מ.וו עושים לנו מרצדס.

הציטוט נלקח אומנם משרשור אחר אך אין מתאים ממנו לענות על שאלת הנושא - עם M7 או בלעדיו.

Sorry, אני נגד.

פורסם

בכותרת רשום :

It's no M7

איפה הבעייה? כל אחד יכול להזמין חבילת ספורט לבימר שלו , אז כאן הם פשוט ייצרו דגם ייחודי זה הכל.

פורסם

הציטוט נלקח אומנם משרשור אחר אך אין מתאים ממנו לענות על שאלת הנושא - עם M7 או בלעדיו.

Sorry, אני נגד.

מה זה מפריע לך הגרסאות האלה כל עוד יש מה שאתה אוהב ?

מצטער אבל זה פשוט שטויות .

פורסם

Sorry, אני נגד.

כל כך נכון.

ובאמת חבל, למרות שהM7 (אם תהיה) פחות מפריעה מX5M וX6M.

פורסם

מה בדיוק מפריע לכם ? זה כל כך מוזר לשמוע את זה .

הריי מי שיש לו סדרה 5 או סדרה 3 (סתם דוגמאות) ומרוצה מהרכב - ימשיך לקנות .

מי שאוהב ב.מ.וו - הגרסאות האלה לא יגרמו לו לאהוב פחות ,אוליי אפילו ההפך .

אתם לא יודעים להעריך יצירות אומנות כמו המנועים ב X6 M ו X5 M ,ככל שיש לחברה יותר דגמים שנמכרים - יותר כח כלכלי - לא רואה איפה זה מחליש את המותג - לדעתי בדיוק ההפך .

גרסאת ספורט לסדרה 7 - או M7 אם תיהיה לדעתי תמכר בכמויות ,עזבו את המראה החיצוני הנהדר (טוב ,פה זה עניין סוביקטיבי משהו ) אבל לקבל כל כך הרבה כח במכונית פאר ,שיא הטכנולוגיה ,זה עצום .

באותה מידה ש MK3 דיבר על "חובבי המותג " כמי שרואים את הנעשה באור שלילי ,אפשר להכניס לאותה הקטגוריה את שיתוף הפעולה עם פג'ו על מנועים קטנים (הריי זה לא אופייני לחברה כמו ב.מ.וו לייצר מנועים קטנים ) .

בקיצור חברה ,תלמדו לפרגן,מי שלא אוהב גרסאות ספציפיות שיבושם לו - אחרים יקנו אותם ,מה מפריע לכם ?

כל עוד זה לא פוגע בדגמים שאתם אוהבים אז הכול בסדר .

פורסם

אני לא מבין מה הבעיה ברמת גימור נוספת? היא מקנה לרכב מראה יותר אגרסיבי וספורטיבי. מעולה. מי שרוצה, למה לא?

פורסם

כמה שטויות במקום אחד.

מה קורה לBMW ?

הם מובילים טכנולוגית את העולם (טוב מרצדס בעיקרון עושים זאת, אבל הבימרים בתחום המנועים).

כנראה שאנשים באמת שוכחים מהר. ממהרים להספיד את ב מ וו "הספורטיבית" (לזה התכוונו לחובבי המותג ולא לעבריינים כמו שחלק חשבו) כאילו בארסנל המותג לא נמצאת מכונית משפחתית חזקה יותר מפרארי F430 ומנועי 8 ו10 צילינדרים המגיעים ל9000 סל"ד (ועדיין כל העולם מתלהב מהונדה S2K כי הקופסת יוגורט המרובעת שלה מגיע לסל"ד כזה..). ב מ וו היו יכולים להסתפק בקידום המותג על ידי מכוניות המרוץ ולהפסיק ליצר את הM3 וM5. אז אולי היה בסיס לטענות השטותיות.

פורסם

מה שהצחיק אותי בתמונות של המכונית הזו שדאגו להסתיר את הסמלים המזהים - כאילו שממש קשה לזהות באיזה רכב מדובר :-)

פורסם

באופן אישי, מפריע לי שתהיה גרסאת M לכל דגם שב.מ.וו מוכרים מהסיבה הפשוטה שחטיבת M תאבד מיחודה.

עד היום כל אחת ואחת מהM-ים קיבלה הרבה שבחים וכבוד עיתונאי בשל המנועים, ההתנהגות והביצועים, המהלך הזה רק יגרום לחטיבת M להיראות ממוסחרת.

אין לי ספק שהX5M והX6M יהיו סתם מכוניות עם מנועים גדולים ואיבזור רב ולא יתפארו בהתנהגות מיוחדת על מסלולי מירוצים כיאה לדגמי הספורט של היצרן.

אחרי הM5 מי בכלל צריך M7??

לדעתי זאת דרך טובה להרוס את המותג.

אין שום התנגדות שיהיו גרסאות מנועים/איבזור כאלו אבל אי אפשר לשווק את הגרסאות החדשות בשמם המקורי?

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

כמה שהם ינסו הם אף פעם לא יעברו את הS קלאס ובמיוחד לאת את הS63 והS65. ועוד דבר, יצא לי לראות שבוע שעבר את הסידרה 7 החדשה, והיא ממש, אבל ממש ענקית. הגריל כמו של משאית והרוחב של הרכב זה משהו שלא רואים כל יום.

• תוכן חדש...