Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דוחות תנועה באיטליה (רומא)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4705 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אני קיבלתי השבוע (אחרי 10 חודשים) 2 דוחות מאיטליה - ממשטרת עיריית רומה.

דוחות הן מאותו תאריך עבור:

DRIVING IN A LIMITED TRAFFIC AREA WITHOUT AUTHORIZATION

כל אחד על 107 אירו

זה הלינק הרשום בדוחות למידע נוסף שעזר לקבל כמה תשובות

http://www.emo.nivi.it/Faq.aspx

דורשים תשלום תוך 20 יום...

מה אפשר לעשות ?

• 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
כן, בהחלט!

סליחה על ההעלאה מן האוב של הנשוא הזה...

לי קרה מקרה דומה (בשנת 2006) ומאז אני לא ישן טוב בלילה (כי אני מת לחזור לאיטליה, אבל לא יודע מה ההשלכות..)

שני דוחות שמעולם לא קיבלתי, אבל כן קיבלתי שני חיובים מחברת ההכשרה ע"ס 60 יורו כ"א.

את החיובים האלו ביטלתי דרך חברת האשראי (טענתי שלא ביצעתי את העסקה הזו, ואם כבר עמלה, אז שלפחות ישלכו את הדוח האמיתי ולא רק את חיוב העמלה).

ניסיתי לפנות לשגרירות איטליה בזמנו (דוא"ל...), לא קיבלתי תשובה

מאז אגב נסעתי לשוויץ (ובנסיעה אחרת עשיתי קונקשן בספרד) ולא קרה כלום...

במה אני מסתכן לדעתכם (אם אחזור לאיטליה או למדינות אחרות באיחוד האירופי?)

פורסם

תנסה לפנות לנציגים של שגרירי איטליה בישראל, אולי יוכלו לסייע לך ולתת לך מענה על השאלות הנ"ל.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

שלמו ! לאחר שלוש שנים החלו להגיע מכתבים מעורך דין בארץ ,יצחק אילת , והוא דורש על כל דוח פי 4 !!! למרות שהוא לא יכול לעשת כלום אם לא תשלמו אבל תיתכן בעיה באיחוד האירופי כפי שהוא מציין .

פורסם

ברומא יש רחובות שמיועדים רק לאופנועים ומכוניות קטנות (מנועי 600 סמ"ק ומטה). עומס התנועה שם הוא בלתי אפשרי ולכן הם עשו את זה. רואים שם כל מיני יצירות מוטוריות מצ'וקמקות עם מנועים של אופנועים בגודל של קופסאות גפרורים. רק להם מותר לנוע ולחנות באיזורים מסויימים במרכז העיר. חשוב להתעדכן בכל מקום בו שוכרים רכב לגבי החוקים המקומיים. אי אפשר לעצום עין ולהגיד לא ידענו כמו שאנחנו לא אוהבים לראות כאן דיפלומטים ותירים ששמים קצוץ על החוקים אצלנו.

• תוכן חדש...