Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Renault Megane II

C2H5OH
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה הגיוני להציע על רנו מגאן 2006?

יד ראשונה פרטית.

ק"מ נמוך.

המחירון הוא מעל 60 (לטענת המוכר), אבל חברות הליסינג מוכרות בהרבה פחות ואף מציאות אחראיות לשנה.

ואם כבר, האם זה נכון שרכבים צרפתיים מתקלקלים לעיתים קרובות, ודי ביוקר?

פורסם

אם הרכב שמור, מטופל וטויפולים מתועדים, אפשר לדרוש מחירון. האם הוא יותר מאובזר מדגמים שמצעים בליסינג? אם כן, עוד סיבה לדרוש יותר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אם הרכב שמור, מטופל וטויפולים מתועדים, אפשר לדרוש מחירון. האם הוא יותר מאובזר מדגמים שמצעים בליסינג? אם כן, עוד סיבה לדרוש יותר.

כי יש רכבים שנמכרים מעל למחירון, ויש כאלה שמתחתיו ...

יצחק לוי אינו האורים והתומים ...

אני חדש בעסק ... מחפש רכב משפחתי ראשון ... וניזון משמועות ... וממה ששמעתי:

1) רכבים צרפתיים המכרים מתחת למחירון.

2) רכבים צרפתיים מתקלקלים יותר ותחזוקתם יקרה.

3) דגמים הנמכרים מליסינג אוטומטית מושכים את מחירי הפרטיות מטה.

לכן, עם כל הכבוד למחירון, אני מעוניין לדעת מהו המחיר הסביר (שוק).

פורסם

אם אתה חדש בעסק - כדאי שתריץ כאן חיפוש בפורום על המילה צרפתיות-רוב מה שמספרים לך משמועות הוא שטויות.

ספציפית לגבי המגאן 2 - ידועות לה כמה תקלות שהיבואן מודע להן ומתקן אותן באחריות

אא"לט יש לך 3 או 4 שנות אחריות , מן הסתם הן עדיין לא נגמרו.

וכל עוד יש לך ספר טיפולים מסודר -תוכל לבדוק בדיוק מה נעשה.

פורסם

יש מחירון יד 2 למשל שאמור לתת מחירי שוק עבור הרכבים. ממליץ לבדוק.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אם אתה חדש בעסק - כדאי שתריץ כאן חיפוש בפורום על המילה צרפתיות-רוב מה שמספרים לך משמועות הוא שטויות.

ספציפית לגבי המגאן 2 - ידועות לה כמה תקלות שהיבואן מודע להן ומתקן אותן באחריות

אא"לט יש לך 3 או 4 שנות אחריות , מן הסתם הן עדיין לא נגמרו.

וכל עוד יש לך ספר טיפולים מסודר -תוכל לבדוק בדיוק מה נעשה.

רכב דגם 2006. אני יוצא מהנחה שכבר אינו באחראיות.

השאלה עומדת בעינה: האם הם אכן נמכרים במחירון?

ואם כבר - האם הוא טוב כרכב משפחתי לזוג +2 תינוקות

פורסם

לדעתי - כן, זה רכב טוב למשפחה כמו שלך.

בטיחותי, מרווח, בגאז' גדול, נח, צריכת דלק יחסית טובה.

אם אתה מחפש שמירת ערך, זה לא בחירה הכי טובה.

מצד השני, מודל 2006 ב 60 אלף ש"ח זה לטובתך.

אבל כל אחד וסדר עדיפויות שלו.

אני אישית מוכן לשלם יותר ולא לקנות מליסינג ,כי ממה שראיתי הרבה פעמים אצל נהגי רכב ליסינג:

"מה שלא שלי - לא חבל עליו".

והמבין יבין.

מגאן ביד 2.

תראה המדעה מספר 4 (יד ראשונה, פרטית, 21 אלף ק"מ, מחיר נדרש 67 אלף ש"ח), אם הכל נכון ובדיקה של הרכב יוצאת טובה,

תקבל רכב שלא תרגיש בהבדל בינו לבין חדש (להזכירך, חדש עולה 50 אלף ש"ח יותר).

כמובן, צריך להתמקח. מי שרוצה למכור -יירד במחיר, אבל לא לרמות של מחירי ליסינג\השכרה\חברה.

כל מה רשמתי זו דעתי האישית, וזכותך המלאה לחשוב בצורה אחרת.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני לא חושב שקניית מגאן 2 מליסינג זה רעיון טוב.

האיבזור שלה פשוט מצחיק ושערורייתי לאומת דגם הרגיל שכולל כל מה שצריך.

פורסם

חפש פרטית מאובזרת ולא את הדגם שנמכר לליסינג (וגם לפרטיות). ההבדל באבזור עצום ובד"כ מי שמוכן לשלם יותר על אבזור ונוחות גם יהיה מוכן להשקיע יותר בטיפול ברכב.

לי יש מגאן מודל 2006 אבל ידנית ואני מאוד מרוצה מהאוטו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מצטרף לכותבים מעלי.

שים לב שאתה קונה את הדגם EX ולא משהו אחר, כי לקחת רנו מליסינג, זה לא רק אבזור דל (וכאן אחד הפינוקים של הצרפתיות) אלא סיכון רב... לא מומלץ.

לנו יש גם רנו מגאן II מודל 2005 שעשתה בקושי 40K ק"מ, ואין לי מילה רעה לומר עליה. נוחה, מפנקת, בטוחה (אם יש לך תינוק עד גיל שנה - אתה יכול לשים אותו בסלקל מקדימה, לבטל ידנית בעצמך את כרית האוויר כאשר גם מקדימה יש לך התקם איזופיקס לסלקל - דבר שלא ראיתי למשל בפוקוס או בהונדה)

בקיצור, מומלץ.

(לגבי

• תוכן חדש...