Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

יש לי מאזדה 2 חדשה,

התקנתי בחברה אזעקה מסוג Cobra TS,

עם השלט שיש עליו קוד - ארבעה מספרים ולחצן מרכזי.

ומה שהיה זה ככה:

הקשתי קוד שגוי מספר פעמים,

המערכת דרכה את עצמה,

פתחתי את הרכב עם המפתח (האזעקה החלה לפעול),

הזנתי את הקוד הנכון דרך הלחצן שנמצא בתוך הרכב,

המערכת נוטרלה,

התנעתי את הרכב ונסעתי שמח וטוב לב.

כשהגעתי הבייתה שמתי לב שבנעילה המערכת לא מצפצפת,

ואז כשאני מנסה לפתוח (הפעם עם הקוד הנכון) הרכב לא נפתח,

המערכת נהייתה אילמת, ומצליחה רק לנעול דרך השלט ולא לפתוח.

יש למישהו מושג איך אני עושה למערכת הזאת ריסט???

אלפי תודות מראש לפותר התעלומה

מוטי

פורסם

לא,

יש את השלט,

שעליו יש ארבעה מספרים וכפתור מרכזי,

על מנת לפתוח את הרכב מקישים: כפתור מרכזי->קוד בן 4 ספרות->כפתור מרכזי.

על מנת לנעול את הרכב מקישים: הלחצן שעליו כתובה הספרה 1.

עכשיו,

בתוך הרכב יש לחצן קטנצ'יק,

שהוא מיועד למקרה חירום/תקלה,

כלומר, השלט עושה בעיות,

נכנסים לרכב בעזרת המפתח,

ומזינים את הקוד דרך הכפתור הקטנצ'יק בצורה הבאה (נאמר שהקוד הוא 1223):

לחיצה אחת->ממתינים לצפצוף אישור שנקלטה הספרה הראשונה->

2 לחיצות מהירות->ממתינים לצפצוף אישור שנקלטה הספרה השנייה->

2 לחיצות מהירות->ממתינים לצפצוף אישור שנקלטה הספרה השלישית->

3 לחיצות מהירות->ממתינים לצפצוף אישור ארוך שנקלטה הספרה הרביעית, ושכל הקוד תקין->

ואז אפשר להתניע את הרכב.

פורסם

טוב . אצלי גם אזעקת קוברה אבל כנראה יותר ישנה אז לא יכול לעזור, האיפוס אצלי נעשה דרך הסויץ' .

אפרופו איפה ממוקם הכפתור בתוך הרכב ?

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

פורסם

טוב, אז דבר ראשון אני רוצה להגיד תודה על הנכונות לעזור בשעה כזאת!!

במאזדה 2 התיבת הילוכים מוגבהת ונמצאת בקונסולה המרכזית,

אז הכפתור ברכב הספציפי הזה נמצא מימין לתיבה,

לעומת זאת במאזדה 2 שלי הכפתור נמצא משמאל לתיבה..

כנראה שבאחד המקרים הטכנאי שהתקין את המערכת היה שתוי . .

זה כפתור ממש קטן ולא מורגש שלידו יש נורה אדומה קטנה שבקושי רואים כשהיא כבויה.

פורסם

אולי תנסה לפתוח את הדלת של הנהג ולהשאירה פתוחה, פתח סויץ' וסובב למצבON ובכפתור הפנימי תחזור על הקוד, ותיראה עם האזעקה חזרה לעבוד .

במידה ולא יסתדר תמתין מחר במשך היום בטוח שמישהוא ממומחי הפורום ידע לתת תשובה בנושא .

פורסם

שלום,

סליחה שאני תופס טרמפ על השרשור הזה. האוטו שלי C5 2002 ישנה אזעקת קוברה אבל בלי קוד בשלט, וכמובן שהיא מקושרת עם השלט המקורי של החברה. בפנים שינו הכפתור הקטן הזה עם המנורה. רציתי לדעת איך אפשר לתכנת את האזעקה כדי להפעיל את האופציה של הדריכה פסיבית? אמרו לי שדרך הכפתור הזה אפשר לעשות, אך לא יודע איך.

פורסם
שלום,

סליחה שאני תופס טרמפ על השרשור הזה. האוטו שלי C5 2002 ישנה אזעקת קוברה אבל בלי קוד בשלט, וכמובן שהיא מקושרת עם השלט המקורי של החברה. בפנים שינו הכפתור הקטן הזה עם המנורה. רציתי לדעת איך אפשר לתכנת את האזעקה כדי להפעיל את האופציה של הדריכה פסיבית? אמרו לי שדרך הכפתור הזה אפשר לעשות, אך לא יודע איך.

תיבדוק אולי מתוכנת לדריכה פסיבית מראש (מפעיל רק את משבת המנוע בילבד) , בין 60 שניות ל225 שניות מכיבוי המנוע ניכנסת לפעולה הדריכה הפסיבית ,ואז יופעל משבת מנוע , המנורה בלוח שעונים תהבהב ,כך בחשבון הדלתות לא ינעלו והגלאים לא ידרכו.

פורסם

לא, זה לא מופעל. אין מנורות מהבהבות בלוח השעונים, וחוץ מזה יצא לי להתניע את האוטו אחרי זמן שהיה פתוח ולא היה מניעה מצד האזעקה.

פורסם

לא מכיר את דגם האזעקה תמתין אולי מישהוא אחר מכיר ,או חפש באינטרנט לפי דגם האזעקה.

פורסם

ראשית ניצן עכשיו סגרנו את עיניין הכפתור?:-)

עכשיו לגבייך מוטי להבא אם אתה טועה בקוד יותר משלוש פעמיים המערכת לא ניתנת לניטרול למשך 5 דקות במידה ואתה ממש ממהר אז אתה משתמש בלחצן אשר ישתמשת אם לא פשוט המתן.

עכשיו אילו ניטרלת את האזעקה באמצעות הכפתור הרכב נכנס למצב מוסך שזאת אומרת כפתור מס' 1 ינעל את הרכב וכפתור מספר 2 יפתח ואילו האזעקה אין לה כל השפעה, על מנת לצאת ממצב זה כל שעלייך לעשות הוא לפתוח סוויץ ללחוץ על כפתור מס' 2 בשלט והאזעקה תחזור למצב תקין.

ובמה שניצן הציע לך לעשות פשוט גרם לך ללחוץ על מס' 2 כאשר הסוויץ היה פתוח לכן הסתדר להבא שתדע רק לפתוח סוויץ וללחוץ על מס' 2.

פורסם

סגרנו את הנושא מיזמן . גם כאן מוטי מציין שהכפתור משמאל לתבת ההילוכים ולא על הפנל של המצת , מה גם שהכפתור מאוד קטן והנורה ליידו כך כתב מוטי . לא כמו במאזדה 3 שהכפתור שראינו גדול יחסית והנורה בתוך הכפתור . למה להמשיך בנושא , חשבתי שהיתקדמנו , כי הנושא סגור . שבת שלום .

• תוכן חדש...