Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצות לגולף מודל 2001

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל החברים!

סוף סוף המצב הכלכלי שלי מאפשר להגשים חלום ישן-גולף 2001!!!

העניין שהמשיכה הטבעית שלי לv5 כנראה ממש לא בריאה,מחר אני אמור לקחת אחת כזאת לבדיקה לכן מבקש עזרה בדחיפות.

איזה גולף הכי מומלצת?איזה מנוע?ביצועים על הכביש,אמינות וצריכת דלק.בעקרון אני בעניין של אוטומט,אך אני מבין שהgti מאוד מומלצת,כדאי לי לוותר על האוטומט?

מודה לכולם מראש!

אגב את הv5 2001 שאני הולך לראות מחר אני יכול לקחת ב15 אלף מתחת למחירון בגלל שהמוכר זקוק לכסף מהר-אולי בכל זאת זו עסקה טובה?

פורסם

קודם כל מזל טוב על רכישת רכב.

הגולף gti מהנה לנהיגה חזקה מנוע מאוד אמין-מה שאני מכנה "ספורטיבי לייט"

מבחינת אחזקה אין הרבה שוני בינה לבין גולף רגילה,כמובן שהיטיפולים טיפה יותר יקרים אך מדובר במונע מאוד נפוץ של החברה לכן יש חלקי חילוף בשפע.

עלות אחזקה לא בשמיים אין הרבה הבדל בינה לבין המנוע האטמוספרי.

אמינות מאוד אמינה כמובן שבשנתונים אלו חייב לעשות בדיקה כי תיתקל לא מעט ברכבים מסוג זה עם ידיים גבוהות ,תאונות שילדה, קלא'צ גמור ועוד מריעין ובישין שילדים בני 18 שקיבלו רישיון "מתלמדים" על האוטו .

ביצועים מהיר מאוד מנוע 1800 מוגדש זמינות כוח בסל''ד נמוך-מהנה לנהיגה.

-----------------------

לאחר מכן יש את ה2000 סמ''ק(היתה ברשותי כשנה),מבחינת רמת גימור יש את הקומפורטליין הפשוטה, או את הג'נריישן שכוללת:גג נפתח,הגה ספורט,כסאות תומכים,חישוקי מגנזיום,ובקליות כהות.

את ה1600 סמ''ק לא ממש אהבתי האוטו היה קצת "אנמי" בסחיבה שלו.

עלות האחזקה של ה 2000 ו1600 לא ממש שונה.

צריכת הדלק עמדה עם ה-2000 סמ''ק על מומצע של 1 ל9 ורוב נסיעותי היו מחוץ לעיר.

450 ק''מ פול טנק של 55 ליטר.

מבחינת טיפולים לא יקר-טיפול גדול מחברה ללא טיימינג עלה לי 700 ש''ח.

ברקסים קדמיים צלחות+רפידות 500 ש''ח.

אמינות שירתה אותי נאמנה 25 אלף ק''מ ללא שום בעיה מיוחדת מלבד טיפולים שוטפים.

מלבד זאת מדובר באוטו מאוד אמין,רצוי לבדוק היסטורית טיפולים מסודרת ולשים לב טוב טוב בבדקיה לנושא הגיר האוטמט

הבעייה הכי גדולה של רכבי vag ,וטבעי שמנועים אלו צורכים קצת שמן אז אין מה להיבהל.

----------------------

לגבי הוי 5 אין לי הרבה נתונים טכניים עליה.מלבד כמה פרטים שבדקתי לפני שרכשתי את הגולף הקודמת שלי והשוואתי בין הדגמים.

תצרוכת דלק אני יודע שמנוע ה 2300 זללן דלק לא קטן בכלל בלשון המעטה שמעתי ל מקרים גם של 1 ל5-6

אמינות גיר רגיש מאוד "המחלה" של הרכב מנוע די חזק עם גיר שלא יודע לעמוד בעומס-תוסיף לזה ילדים שמתאכזרים לאוטו וחושבים שהם נהגי פורמולה וקבל רכש שההשקעה ביישור קו שלו יכולה להגיע בקלות לגובה ההנחה שתקבל ברכישתו.

ביצועים מדובר ברכב חזק שבא בשנתונים האלו בגירסת 170 כוחות סוס המופקים ממנוע 2300 סמ''ק.

לסיכום כאחד שנהג על גולף 2000 סמ''ק,וכיום נוהג על איביזה קופרה מוגדשת.

מדובר על 2 עולמות שונים,המלצתי היא ה gti ולאחר מכן ה2000 סמ''ק.

בהצלחה!

אורון.

פורסם

אורון תודה על ההמלצה העניינית והמהירה.

ציינתי שאני מעדיף אוטומט,האם בגדול עם כל הנתונים שלך עדיף לעבור לידני?התעלמת מהעובדה שאת הגולף בתמונה אני יכול לקנות ב15 אלף מתחת למחירון,זה לא הופף את העסקה לכדאית?

פורסם

אני ראיתי על גבי הפורום לא מעט המלצות להתרחק מדגם הV5.

מה גם שאוטו כזה נקרע בטח, ועוד 8 שנים על הכביש, השחור והמכסה דלק הניקל לא יכולים לבשר טוב.

אני מקווה שהנתונים של האוטו טובים, שהאוטו באמת שמור, כי עם אקזמפלר לא טוב אתה יכול להיכנס לסרט גדול ויקר מאוד, וגם חתונה קתולית.

אני ממליץ לך להעלות לפה את הבדיקה ולבקש עזרה. בהצלחה

פורסם
אורון תודה על ההמלצה העניינית והמהירה.

ציינתי שאני מעדיף אוטומט,האם בגדול עם כל הנתונים שלך עדיף לעבור לידני?התעלמת מהעובדה שאת הגולף בתמונה אני יכול לקנות ב15 אלף מתחת למחירון,זה לא הופף את העסקה לכדאית?

יש 2 פתגים שימחישו לך את כוונתי:

1}לא כל הנוצץ זהב.

2}אין מתנות חינם.

גולף וי5 סובלת מהשוק הכי קשה ביד השנייה בין הגולפים הקיימות.

כולן נמכרות מתחת למחירון,בחיפושיי אחר גולף בזמנו גם מצאתי אנשים שדרשו 20-25 אלף מתחת למחירון-כמובן שהרכב נראה בהתאם.

לגבי גיר ידני-יוסיף לך לאמינות הרכב שתרכוש,טיפה יותר כוח\סחיבה.

ועצה אישית אל תתפתה ,אתה לא רוכש מחיר את רוכש רכב -תזכור את זה!

פורסם
אני ראיתי על גבי הפורום לא מעט המלצות להתרחק מדגם הV5.

מה גם שאוטו כזה נקרע בטח, ועוד 8 שנים על הכביש, השחור והמכסה דלק הניקל לא יכולים לבשר טוב.

אני מקווה שהנתונים של האוטו טובים, שהאוטו באמת שמור, כי עם אקזמפלר לא טוב אתה יכול להיכנס לסרט גדול ויקר מאוד, וגם חתונה קתולית.

אני ממליץ לך להעלות לפה את הבדיקה ולבקש עזרה. בהצלחה

עכשיו הכפשת את הצבע השחור לשווא,לא כל גולף שחורה בהכרח "דפוקה",אולי זה ישמע מוזר אבל אני רוצה רק שחורה וזה עקרוני אצלי.

פורסם

מסכים לגמרי!

לעולם אל תעשה הכללה על דברים שאתה לא יודע.

הגולף שלי היתה שחורה 2002 עם 90000 ק''מ שטופלה אך ורק בצ'מפיון ללא תאונה ולו הקלה ביותר.

אין קשר בין צבע הרכב לבין המצב שלו.

פורסם

אני אגיד לך ככה , יש קשר בין הצבע לבין קהל היעד. אני לא אומר שגולף שחורה יותר קרועה מלבנה למשל.

ואני לא אומר שלבנה תהיה שמורה.

אני חושב ששחור זה צבע יפה ואולי הכי יפה ברכבים מסוימים. לא באמת התכוונתי למה שאמרתי, זה סתם היה בקלות דעת :)

פורסם

אני מכבד מאוד את העניין שחזרת בעצמך,כל הכבוד!איפשהו אני מבין למה התכוונת,לכן עושים בדיקות,מסתכלים על הבעלים,על היד ועל ההיסטוריה-בסופו של דבר אין מה לעשות הגולף הכי יפה וסקסית היא השחורה ואין מה לעשות בנידון!

פורסם

אחים שלי אתם ממש לא עוזרים לי!!!!!!!!!!!!תגיבו ותמליצו-מחר אני הולך לבדיקה,אין לי אף אחד מלבדכם!אל תיתנו לי ליפול בפח!

פורסם

אני המליץ לך לא לגעת בV5 יש לו הרבה תקלות חשמל גיר ועוד חלקים יקרים אש

בגלל זה הם נמכרים מתחת למחירון אין יש הרבה ולא קונים אותם

אני אישית ממליץ לך או מנוע 2000 או 1.6 אחלה רכבים

אני רואה הרבה רכבים V5 שמגיע למוסך ומשלמים הרבה כסף על תיקונים וחלקים ..

שיהיה לך יום טוב

הגולף שלי :shock2:והיא למכירה פרטים בפרטי

http://img374.imageshack.us/my.php?image=dsc00353qy0.jpg

פורסם

הרכב עליו אתה מדבר לא הגיע לארץ בגיר ידני. הגיר שלו הוא חיסרטן אמיתי.

מבחינה מכאנית: מנועי ה V5 מטבע בריאתם אינם מאוזנים ( 3 צילינדרים מול 3 צילינדרים) דבר שמביא לבעיות התחממות ואמינות. (שים לב שכמעט ואין מכוניות עם מנועי V5 אלא V6).

מבחינת נהיגה:

ה GTI פותחת יותר מהר. בקו ישר ל V5 יש יותר כוח. (כנ:ל גם בתאוצות ביניים).

עזוב את עניין הצבע השחור. לא רלוונטי. בתור מי שהיה סוכן של פולקסווגן באותם שנים אני יכול לומר לך שחלק גדול מהרכבים הללו הגיע בצבע שחור ואפור-עכבר (מתוך הנחה שזה מה שהשוק מעדיף). אם היית רוצה בשעתו רכב בצבע אחר היית צריך להמתין כחודשיים להזמנה מיוחדת.

ברמה האופרטיבית:

הרכב מפנק. המחיר משמע הוגן (לא עסקת המאה... הוגן) בתנאים הללו:

לך לבדיקה רק אם יש לרכב סיסטוריית טיפולים מתועדת עד רמת הפיפס הקטן.

סכמו על מחיר כפוף לבדיקה כשהמוכר מתחיים להוריד את מלוא עלויות התיקון לפי הצעת מחיר של מוסך מורשה.

בהצלחה.

פורסם

תודה לכולם,השתכנעתי לוותר על הv5 ואני אוותר על הgti בעיקר בגלל הידני וגם בגלל הבעלים שלהם והחלטתי ללכת על ג'נריישן מנוע 2.0,יש אחת למכירה מיד ראשונה שמטופלת בצ'מפיון,מה לדעתכם מחיר הוגן להתחיל ממנו וכמובן השתתפות בכל הליקויים.

פורסם

אורון,

האם נכונה הטענה, כי גולף 1.6 אוטו' צורכת יותר דלק (או באופן זהה) למנוע 2000 בשל העובדה כי הרכב "מאסיבי" ולכן המנוע הרגיל מתאמץ יותר?

1-9? זה לא קצת הרבה?

אגב, כמה לדעתך "שותה" גולף ידנית, 1.6 או 2.0?

• תוכן חדש...