Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להזכירכם: מכרתי עכשיו פיז'ו 206 XS בשווי 54 אלף, מגבלת הסכום שלי היא 80 אלף ש"ח ולא פרוטה יותר, אני לא מת על מכוניות קטנות.

חשוב לי(לא לפי סדר) : מהירות, נוחות, איבזור, ידני, מהנה, יפה, לא ישן מדי, אחזקה זולה (יחסית למכוניות ספורטיביות יקרות), אמרתי כבר מהירות ?! ומנוע לא גדול מדי גג 2 ליטר עם אפשרות למוגדש.

האופציות שעלו במוחי(כן לפי סדר) :

קבוצה ראשונה :

גולף GTI, פולו GTI, גולף VR6, אודי A3 1.8T, סיאט איביזה טורבו.

קבוצה שנייה :

פונטו HGT, רנו קליאו B ספורט.

קבוצה שלישית :

אלפא 156, וולו S40 T4, פאסאט 1.8T.

תנו את חוות דעתכם על המכוניות הנ"ל אני אשמח לשמוע עוד הצעות וביקורות.

תודה,

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אבל תעיין בחיפוש.

רוב הרכבים נדונו פה שוב ושוב... לדעתי תתחיל לחפש, תנסה לקבל סיבוב על הרכב ותראה פשוט אם הוא כיף לך... שים לב במיוחד לעלויות אחזקה, שלא תמצא את עצמך עם רכב שההוצאות שלו גדולות עליך.

אגב תעיף מהרשימה את הפולו GTI, הקליאו, והפונטו אם אתה לא אוהב קטנות.

תוציא גם את הפאסאט (לדעתי...). לא מתנהגת, אוכלת הרבה דלק, וגם לא מהירה במיוחד (אם כי ניתנת לשיפור...).

בהצלחה בחיפושים, אני אנסה (שוב :wink: ) לפקוח עיין לראות אם יש משהו מעניין.

גיא.

פורסם
אבל תעיין בחיפוש.

רוב הרכבים נדונו פה שוב ושוב... לדעתי תתחיל לחפש, תנסה לקבל סיבוב על הרכב ותראה פשוט אם הוא כיף לך... שים לב במיוחד לעלויות אחזקה, שלא תמצא את עצמך עם רכב שההוצאות שלו גדולות עליך.

אגב תעיף מהרשימה את הפולו GTI, הקליאו, והפונטו אם אתה לא אוהב קטנות.

תוציא גם את הפאסאט (לדעתי...). לא מתנהגת, אוכלת הרבה דלק, וגם לא מהירה במיוחד (אם כי ניתנת לשיפור...).

בהצלחה בחיפושים, אני אנסה (שוב :wink: ) לפקוח עיין לראות אם יש משהו מעניין.

גיא.

אני נובר בארכיון כבר זמן מה ומצאתי כמה מסמכים מעניינים, בכל אופן אם אני ימצא בחיפוש משהו שאני לא מבין אני יביא את זה לכאן.

בכל אופן את הפולו, קליאו והפונטו כבר דיי העפתי אבל אמרתי שאני מוכן להתפשר אם זה שווה לי, אבל, זה שאמרת תעיף בצורה כזאת רק הראה לי שאני לא צריך להתפשר כל כך מהר (206 אחת לרזומה).

יש לי זמן ואני ישמח אם תשמעו משהו שממש שווה לבדוק ותגידו לי.

דניאל.

פורסם

קשה לי להאמין שתמצא A3 1.8T ב80 אלף שקל..

לפחות לא אחת "לא ממש ישנה" כמו שאתה רוצה.. :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
להזכירכם: מכרתי עכשיו פיז'ו 206 XS בשווי 54 אלף, מגבלת הסכום שלי היא 80 אלף ש"ח ולא פרוטה יותר, אני לא מת על מכוניות קטנות.

חשוב לי(לא לפי סדר) : מהירות, נוחות, איבזור, ידני, מהנה, יפה, לא ישן מדי, אחזקה זולה (יחסית למכוניות ספורטיביות יקרות), אמרתי כבר מהירות ?! ומנוע לא גדול מדי גג 2 ליטר עם אפשרות למוגדש.

האופציות שעלו במוחי(כן לפי סדר) :

קבוצה ראשונה :

גולף GTI, פולו GTI, גולף VR6, אודי A3 1.8T, סיאט איביזה טורבו.

קבוצה שנייה :

פונטו HGT, רנו קליאו B ספורט.

קבוצה שלישית :

אלפא 156, וולו S40 T4, פאסאט 1.8T.

תנו את חוות דעתכם על המכוניות הנ"ל אני אשמח לשמוע עוד הצעות וביקורות.

תודה,

דניאל.

הפאסאט - תוציא מהרשימה. לא מהירה, לא מהנה ולא כלום. סתם רכב למשפחה, אין שום טעם שיהיה לך אותו.

פולו GTI ופונטו HGT - עדיף על שניהם כבר את הקליאו ספורט.

VR6 - ישנה מדיי (הכי חדשה שנת 98 ) והן טחונות יחסית.

איביזה טורבו - אם היא מוצאת ח בעינייך, היא טובה בקו ישר מאוד, אחלה בסיס לשיפורים, אבל קטנה, כמו גם הקליאו ספורט.

אודי אתה לא תמצא בכזה מחיר.

אלפא או וולוו... עדיפות לאלפא לדעתי שתביא לך שנתון גבוה יותר אני חושב, לא חלשה, ומהנה מאוד.

לדעתי, לבחור בגילך, כדאי ללכת על איביזה טורבו או קליאו ספורט.

אם אתה ממש נעול על אחת גדולה, אז האלפא. זו דעתי.

עוד משהו שיהיה גדול, נוח, חזק, והכל אז אפשר 306 S16 למשל, או מגאן קופה 2.0 ליטר. גדולות, לא חלשות (לא חזקות מאוד, אבל יש מספיק סוסים) נוחות, יפות, ב 80 אלף אתה מביא אחת חדשה מאוד. זה אולי כדאי....

Back to the original - NC again.

פורסם

רשמתי להעיף את הרכבים האלו כי אמרת שאתה לא רוצה קטנות... ואם לא רוצים קטנות אז אין מה לשים ברשימה פולו, קליאו ופונטו.

גיא.

פורסם

אחמד לא הגבת על הגולף GTI , האיביזה מוצאת חן בעיני אבל אני מפחד קצת מסיאט (לא יודע למה אולי בלי סיבה :? )

באלפא אני חושב שאני קופץ קצת מעל הפופיק :oops: אני לא ממש יכול להחזיק לבדי כזה אוטו ולסמוך על ההורים ... אני יכול למצוא עצמי מוכר עוד אוטו :( .

הפאסאט יצאה.

רשמתי להעיף את הרכבים האלו כי אמרת שאתה לא רוצה קטנות... ואם לא רוצים קטנות אז אין מה לשים ברשימה פולו, קליאו ופונטו.

גיא.

כן הבנתי את זה רק אמרתי שאתה צודק. 8)

צרפתיות :? - אני רוצה לנסות דברים שונים קצת (גרמניות! , אייל לאט לאט).

דניאל.

פורסם

אתה יכול להעיף מבט על הודעות של שי עם הגולף הזהובה, הוא פירט עלויות מוסך לא מזמן.

קח בחשבון ביטוח לא זול במיוחד.

גיא.

פורסם
אתה יכול להעיף מבט על הודעות של שי עם הגולף הזהובה, הוא פירט עלויות מוסך לא מזמן.

קח בחשבון ביטוח לא זול במיוחד.

גיא.

הביטוח הוא הדבר האחרון שאני צריך לדאוג לגביו - מסיבות שלא ממש חשובות כרגע.

אם תוכל להביא לי קישור לעלויות אני ישמח כי אני לא מוצא את זה.

דניאל.

פורסם
אחמד לא הגבת על הגולף GTI , האיביזה מוצאת חן בעיני אבל אני מפחד קצת מסיאט (לא יודע למה אולי בלי סיבה :? )

באלפא אני חושב שאני קופץ קצת מעל הפופיק :oops: אני לא ממש יכול להחזיק לבדי כזה אוטו ולסמוך על ההורים ... אני יכול למצוא עצמי מוכר עוד אוטו :( .

הפאסאט יצאה.

גיא.

כן הבנתי את זה רק אמרתי שאתה צודק. 8)

צרפתיות :? - אני רוצה לנסות דברים שונים קצת (גרמניות! , אייל לאט לאט).

דניאל.

אהבתי את הקטע עם אייל..:)

הגולף GTI - כשהיא סטנדרט היא נוסעת טוב מאוד, חזקה יחסית והכל, וצ'יפ עושה גם לה פלאים, כמו לאיביזה.

האם היא מתאימה לך?

לא יודע...אני חושב שלבחור צעיר כמוך תתאים יותר איביזה טורבו. השאלה היא מה זה בשבילך אוטו קטן מדיי.

מה אתה אומר על המגאן קופה 2 ליטר או 306?

פורסם

האיביזה לא בהגדרה של קטנה, ה306 והמגאן צרפתיות - לא שיש לי משהו נגדם אבל אני רוצה לנסות משהו שונה כפי שכבר אמרתי.

האיביזה מה רמת האמינות שלה ? איזה מינוסים יש לה ?

דניאל.

פורסם
האיביזה לא בהגדרה של קטנה, ה306 והמגאן צרפתיות - לא שיש לי משהו נגדם אבל אני רוצה לנסות משהו שונה כפי שכבר אמרתי.

האיביזה מה רמת האמינות שלה ? איזה מינוסים יש לה ?

דניאל.

מינוסים עיקריים -

אי אפשר להחליף את המערכת שבה. היא בילט אין.

הסיבובים זה לא אחת התכונות הטובות שלה.

כשהיא סטנדרטית - היא לא חזקה במיוחד.

יתרונות -

יפה.

צ'יפ אחד והיא פשוט חזקה מאוד (יותר מקליאו ספורט).

הרבה אפשרויות שיפור.

אמינה.

פורסם

אי אפשר להחליף את המערכת ? אתה מדבר על מערכת השמע (אודיו) ?

בכמה מרשרשים אפשר לעשות אותה לא "סטנדרטית" ?

דניאל.

פורסם

דניאל.

תלוי מה אתה רוצה...

אם אתה בוחר בצ'יפ אגזוז ופילטר אז זה כמה אלפים בודדים.

אני לעומת זאת הייתי מתחיל בבלמים, בולמים וקפיצים ואז שם צ'יפ (אגזוז לא הייתי שם), אבל זה כבר מתחיל להיות יקר.

דניאל

פורסם

דניאל.

לפי מה שהבנתי אי אפשר להחליף את מערכת השמע. הנוכחית סבירה וטובה והכל. אבל אי אפשר להשקיע בצורה רצינית במערכת, ככה שאם אתה בחור שאוהב מאוד להשקיע במערכת, וזה מאווד חשוב לך, זה לא בשבילך.

בכמה מרשרשים לעשות אותה לא סטנדרטית?

הרבה נמכרות כבר עכשיו כ"לא סטנדרטיות". אישית, הייתי ממליץ לך לחפש אחת סטנדרטית, ולשפר אותה בעצמך. עדיף, לא?

צ'יפ זה לא דבר יקר במיוחד, ולא עולה על ה 5K (עולה הרבה פחות, נתתי את המקסימום שיכול להיות) ופשוט משנה בצורה מדהימה.

בשביל שתיהיה יפה אפשר להוסיף לה צמיגים חתך נמוך ולהגדיל את הג'אנטים, דבר שגם יעזור לטובה עם האחיזה. כל גלגל - 2000~ שקל (צמיג פלוס ג'אנט) גם יפה - וגם עוזר לאחיזה.

זה להתחלה.

• תוכן חדש...