Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
רק להוסיף מחירים בגלל שזה בתשלום:

איביזה טורבו שנת 01- 76000

GTI גולף 3 דלתות (רובן 5 דלתות נכון ?!) - 77,760

GTI גולף 5 דלתות - 81,000

אני כמעט בטוח שאתמול המחיר היה שונה :? מוזר.

דניאל.

רק 3 דלתות כמובן 8)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

Golf VS Ibiza

לפני שנה שקלטתי להחליף את הרכב הקודם התלבטתי כמוך בין גולף GTI לבין איביזה טורבו.

אחרי בירורים ונסיעת מבחן הבנתי שהאיביזה פשוט לא בשבילי, הרכב צפוף (גם מקדימה), נוחות נסיעה פחות טובה מהגולף וכמובן שאיכות תא הנוסעים לא משתווה לגולף במיוחד שבדגמים של הגולף בשנים 99-00 הגולף הגיע עם מושבי רקארו.

יתרונות גולף מול האיביזה

1. יותר נוחה, גם מבחינת נסיעה וגם מבחינת תא נוסעים

2. יותר מרווחת וניתן לקבל 2 דלתות נוספות אם צריך

3. כשאני בררתי הביטוח לאיביזה היה יקר יותר

חסרונות הגולף מול האיביזה

1. הגולף יקרה יותר

2. צריכת דלק עדיפה לאיביזה בזכות משקל נמוך יותר אבל ההפרש לא קריטי

3. מהירה יותר (לפחות בקו ישר)

הגולף מציעה פשרה מושלמת למי שמחפש רכב לנסיעה יום יומי עם ביצועים ספורטביים, הגולף לא נחותה בהרבה מרכבים משפחתיים אחרים אבל גם מציעה הנעה מנהיגה.

קצת מידע על הGTI:

* צריכת דלק בנסיעה עירונית-בין עירונית כוללת לחיצות ומזגן שצריך 1-9/10, הרכב נוסע יופי עם דלק 95, אין צורך ב98/99.

* ביטוח מקיף שאני מצאתי הוא 5000 שקל לכל נהג מעל גיל 24 כולל כל התוספות של גרירה, חלונות וכו

* הרכב קבוצה 4 ועלות אגרת הרישוי היא 1600 שקל.

אשמח לעשות לך סיבוב על הרכב כדי שתתרשם, אני מגיע בשישי למפגש ברמת גן.

***עריכה***

ניתן בקלילות לדעתי למצוא גולף מצב טוב מכיוון שרכבים רבים נמצאים ברשות משפחות ולא ילדים שמחפשים רק כח, אני את שלי מצאתי אחרי שבוע והייתי צריך להתלבט בין 3 רכבים שכולם היו בבעלות אנשים מבוגרים אפילו אחד היה מבוגר מידי.

אני התבאסתי מאוד מזה שיש "ים" רכבי גולף על הכביש ומצאתי משהו שונה, גולף ששווה זהב :lol: , אגב ראיתי לפני מספר חודשים גולף GTI זהובה שנת 99 ברמת אביב למכירה אבל לדעתי היא נמכרה כבר.

האיביזה חזקה מהגולף אך לא בהרבה , הפרש של 6 כ"ס לטובת האיביזה ומשקל נמוך של האיביזה, אין ספק שגולף תהיה עגלתית מול איביזה עם צ'יפ, אבל גולף עם צ'יפ בהחלט לא עגלתית.

שי

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם

נ.ב.

הייתי ממליץ לבדוק בטרייד אין של היבואן.

יש הרבה זקנים שקונים את הרכב הזה (גולף GTI) ומחליפים רכב כמו שעון פעם ב3 שנים , ככה שאולי שוכבות שם מציאות לא רעות.... :idea:

גם שי קנה מטרייד אין אם אני לא טועה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
נ.ב.

הייתי ממליץ לבדוק בטרייד אין של היבואן.

יש הרבה זקנים שקונים את הרכב הזה (גולף GTI) ומחליפים רכב כמו שעון פעם ב3 שנים , ככה שאולי שוכבות שם מציאות לא רעות.... :idea:

גם שי קנה מטרייד אין אם אני לא טועה.

אל תבנה על זה יותר מידי, במשך כל החיפוש שלי באוטו דיל מצאתי המון איביזות שם, המון לאון, ורק גולף GTI אחת שנת 2002 שדרשו עליה 156K,

אני מידי פעם נכנס לבקר באתר של אוטודיל אבל אף פעם לא ראיתי שם GTI למכירה משנתונים נמוכים

האתר של אוטודיל

http://www.auto-deal.co.il/

שי

פורסם
גולף כבדה.. והאיביזה הרבה יותר יפה עם הרבה יותר אפשרויות לשיפור..

אשרויות לשיפור זה לא רלוונטי כרגע ... ויופי זה עיניין של טעם האמת שהאיביזה והגולף שוות ביופי לטעמי אלא אם האיביזה צהובה ואז היא נראית לא טוב.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

שי או קיי אז אני אבוא למפגש ביום שישי, אולי עם גולף ג'י טי איי :lol: .

אז חוץ מנסיעה בקו ישר שהיא יותר מהירה באיביזה הגולף לוקחת בכל תחום ???

מה עם אמינות ? כמובן שיש את דעת הקהל שהיא ... גולף !!! אבל אני רוצה לשמוע מניסיון.

דניאל.

פורסם

מה עם אמינות ? כמובן שיש את דעת הקהל שהיא ... גולף !!! אבל אני רוצה לשמוע מניסיון.

דניאל.

בתקופה שיש לי את הGTI לא היו לי תקלות מיוחדות.

התקלות שהיו לי:

1. קבלתי את הרכב במצב שהוא מניע בבוקר קר בנגיעה ולא מחזיק סל"ד בעצמו אלא אם לוחצים על הגז, הבעיה נפטרה אחרי שהתחלתי לתלדק בזמן לא שהמנורה היתה נדלקת, הבעיה נפטרה והרכב לא עושה שום בעיות הנעה.

2. בתא הכפפות של הגולף ישנו מנגנון שדלת התא נפתחת ל א ט וכמובן שלאף אחד אין סבלנות ומושכים אותה בכוח, המנגנון שם שכנראה מבוסס על גלגל שיניים מגומי או משהו כזה לעיתים עובד ולעיתים לא, אני לא מתכוון לתקן את זה כי נוח לי שהתא נפתח מהר ואין צורך למשוך אותו שיפתח בכח.

3. משהו אחרון שאינני בטוח שהוא בעיה, אחרי שתהיה לך GTI אני אוכל לאמת את זה, בעזיבת גז מורגשת רעידה קלה, לא מצאתי את הבעיה ולטענת 2 מוסכים והמוסך המרכזי אין כל בעיה ואני פסיכי (אולי הם צודקים).

כמובן שעשיתי טיפול גדול שקבלתי את הרכב וגם טיימינג, והחלפתי את הצמיגים המקוריים שהיו יבשים לחלוטין.

בסך הכל הרכב אמין ולא צפויות תקלות, בעיה היא שהחלקים לרכב יקרים אבל אין שוני מהאיביזה.

שי

פורסם
ראשית האיביזה מגיעה עם ג'אנט יפה מאוד (לדעתי כמובן) לא הייתי נוגע במידה. בטח שלא הייתי משפר רכב מיד אחרי רכישה אלא ממתין לפחות חצי שנה.

גיא

הג'אנט 17 יפה הרבה יותר, ועוזר ליציבות.

אפשר לשנות את המערכת באיביזה ולהישאר עם הפנל המקורי, יש לי חבר עם איביזה (סטנדרטית!) עם מערכת מעולה, שכוללת סאב ומגברים רמקולים אחרים וכו'.

אפשר שתברר פרטים על איך הוא עשה את זה?

יש לי חבר עם איביזה + צ'יפ שמשתגע מהמערכת שלה, והוא פשוט מחבר לה בצורה ידנית מיני דיסק במקום לקנות לה פאנל כי זה מסובך לטענתו.

ולשואל השאלה.

הגולף והאיביזה דומות ושונות מאוד.

לשתיהן יש מנוע מאוד דומה, טורבו, 150 כ"ס.

ההתנהגות בשתיהן זה לא הדבר הכי טוב.

שתיהן אמינות יחסית, בגולף החלפים כניראה קצת יקרים יותר.

הגולף נוחה הרבה יותר ויותר שימושית.

האיביזה יותר מתאימה לצעירים.

את הגולף יותר קל למצוא, אבל זה לא שהאיביזה ממש קשה למציאה.

לדעתי, מפה אין יותר מה לברר. תעשה נסיעה על כל אחת מהם ותחליט מה הכי טוב בשבילך.

בהצלחה.

Back to the original - NC again.

פורסם

הבעיה עם הגולף אל מול האיביזה :

יש פה הבדל של שנתיים בשנתון !

השאלה שלי היא אם הגולף (שעולה יותר) שווה יותר מאיביזה שנת 01 !? אני לא יודע אם לא משלמים רק על ה"שם" יותר או שפשוט מקבלים חבילה יותר טובה.

דניאל.

פורסם

בינתיים סע עם שי לסיבוב תראה מה דעתך, תנסה לארגן נסיעה על איביזה, אם זה דרך חבר או עם זה דרך ללכת לראות רכב למכירה. אם נראה לך ששתיהם טובות לך על הראשונה שתמצא במצב טוב יותר, האיביזה ברובה נמצאת אצל קהל יותר :twisted: (כמו שכבר הוזכר למעשה) הגולף מעט ישנה אבל אפשר למצוא אחת עם נתונים טובים יותר.

אגב למצוא איביזה לא צהובה יהיה לא קל.

גיא.

(TB , אני אבדוק לך את הנקודה לגבי המערכת במהלך השבוע).

• תוכן חדש...