Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מאמין שאפשר לסדר איזה קומבינה עם מערכת השמע, זה לא כל כך מפריע לי.

בקשר לסטנדרטית - בטוח שזה מה שאני יעשה אני לא אקנה מכונית שעשו בה שינויים (אלא אם השינוים שינו את כל האוטו).

הצמיגים גדולים יחסית לא ?

משהו כמו 16'' נראה לי.

השיפור הכי גדול מבחינתי זה יהיה לעבור מ86 כ"ס ביום מצויין ל150 כ"ס ביום טוב :wink: כזה יתחיל להראות קצת אני יתחיל לקחת יוזמה.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אי אפשר להחליף את המערכת ? אתה מדבר על מערכת השמע (אודיו) ?

בכמה מרשרשים אפשר לעשות אותה לא "סטנדרטית" ?

דניאל.

לפי מה שהבנתי, אי אפשר להחליף את מערכת השמע. הנוכחית סבירה וטובה והכל. אבל אי אפשר להשקיע בצורה רצינית במערכת, ככה שאם אתה בחור שאוהב מאוד להשקיע במערכת, וזה מאווד חשוב לך, זה לא בשבילך.

בכמה מרשרשים לעשות אותה לא סטנדרטית?

הרבה נמכרות כבר עכשיו כ"לא סטנדרטיות". אישית, הייתי ממליץ לך לחפש אחת סטנדרטית, ולשפר אותה בעצמך. עדיף, לא?

צ'יפ וצנרת זה לא דבר יקר במיוחד, ולא עולה על ה 5K (עולה הרבה פחות, נתתי את המקסימום שיכול להיות) ופשוט משנה בצורה מדהימה.

בשביל שתיהיה יפה אפשר להוסיף לה צמיגים חתך נמוך ולהגדיל את הג'אנטים, דבר שגם יעזור לטובה עם האחיזה. כל גלגל - 2000~ שקל (צמיג פלוס ג'אנט) גם יפה - וגם עוזר לאחיזה.

זה להתחלה.

איך צ'יפ וצנרת יוצא 5K? רק הסעפת זה מינימום 3.5K.

לגבי המערכת אני חושב שאתה טועה. אני לא מבין גדול במערכות אבל אני מכיר איביזה טורבו עם מערכת מאד חזקה ואיכותית ואני לא חושב שהיא הגיע ככה במקור.

דניאל

פורסם
אני מאמין שאפשר לסדר איזה קומבינה עם מערכת השמע, זה לא כל כך מפריע לי.

בקשר לסטנדרטית - בטוח שזה מה שאני יעשה אני לא אקנה מכונית שעשו בה שינויים (אלא אם השינוים שינו את כל האוטו).

הצמיגים גדולים יחסית לא ?

משהו כמו 16'' נראה לי.

השיפור הכי גדול מבחינתי זה יהיה לעבור מ86 כ"ס ביום מצויין ל150 כ"ס ביום טוב :wink: כזה יתחיל להראות קצת אני יתחיל לקחת יוזמה.

דניאל.

אז יאללה, תתחיל לחפש איביזות למכירה.

אגב, זה לא 150, זה 156 אם אני לא טועה. אל תשכח שאתה עובר מאטמוספרי, לטורבו...

הצמיגים לא גדולים כשהם סטנדרט. מגדילים אותם ל 17' אינץ', עם חתך נמוך וזה נראה מדהים, ועוזר באחיזה. מנסיון של בחור שאני מכיר עם איביזה.

Back to the original - NC again.

פורסם
אי אפשר להחליף את המערכת ? אתה מדבר על מערכת השמע (אודיו) ?

בכמה מרשרשים אפשר לעשות אותה לא "סטנדרטית" ?

דניאל.

לפי מה שהבנתי, אי אפשר להחליף את מערכת השמע. הנוכחית סבירה וטובה והכל. אבל אי אפשר להשקיע בצורה רצינית במערכת, ככה שאם אתה בחור שאוהב מאוד להשקיע במערכת, וזה מאווד חשוב לך, זה לא בשבילך.

בכמה מרשרשים לעשות אותה לא סטנדרטית?

הרבה נמכרות כבר עכשיו כ"לא סטנדרטיות". אישית, הייתי ממליץ לך לחפש אחת סטנדרטית, ולשפר אותה בעצמך. עדיף, לא?

צ'יפ וצנרת זה לא דבר יקר במיוחד, ולא עולה על ה 5K (עולה הרבה פחות, נתתי את המקסימום שיכול להיות) ופשוט משנה בצורה מדהימה.

בשביל שתיהיה יפה אפשר להוסיף לה צמיגים חתך נמוך ולהגדיל את הג'אנטים, דבר שגם יעזור לטובה עם האחיזה. כל גלגל - 2000~ שקל (צמיג פלוס ג'אנט) גם יפה - וגם עוזר לאחיזה.

זה להתחלה.

איך צ'יפ וצנרת יוצא 5K? רק הסעפת זה מינימום 3.5K.

לגבי המערכת אני חושב שאתה טועה. אני לא מבין גדול במערכות אבל אני מכיר איביזה טורבו עם מערכת מאד חזקה ואיכותית ואני לא חושב שהיא הגיע ככה במקור.

דניאל

בקשר למערכת - כל דבר אפשר לעשות. פשוט זה הרבה יותר מסובך מאוטו רגיל שפשוט מחליפים פאנל ומערכת.

ולגבי הצ'יפ והצנרת...התכוונתי לצ'יפ בלבד, ככה כתבתי בהתחלה. ואז ערכתי את ההודעה וכתבתי גם צנרת, אבל שכחתי לערוך את הסכום.

Back to the original - NC again.

פורסם
האיביזה לא בהגדרה של קטנה, ה306 והמגאן צרפתיות - לא שיש לי משהו נגדם אבל אני רוצה לנסות משהו שונה כפי שכבר אמרתי.

דניאל.

אני לא שונא צרפתיות,

פשוט אני רוצה כל החיים שלי לנסות משהו שונה :lol:

(תודה שגרמת לי להישמע פוליטיקלי קורקט)

השיפור הכי גדול מבחינתי זה יהיה לעבור מ86 כ"ס ביום מצויין ל150 כ"ס ביום טוב

התכוונת 75 כ"ס ברגע שהיא יצאה מהמפעל, ואחרי 5 שנים, בטח נמלטו כמה סוסים .. :wink:

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
האיביזה לא בהגדרה של קטנה, ה306 והמגאן צרפתיות - לא שיש לי משהו נגדם אבל אני רוצה לנסות משהו שונה כפי שכבר אמרתי.

דניאל.

אני לא שונא צרפתיות,

פשוט אני רוצה כל החיים שלי לנסות משהו שונה :lol:

(תודה שגרמת לי להישמע פוליטיקלי קורקט)

השיפור הכי גדול מבחינתי זה יהיה לעבור מ86 כ"ס ביום מצויין ל150 כ"ס ביום טוב

התכוונת 75 כ"ס ברגע שהיא יצאה מהמפעל, ואחרי 5 שנים, בטח נמלטו כמה סוסים .. :wink:

התכוונתי 86 - אלא אם יש משהו שאני לא ממש יודע. :|

דניאל.

פורסם

טוב אז כנראה שההתלבטות שלי עומדת עכשיו בשיאה עם 2 מתמודדות ראשיות:

גולף GTI;

שנת 99

סיאט איביזה טורבו ;

שנת 2001

אני נוטה יותר לכיוון האיביזה מכיוון שהשנתון יותר גבוה.

מה יש לכם להוסיף ?

נסיעת מבחן ? איפה ?

דניאל.

פורסם
טוב אז כנראה שההתלבטות שלי עומדת עכשיו בשיאה עם 2 מתמודדות ראשיות:

גולף GTI;

שנת 99

סיאט איביזה טורבו ;

שנת 2001

אני נוטה יותר לכיוון האיביזה מכיוון שהשנתון יותר גבוה.

מה יש לכם להוסיף ?

נסיעת מבחן ? איפה ?

דניאל.

לך על הגולף.

האיביזה רכב נחמד מאוד לקו ישר, אפשר להפוך אותו למכונית מהירה מאווד בקצת כסף, אבל יש לו המון חסרונות .

הרכב נוח כמו קרש גיהוץ, ההתנהגות של הרכב גרועה מאוד וגם רוב המכוניות האלה שחוטות מהיסוד.

הגולף לעומת זאת ניתנת לשיפור גם בקלות, היא איכותית מאוד וקצת יותר נוחה.

מה גם שהסיכוי למצוא אחת כזו שמורה הוא כנראה גבוה יותר.

פורסם

ראשית האיביזה מגיעה עם ג'אנט יפה מאוד (לדעתי כמובן) לא הייתי נוגע במידה. בטח שלא הייתי משפר רכב מיד אחרי רכישה אלא ממתין לפחות חצי שנה.

אפשר לשנות את המערכת באיביזה ולהישאר עם הפנל המקורי, יש לי חבר עם איביזה (סטנדרטית!) עם מערכת מעולה, שכוללת סאב ומגברים רמקולים אחרים וכו'.

החסרונות של האיביזה היא באמת הנוחות ה :? , בנוסף (אם כי כמובן אין פה חוקים) האיביזה לרוב היתה בידיים יותר :twisted: , ואילו הגולף GTI נרכשה גם על ידי אנשים מבוגרים יותר.

לגבי עלויות של גולף הנה:

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=14072&highlight=%E8%E9%E9%EE%E9%F0%E2

גיא

פורסם

בדקת את הפיאט קופה? היא ממש פרארי קטנה :) ולפי מה שזכור לי גם נכנסת בתקציב.

לפני כמה שבועות מישהו מהפורום פירסם שקנה אחת כזאת. תתיעץ איתו.

פורסם

אחרי שחשבתי על איזה מהמכוניות נהגתי נזכרתי ש... באף אחת מהן, אבל, נסעתי בV5 ובאיביזה טורבו משופרת אומנם אבל איביזה טורבו.

מבחינת הנוחות (במושב הנוסע) ממש לא נוראי כמו שתיארתם כאן.

הבנתי שהגולף דיי עגלתית, לעומת זאת האיביזה בה נסעתי הייתה ממש מהירה וזה היה אחרי צ'יפ זול ומערכת פליטה שכוללת בעיקר רעש, שאלתי היא האם "עגלתית" זה עניין יחסי ואני יגלה מאוד מהר שזה לא מדוייק בנוסף לזה שהפיז'ו שלי הייתה ע-ג-ל-ה אם מישהו אמר רייסים הייתי מתחבא.

אבל אם אתם אומרים גולף אני יחשוב על זה יותר לעומק. זה באמת נכון שיש לי סיכויים למצוא אחת "שמורה" ולא מכוסחת ?

דרך אגב אני מעט מסתייג מהגולף בגלל השכיחות הבלתי נסבלת שלה (בכל הדגמים אומנם, אבל עדיין), לעומת זאת כשאני עכשיו רושם את זה וחושב שנית יש בזה יתרונות של חלקים מפירוק וידע בטיפול שלה.

אני מבין שמבחינת הנאה מנהיגה הגולף יותר מהנה. בקשר לשיפורים, חכו רגע פרה פרה אני עולה גם ככה ב60 כ"ס בערך אז שאר השיפורים יגיעו אבל לא איך שאני חותם על העברת בעלות אני נוסע לסדנה.

וחזרה לעיניין השנתון מכונית שנת 99 יש לה בסביבות ה 75 אלף ק"מ לשנת 2001 יש בערך מחצית, יש הבדל, השאלה אם ההבדל "מכוסה" על ידי איכות חומרים יותר גבוהה בגולף בעיקר הטורבו, אני מאמין שגולף תשמור על ערכה יותר טובה מהסיאט.

**בכל אופן נטיית ה"מאזניים" נוטה כרגע לכיוון הגולף (תודות לשלומי :wink: ) ברור שאחרי 2 נסיעות המבחן אני יהיה יותר חכם.

דניאל.

פורסם
בדקת את הפיאט קופה? היא ממש פרארי קטנה :) ולפי מה שזכור לי גם נכנסת בתקציב.

לפני כמה שבועות מישהו מהפורום פירסם שקנה אחת כזאת. תתיעץ איתו.

שנתון נמוך + אחזקה גבוהה = לא אוטו לצעיר זב חותם :wink:

למרות שהיא פרארי קטנה :p מה גם שהייתי מעדיף עליה את האלפא ספיידר.

דניאל.

פורסם

רק להוסיף מחירים בגלל שזה בתשלום:

איביזה טורבו שנת 01- 76000

GTI גולף 3 דלתות (רובן 5 דלתות נכון ?!) - 77,760

GTI גולף 5 דלתות - 81,000

אני כמעט בטוח שאתמול המחיר היה שונה :? מוזר.

דניאל.

• תוכן חדש...