Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כנ"ל כאן. רק תשיג לי את המדבקה :)

אני ממש לא מתכוון להשיג מדבקה לאף אחד כי לא מתאים לי לעשות מדבקות במאות שקלים ולהיתקע איתם בגלל משתמשים לא רציניים!

מי שרוצה אפשר להיפגש כולם וללכת לעשות ביחד, זה לא אמור לעלות יותר מ 50 ש"ח למדבקה איכותית שלא מתקלפת\דוהה בשמש.

אני מאוד אוהב את הלוגו הנוכחי אבל מה לעשות שבתור מדבקה לרכב הוא לא מתאים :-(

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גרסה 4 לפי בקשתכם. שילוב של 1 ו3.

בנוסף המחשה על רכב של הגרסה הכי פשוטה והכי מתאימה לרכב אחרי שניסיתי הכל. (למרות שעל הבובה הזו גם קקי יהיה יפה)

cflogo4.png

צבע אחיד ( חלון אחורי וגם בצד הרכב)

vwcf.jpg

הלוגו הרגיל

vwcf2.jpg

פורסם

תודה על הניסיון וההצעה לשיפור, אבל לוגו חדש לפורום כבר נבחר לפני מספר שבועות וייחשף בקרוב.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
גרסה 4 לפי בקשתכם. שילוב של 1 ו3.

בנוסף המחשה על רכב של הגרסה הכי פשוטה והכי מתאימה לרכב אחרי שניסיתי הכל. (למרות שעל הבובה הזו גם קקי יהיה יפה)

cflogo4.png

צבע אחיד ( חלון אחורי וגם בצד הרכב)

הלוגו הרגיל

הלוגו הרגיל על השירוקו נראה מעולה, כל הכבוד ! :-)

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אין לי בעיה להדפיס ולשלוח בדואר או לחלק במפגשים. אבל אני צריך לאסוף כסף קודם, כדי לא להשאר עם מדבקות סתם. בכל מקרה נחכה ללוגו החדש ואז נחליט. אם יהיה ביקוש אני יפרסם גרסה סופית, גודל ומחירים.

פורסם

את הלוגו אתה יכול לשלוח למשל בשירות גוביינא. בצורה כזאת זה יאפשר לך לחייב מבלי שמישהו יצתרך למסור לך את הכסף פיזית.

כדי לקבל את המשלוח, המקבל חייב לשלם ואז בסניף דואר שלך אתה לוקח את הכסף.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הנושא הזה נטחן יותר מ"תפסו אותי נוהג בשכרות" ו\או "תפסו אותי על 160, בלי מלווה ואני נהג חדש.. יש מצב לצאת מזה?"

פורסם

היה מישהו שרצה ששמו יתנוסס על איזה מוזיאון/משכן (או משהו דומה) וכדי לזכות בכבוד הזה הוא היה מוכן לתרום כמה מיליונים טובים. ההצעה כמעט יצאה לפועל, רק שהד ציבורי שלילי מנע בסוף מהדברים לקרום עור וגידים.

אם אתה כל כך רוצה שההצעה שלך תהפוך ללוגו רשמי, אתה צריך להבין שכאן מדובר באתר פרטי, אז אולי הצעה של כמה מיליונים לבעלי האתר, וקרדיט לך, תגרום למחשבה נוספת אם לאמץ את הצעתך אם לאו :shock:.

ובהתחשב בהודעתו של Casper, נראה שכולם כאן רק טוחנים מים.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

חופשי טוחנים מים.

מה הטעם בלהפיק מדבקה עם לוגו של הפורום כשהוא בכלל לא יהיה הלוגו של הפורום?

:shock:

נשארו לי כמה מדבקות של הלוגו הנוכחי, משהו כמו 10.

המחיר הוא 500 ש"ח לאחת.

איך הגעתי לזה?

עלות מערכת רמקולים של BOSE שאני רוצה- 5000 ש"ח

כמות מדבקות- 10

להמשיך?

:-)

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...