Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוב משנים את הלוגו? כמה פעמים כבר היינו בסרט הזה? אני חושב שלא נוגעים בקלאסיקה כמו שלא משנים את הבקבוק של קוקה קולה ... מקסימום אפשר לחדש קצת...

...Our necessities are few but our wants are endless

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הלוגו הנוכחי מגניב, וכבר יש לי אותו מודפס על כמה מקומות.

במקרה ואתם מחדשים אותו, את הכתובת שלי תוכלו לקבל בה"פ :wink:

פורסם

תודה על התגובות, אני שמח שרובכם אהבתם. אם המנהלים חושבים שהלוגו מתאים, תגיבו ונקדם את העניין.

אפשר לעשות עוד קצת גימור ושיפור, ואם תהייה הענות, גם אקח על עצמי את עניין ההדפסה (כמובן קובץ הPSD אצלי) ולא רק מדבקות, זה יכול להיות כובע, חולצה, מחזיק מפתחות...

ואם תהייה העדפה לחידוש הלוגו הקיים, אני יעשה שילוב של החדש וישן. ז"א הפונט והצבע של החדש, בצורה ובמקום הישן. ואשאיר את המכוניות המעוכות.

פורסם
הראשו יפיפה, אם זה הופך להיות הסמל הרישמי אני ישר מדביק על הרכב!

כנ"ל כאן. רק תשיג לי את המדבקה :)

פורסם
תקראו לי מיושן... אבל אני חושב שהסמל הנוכחי מאוד יפה, אולי אפשר לעצב / "לחדש" את הקיים? מאתגר הרבה יותר לא?

ברור שאפשר ומאתגר :-P

logocf.jpg

אני מרגיש כל כך דביל :-o

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

יפה, צבעוני ונעים לעיין. מתאים לפורום, אבל לדעתי לא מתאים למדבקה על רכב.

וסובארו זאת לא בחירה טובה כי עוד חצי שנה או פחות הלוגו כבר יראה ישן. צריך רכב שהוא קלאסי כמו האסטון למשל.

פורסם

כמה עצוב שסובארו משנים את הדגם כל שבת שניה :x

אגב - בנוגע ללוגואים שלך, השלישי לדעתי הטוב ביותר. נורא אהבתי את כולם בכל מקרה.

logocf1.jpg

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

הF430 פגה תוקף ותפסיק להיות מיוצרת בסוף 2009.

היורשת, הF450, אמורה להיות מוצגת כבר בתערוכת פרנקפורט (ספטמבר 09).

לגבי הלוגואים מההודעה הראשונה - להוסיף את המד-סל"ד מהלוגו הראשון לכתובת האתר ללא הרקע מהלוגו השלישי - וזה מושלם.

אשמח למדבקה לרכב.

שוב משנים את הלוגו? כמה פעמים כבר היינו בסרט הזה? אני חושב שלא נוגעים בקלאסיקה כמו שלא משנים את הבקבוק של קוקה קולה ... מקסימום אפשר לחדש קצת...

אפילו את הבקבוק של קוקה קולה מרעננים ומחדשים כל כמה שנים (הפעם האחרונה הייתה ב2006 או 2007 למיטב זכרוני).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

מבחינת רכבים שיהיו על לוגו אפשר לעשות צעד קדימה. נגיד יהיה מפגש שנתי ויבחרו את הרכב הכי יפה באותה שנה. רכב הזה אפשר לשים על לוגו בצירוף שם משתמש מפורום שהוא בעליו. זה יתן גאווה כלשהי לבעלי לרכבים ושאיפה לטפח את הרכב כדי להיות על לוגו.

אפשר לעשות גם משהו אחר - לוח שנה. 12 מכוניות נבחרות הכי יפות ממפגש יהיו על לוח שנה. בפורום יש חברים שהם צלמים עם ציוד רציני ומניח שיכולים לצלם תמונות באיכות גבוהה ללוח שנה.

לוח שנה (אולי עם אירועים מתוכננים) ומדבקה עם הרכב היפה ביותר מבין ה-12 נניח או תמונות של מפגשים, אפשר יהיה להזמין בפורום.

אפשר לעשות גם מחזיקי מפתחות. יש למשל מחזיק מפתחות עם LCD, אפשר שיוצג אליו לוגו.

אפשר לעשות חברות במועדון, עם קובעים, חולצות של פורום, כרטיס פלסטיק עם פרטי חבר מועדון. חברות במועדון יכולה להיות בתשלום ואפשר לחדש כל שנה שנתיים.

מה דעתכם? אני חושב שזה היה יכול להיות מגניב.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
הF430 פגה תוקף ותפסיק להיות מיוצרת בסוף 2009.

היורשת, הF450, אמורה להיות מוצגת כבר בתערוכת פרנקפורט (ספטמבר 09).

לגבי הלוגואים מההודעה הראשונה - להוסיף את המד-סל"ד מהלוגו הראשון לכתובת האתר ללא הרקע מהלוגו השלישי - וזה מושלם.

אשמח למדבקה לרכב.

אפילו את הבקבוק של קוקה קולה מרעננים ומחדשים כל כמה שנים (הפעם האחרונה הייתה ב2006 או 2007 למיטב זכרוני).

הייתה תקופה שהבקבוק של קוקה היה מקושט משהו, לא בגלל חג, אלא פשוט היה עיצוב מקושט.

למיטב זכרוני דווקא ב2008 הורידו את הקישוטים והשאירו אותו אדום לחלוטין.

ואותה בעיה עם הF450, היא תוחלף בעוד כמה שנים, אז שוב להחליף לוגו ? זה לא העניין, צריך רכבים מודרניים שלא באמת קיימים, סתם סקיצות :)

בכל אופן, אני תומך בהצעת דיסקברי, הסקאלה שבלוגו הראשון אפשר להוסיף ללוגו השלישי וזה יראה מעולה.

פורסם

צויפר, נתת רעיונות יפים, אבל לא חושב שיהיה ביקוש למשהו חוץ ממדבקה קטנה לחלון האחורי ומחזיק מפתחות ממתכת ולא LCD. אחרת זה כבר יהיה סכום כסף מורגש. ומה הקטע של כרטיס פלסטיק? מה יתן לי? ולמה אני צריך לשלם על חברות במועדון? חברים לא קונים בכסף :-) בערב אני יעשה שילוב של 1 ו3

פורסם
הייתה תקופה שהבקבוק של קוקה היה מקושט משהו, לא בגלל חג, אלא פשוט היה עיצוב מקושט.

למיטב זכרוני דווקא ב2008 הורידו את הקישוטים והשאירו אותו אדום לחלוטין.

התייחסתי לעיצוב הבקבוק עצמו. הפלסטיק עצמו - לא המדבקה שעליו.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...