Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6249 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

ראיתי פה באחד הפרוייקטים של מישהו עם פאסאט כמו שלי,

(למי שלא יודע vw passat TDI 130bhp 01' צורה אחת לפני אחרונה).

הוא אמר שהוא שם חיישן N75 RACE עכשיו החיישן הזה שולט בגדישה של הטורבו,

הוא אמר שבזכות החיישן הזה הוא העלה את הגדישה מ 0.8 ל1.0 יש למישהו מידע בנושא זה?

אם זה יכול להרוס מכלולים כלשהם ברכב או איפה משיגים את זה ומהו מחירו???

מנוע חזק בודי קל וזהו.!:-):-)

פורסם

ה-N75 תפקידו לווסת את הגדישה.

לא שמעתי על מוצר ה-RACE.

אני לא הייתי מתעסק עם זה.

אבל אם אתה מעוניין להעלות גדישה - למה שלא תחליף תוכנה (צ'יפ בשפת העם)?

עם ההיכרות שלי עם הסיוויק (בניד פור ספיד) הייתי אומר שזה אוטו לא רע גם לסיבובים :wink:.
פורסם

חשבתי על צי'פ אבל קראתי עליו שהוא פוגם במנוע אחרי כמה זמן ובטורבו ובעוד כמה מערכות

פורסם

טוב,דיי סיקרנת אותי עם הנושא,אז עשיתי קצת בירורים.

קיימים כמה סוגים של N75 בשוק:

N75F

N75C

N75H המוכר גם כ-RACE

N75J

ועוד כמה אחרים,אך פחות נפוצים.

רוב האנשים אשר החליפו את המקורי ב-H התלוננו על אוברבוסט ו-CEL,שבא בעקבותיו.

מומלץ להשאר עם מקורי,אבל במידה ותחליט להחליף - רק ל-J,אשר מווסת את הגדישה בצורה "מתורבתת" יותר מה-H.

כמו-כן,הורגשה עליה של כ-2 PSI,וזה לא בהכרך אומר שתיסע חזק/מהר יותר.

מה גם,לשלם כ-80$ עבור 2 PSI ולהסתכן - נראה לי מיותר.אבל הבחירה היא שלך.

עם ההיכרות שלי עם הסיוויק (בניד פור ספיד) הייתי אומר שזה אוטו לא רע גם לסיבובים :wink:.
פורסם

א. תודה לך שתרחת לעשות חיפוש בנושא.

ב. מה זה CEL?

ג. מה זאת אומרת להסתכן?,ומה הכוונה ל PSI (אני יודע שזה מידת לחץ).

ד. למה אתה ממליץ דווקא על ה J...?

ומה הכוונה שהוא מתורבת יותר מה N75H?

פורסם

CEL = Check Engine light,משמע תקלה.

הסיכון נובע מכך שחיישן עם אות H הינו אגרסיבי יותר מהרגיל.

חיישן הנ"ל מווסת את הגדישה בדיליי מועט,ואז היא "מתפרצת" בצורה אגרסיבית יותר מהרגיל,מה שבעצם מעלה את הגדישה בפיקים.מצב כזה יכול להביא לגדישת יתר (אוברבוסט),ומחשב יקפיץ תקלה (CEL).

למרות שהסיכוי שזה יקרה עם טורבו מקורי הוא נמוך - לא הייתי רוצה לראות את המנורה הנ"ל דולקת אצלי ברכב.

חיישן עם אות J הינו חיישן אפטרמרקט,אך יותר עדין מה-H,ומווסת את הגדישה בצורה ליניארית יותר,הקרובה למקור.

המלצה שלי - תשאר עם N75 מקורי,הוא יספק אותך מעל ומעבר (אני עם צ'יפ ו-N75 מקורי - ומבסוט).

ע"מ לגבש את העמדה שלך בנוגע לצ'יפ (מאוד מומלץ) - מציע לך ליצור קשר עם סדנה E&A בבני-ברק.

הם יתנו לך תשובות הכי מקצועיות ושירות הכי טוב :mm_yeah:

פורסם

לרכבי דיזל אין N75 RACE

החיישן אינו זהה לחיישן שנימצא במנועי 1.8T שם ישנם מספר מקטים לאותו חלק השינוי ביניהם מינורי,

כמו שאמרו ציפ ייתן לך שינוי משמעותי בהספק ובמיוחד במומנט ויוריד את תיצרוכת הדלק של הרכב

אי.אנד.איי אוטוספורט

ברוך הירש 11 בני ברק

03-5702345

http://www.eanda-autosport.co.il/

פורסם

כן אבל כמו שאמרתי כבר קראתי פה איפשהוא שצי'פ מוריד את אמינות המנוע ומכלולים אחרים.

פורסם

גם שימוש ברכב מוריד את אמינות החלקים.

אבל הכול שאלה של איזה שימוש?

לצורך העיניין יש לנו 4 אופציות.

1. שימוש אגרסיבי וללא טיפולים כלל.

2. שימוש אגרסיבי. ועם טיפולים מקיפים.

3. שימוש רגיל וללא טיפולים כלל

4. שימוש רגיל ועם טיפולים מקיפים.

אופציות 2 + 4. שתיהם יתנו רכב אמין. אופציה 2. בכללי יהיה בלאי טיפה גבוה יותר. בגלל הצורת שימוש. אבל טיפולים מקיפים יתנו רכב אמין.

אבל עם 1+3 שניהם ברגע של תקלה. הפתרון עלול להשליך על תקלות נוספות בגלל שלא מבצעים תיקון מעמיק.

מה אני חופר לך.

צי'פ. מעלה בלאי. נכון. אבל זה גם שאלה של איזה צי'פ. כמה הוא איכותי ומתאים למערכת שלך.

ואיך אתה מטפל ברכב שלך. עם אתה לא מטפל, הבלאי יהיה גדול יותר. עם אתה מטפל טוב. הבלאי יהיה קטן מעוד

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...