Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאונה קשה עם נפגעים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה. מדובר באוטוסטראדה בקצה העיר. מרביצים שם איזה 120-140 בשקט. יש לי דירה באיזור וגרתי שם לא מאט שנים.

צריך להיות הכי אידיוט ומטומטם כדי לנסות לחצות כביש הטייסים (!!??) באדום. הרי לאף אחד לא עולה בראש לחצות איילון ברגל.

ליבי עם הבחור. זה באמת יכול לקרות לכל אחד.

פורסם

באמת עסק ביש.

מצטער בשביל חברך, זה באמת יכל לקרות לכל אחד מאיתנו.

אני מקווה שהוא ילמד להתמודד עם הטרגדיה באיזושהי דרך, כי זה פשוט נראה כבד מאוד על המצפון להרוג מישהו (גם אם זה לא בכוונה).

Twincharger Stratified Injection

פורסם
חברה. מדובר באוטוסטראדה בקצה העיר. מרביצים שם איזה 120-140 בשקט. יש לי דירה באיזור וגרתי שם לא מאט מעט שנים.

צריך להיות הכי אידיוט ומטומטם כדי לנסות לחצות כביש הטייסים (!!??) באדום. הרי לאף אחד לא עולה בראש לחצות איילון ברגל.

ליבי עם הבחור. זה באמת יכול לקרות לכל אחד.

בכלל לא נסחפת בתגובתך.

טרם נקבע שהולכת הרגל חצתה באדום. משערים , ונמצא בבדיקה ובחקירה.

גם אם ימצא שחצתה באדום וימצא שהנהג ,"בטעות" נסע ב 120-140, הנהג יחטוף עונש כבד.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אכן סוגייה קשה המפחידה כל נהג.

לא מזמן קרה שנסעתי בכביש המותיר מהירות 70 קמ"ש, נסענו אני ועוד נער צעיר באוטו מושכר שהתעצבן שהאצתי יותר מהר ממנו ברמזור, הוא היה קצת מאחורי, התקרבנו לצומת, הבחנתי בילד בגילאי 7-8 עם אופניים, האטתי קצת, האוטו שלידי המשיך להאיץ, אני מניח שהוא הגיע כבר לאיזור ה90 קמ"ש, לפתע הילד חצה את הכביש, נתתי עצירת חירום ממרחק של כ-15-20 מטר, מזלי שהאוטו מטופל, 4 דיסקים לברקסים ושתי ידיים על ההגה. ממש הרגשתי את מערכת הABS עובדת, תופעה שאינה שכיחה בקרבי, האוטו היה יציב להפליא, הרוחב של הסובארו B4 עם כל המערכות המודרניות לא הסיטו אותי מהנתיב, הרכב שמצידי גם כן בלם, רכב מחברת יונדאי, מרחק העצירה שלו היה גדול ביחס לסובארו. אך שנינו הצלחנו לעצור בזמן. מיותר לציין שהרמזור שלי היה ירוק ושל הילד החוצה אדום.

מסוכן, מסוכן מאוד.

פורסם

ישה. בניגוד אליך אני מכיר את הצומת. זה ליד מסוף דן ויש שם הרבה הולכי רגל. אם היה ירוק הוא היה לוקח איתו עוד 10 איש.

פורסם
האוטו היה יציב להפליא, הרוחב של הסובארו B4 עם כל המערכות המודרניות לא הסיטו אותי מהנתיב

מה ששומר על רכב בנתיב זה לחץ אויר אחיד וABS. אין לAWD שום קשר.

פורסם
רוני , איך התחביר "לא אשמתו" + "אחראי על..." מסתדר?

אהה, הוא לא!

אם הבחור היה אשם בתאונה, זו אכן היתה אחריותו למוות הזה. אך אם אדם משליך חייו אל עבר הכביש באור אדום, האדם הזה עצמו אחראי על מותו שלו, ולא אף אחד אחר. באותה מידה, אדם כזה יכול לקפוץ מגשר, ומה אז? נאמר שהגשר אחראי למותו?

מסתדר, כי מן הסתם לא התייחסתי לאחריות מבחינת החוק. האחריות שלו נוגעת לעובדה הפשוטה שאם הוא לא היה נוסע שם כשהולכת הרגל חסרת האחריות (הנה, לה אין אחריות :-P ) עברה את הכביש - היא לא הייתה נהרגת...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...