Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי הליקופטר כפול להחלקת בטון כמו שנראה בתמונה.

הייתי רוצה לעשות overall למנוע.

האם מכונאי רגיל יכול לעזור לי?

כמה בערך זה אמור לעלות?

או שעדיף לי לקנות את זה במחיר הזה במידה והמחיר ישאר(500$) ולסיים את הסיפור?

כמה יכול לעלות לי משלוח של דבר כזה בנוסף למכס במידה ונגיד אני קונה את זה ב1000$?

http://cgi.ebay.com/allen-power-trowel-ride-on_W0QQitemZ160334764447QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item2554b2599f&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A570%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318%7C301%3A1%7C293%3A1%7C294%3A50

concrete trowel.jpg

פורסם

שאלה טובה כמו כמה תעלה חליפה ליתום

איזה מנוע יש שם כמה כוח צריך ?

לרוב הכלים ההלה מונעים עלידי מנועי פשוטים

בריקס או פוג'י ויש אפשרות שרכישת מנוע חדש זולה משיפוץ כללי עלק אוורול

מנועי בריקס יש אצל טריגון בחולון

לא הסתדרת תתקשר ונדבר

אורי

פורסם

אורי,אני אבדוק איזה מנוע יש לי שם בידיוק.

מה לגבי השאלה השנייה שלי לגבי קנייה ומשלוח מארה"ב לארץ ובערך מכס?

תודה

פורסם

אלו שאלות לעמיל מכס, התורה של סיווג פריטים לצרכי מכס (פרט מכס) היא עלומה ומורכבת ואם אתה רציני עשה זאת (הובלה ושחרור ממכס) דרך מומחה לכך למשל מנטפילד, UTI, אוריין, קריאף וכו'.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

לפני שאתה קונה דברים במאות דולרים באיביי כדאי שים לב למספר דברים:

א. 500$ הוא מחיר הפתיחה. מתחת למחיר מצוין בפרוש reserve not met. זה אומר שהמוכר קבע מחיר מינימאלי שאם לא יגיעו אליו אז המוצר לא יימכר. בכוונה קובעים מחיר נמוך כדי לגרום לאנשים להכנס. אם מישהו ייתן מחיר שעבר את המחיר המינימאלי שקבע המוכר אז יהי רשום reserve met או שהכיתוב יעלם.

ב. קיים מחיר buy it now של 3000$. זה אומר שערך המוצר קרוב ל-3000$. זה לא מחייב ותמיד קיים סיכוי שזה סתם מחיר לא הגיוני אבל בדרך כלל המחיר buy it now הוא מחיר הגיוני ובדר"כ משקף את המחיר האמיתי בשוק (מחוץ לאיביי)פלוס מינוס 10% ולא של איביי כי כידוע, באיביי יש מציאות.

ג. המוכר מציין בפירוש שהוא לא מציע אפשרות למשלוח (לא לארה"ב ולא לחו"ל). כלומר אין שום סיכוי שהוא ישלח לך את זה בלי שתדבר איתו ורוב הסיכויים שהוא לא יסכים (אם אתה ממש רוצה את זה שווה לנסות)

ד. חשבת כמה יעלה לך רק לשלוח דבר כזה מחו"ל ? ומה לגבי אריזה? ומי ידאג שזה יעלה על האוניה,מטוס?

ה. כמו שאתה רואה, אין הרבה דורשים למוצר הזה וכנראה שהוא יעמיד אותו למכירה שוב ואם הוא חכם אז במחיר יותר אטרקטיבי.

אחרי שהמכירה תגמר (כנראה ללא קונה) אם אתה עדיין מעונין צור איתו קשר. אסור לעשות רכישות באיביי תחת לחץ. כי אז עושים שטויות.

פורסם

בוא נגיד שאם הובלת רכב באונייה עולה כ1000$ כמה יכול לעלות ששוקל רבע מרכב רגיל?

אפשר לשלם לאיזה חברה שתארוז ותשלח את זה לארץ,לא חושב שזאת בעיה כזאת רצינית.הכל פונקצייה של כסף.

לגבי המרכז,לא שמתי לב שיש מחיר מינימום וכמו שאמרת פעלתי מתוך לחץ בידיעה שמצאתי "מציאה".

תודה על הרענון.

פורסם

בשמחה.

אם אתה לא מעוניין לתקן בארץ, שווה לבדוק אצל יצרן או ספק של מוצרי יד שניה בחו"ל. דווקא מוצרים שלא מוכרים הרבה בארץ לעיתים אפשר למצוא במחירים אטרקטיביים.הדרך הנכונה היא זו:

א. למצוא מישהו בחו"ל שמציע מחיר טוב ומוכן לשלוח. (אם יש לו נציג בארץ הוא לא יהיה מוכן לשלוח) אם זה משומש אז אין בעיה.

ב. לדבר עם חבר עמילי מכס ולוודא עלויות הבאה לארץ (מסת מכס,ניירת, שחרור, אחסון,בלה בלה בלה). (להביא רכב עולה קרוב ל-2000$ ולא 1000$ כמו שציינת. הם משלמים על מכולה שלמה). כדי לחסוך אתה תצטרך לחלוק מכולה ורק אז תוכל לשלם פחות ואתה כמובן לא צריך למצוא עם מי להתחלק, החברה שבבעלותה האוניה עושה זאת, ולכן חשוב לארוז בצורה שלא ייפגע המטען שלך על ידי מטען של אחרים.

• תוכן חדש...