Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

במקרה רגיל השאלה טריוויאלית.

אבל מה בנוגע למקרה שהנהג שמלפנים רוצה לבדוק לנו ABS ותוקע ברקס בכוונה תחילה,ורק לשם ההתלוצצות?

אתמול היה לי מקרה כזה עם ילד ערס רציני שנסע לפניי,והבהרתי לו היטב שתכף יאכל את הדייסה המסריחה שבישל בעצמו,ועוד ברקס אחד כזה,אני טוחן לו את הרכב,ומשהבין שאני די רציני{והייתי ממש ממש רציני},הוא ברח מהמקום כמו שפן.

בכל מקרה מה התקנות במקרים הנ"ל בגין נזיקין?

תודה.

פורסם

אתה צריך הרי לשמור מרחק והמרחק גדל ככל שהמהירות עולה. המרחק הזה אמור להיות מספיק לבלימת חירום בטוחה.. אז נחש מי האשם:roll:

אם שניכם במהירות 50 קמ"ש ואתה דבוק לו לתחת די בלחיצה קלה על הבלם מצידו + חוסר עירנות מצידך ואתה מתנגש בו קלות.. אז לבטח שאם הוא כביכול מבצע בלימת חירום, הרי במקרה זה גם עם העירנות שלך תכנס בו.

אל תנסה לצאת גבר על כל מיני אנשים מטופשים.. בכביש לא משחקים ואם אתה רואה מישהו שמשחק תנסה להמנע מלהיות בסביבתו:wink:

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

חברה,טרחתי לציין מההתחלה שהסיפור שונה מסתם אי שמירת מרחק.ותאמינו או לא,אבל לנהוג אני יודע.

שאם לא היתי יודע הייתי נכנס בו.

הדבר קרה בהפתעה ובפתאומיות מוחלטת וללא שום הכנה מוקדמת מצד הערס,שעקף אותי במהירות מטורפת ותוך כדי כניסתו הצמודה לנתיב שלי לפני,והשתעשעות עם דוושת הבלם.

כך שסדרי שמירת המרחק אצלי,הם לא בגדר של המלצה בכל מה שנוגע אלי.

פורסם

"נהגת ברכב הנ"ל ובלמת אותו פתאום שלא לשם מניעת תאונה ומבלי שהדבר היה דרוש לבטיחות התנועה, בניגוד לתקנה 53 לתקנות התעבורה...".

חשוב גם לשמור מרחק, אבל אסור גם לבלום בלימת חירום ללא צורך. אני מאמין שאם תוכל להוכיח שהנ"ל בלם בלימת חירום (לא קל ולא תמיד בגדר האפשר) וכתוצאה מכך נגרמה תאונה, אתה תזוכה מכל אשמה.

Xbox12341

פורסם

תקנו אותי אם אני שווה, אבל פותח השרשור שואל - מה קורה אם הוא דופק את הברקס לרכב השני.

ובכן, קיבלת ציטוט מתקנת התעבורה 53. אם תשחק עם רכב אחר משחקים כאלה - יש מצב שיאשימו אותך בתאונה. קרה לא פעם.

פורסם

היום זה כמעט קרה לי בכביש 4. כרגיל נסעתי על הנתיב האמצעי. איזה אוטובוס היה מתפרע בין הנתיבים. במכה אחת עבר מהנתיב ההכי ימני להכי שאלי ועקף אותי בפרעות עד שנתקל ברכב שנסע שם. פתאום במכה אחת עבר לנתיב שלי, כך שהאיף אותי משם (אילו לא הייתי בורח מהנתיב - היה נכנס בי), למזלי הנתיב הימני היה פנוי. בקוצור, היו לי כמה דפיקות לב חזקות.

לגבי שמירת המרחק. כאשר התנוע עמוסה כמו בכביש 4 זה פשוט לא ניתן לביצוע. ברגע שנוצר איזשהו מרחק מהרכב מקדימה - מישהו מייד דואג להידחף אליו, והכל במהירות מעל 90 קמ"ש.

פורסם

אתה צודק לגבי כביש 4. אני נמנע ממנו מתי שאפשר רק מהסיבה הזאת. כשהכביש פחות עמוס ואתה נוסע על גל ירוק, זה כיף לעבור את הממהרים כשהם עומדים ברמזור שהפך לירוק בדיוק כשהגעת אליו.

פורסם
תקנו אותי אם אני שווה

אתה שווה :lol:

פותח השרשור תיאר מצב שבו הרכב מלפניו התחיל לשחק איתו,כך שככל הנראה הוא (לא פותח השרשור) ביצע את הבלימה.

פורסם

ככה זה שילד ערס פוגש ערס

הילד הערס לחש לי כי הערס התחיל והוא רק עשה פעולת תגמול לאחר שהערס חתך אותו קודם.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...