Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טייסי שטח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה שכן, אני בהחלט מסוגל להבין אנשים שמה שעושה להם את זה, זה לטוס בשטח.

לכן יש להקצות שטחים גם בשביל הספורט המוטורי הזה.

א. כדי לא להרוס את הטבע.

ב. כדי לתת פתרון לסוג הזה של צורך.

למען הסר ספק, אינני מתכוון ל"משפחת ישראלי" שרכשה רכב שטח כי זה מגניב. אני מכוון לנהגי הראלי בפוטנציאל מביננו.

עידן

לא צריך להיות "נהג ראלי בפוטנציאל" כדי להנות מנהיגה מהירה בשטח.

אני עושה את זה כי מהנה ואני לא מתבייש בזה.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מצאת איפה לכתוב את זה.

המקום למכתבך הוא בפורום תרבותי,ועדיין יש כאלה.

איפה אתה חי? אתה באמת לא שם לב שהפורום הזה הוא המרכז של הצנטרום של ה"תרבות" אותה פגשת במדבר ?

המוח מצווה עלי לתת לך להמשיך לדבר עם עצמך, בעוד הלב צורח בטירוף לענות לך.

הואיל ולדבריך "הפורום הזה הוא המרכז של הצנטרום של ה"תרבות" אותה יניב פגש במדבר",

והואיל והפורום הזה אינו אלא תבנית נוף החברים בו,

יוצא שאתה עצמך הוא אותו אספסוף ברברי שיניב פגש במדבר (ושגם אני פוגש בטיוליי הרגליים שם).

עשה טובה, להבא תבחר מראה קטנה יותר. המראה הזאת שאתה מאלץ אותי להחזיק כבדה לאללה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

הסיבה המרכזית שלדעתי סוג זה של נהגים נמצא בשטח נכתבה כבר והיא - "קניתי את הרכב הזה אז ראס בילעמו אני אנקנק אותו בשטח".

אלא מה ? שלהרבה אנשים השטח הוא אפעס קצת משעמם, הרבה מדבר, הרבה אבנים וקצת עצי שיטה. אז נותנים בגז כדי שזה יגמר כבר...

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

משעמם ? מי שזה משעמם אותו לא חייב להכנס, לא מדובר בדרך קיצור לשום מקום, מדובר בחויה.

עוד לא ראיתי מישהו שמגיע למדבר/טיול ג'יפים מתוך שעמום.

אני מגיע למקומות האלו מצורך לפרוק מתחים ועצבים, מהצורך להתבודד, מהצורך לשקט, מהרגיעה שהטבע נותן.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
מילים כדורבנות!

את חוויות השטח הראשונות שלי התחלתי בסוף שנות ה 80 עם צירוקי של הכח הרב לאומי שקניתי עם חבר ממכרז.

אז היינו מטיילים במדבר במשך שבוע שלם ולא פוגשים אף רכב אחר במשך שבוע חוץ מאולי פקח רשות משועמם.

הנחמה היחידה שלי היא שכשאתה טירון בשטח ואתה גם עושה שטויות, חווית השטח נהפכת למאוד יקרה ולכן לשמחתי אנשים מתחילים לפחד לרדת לכל דבר שהוא מעבר לשביל קק"ל.

כמה שזה נכון.

אני מטיל מאיזור שנת 93' ומתגעגע לימים שהשטח היה עדין בתול וללא אותם חוליגנים שהשחיתו אותו במרוצת השנים.

אני מטייל לא מעט ואוהב "לטוס" כהגדרתך בשטח גם במהירות תלת ספרתית אבל זה תמיד במקומות פתוחים עם שדה ראיה נרחב ותמיד, אבל תמיד ליד מטילים או שיירות מורידים מהירות ונוסעים לאט (גם בכדי לא להעלות אבק ולחנוק את המטילים).

מנגד יש את הקטעים של הנסיעה ב2.5 קמש בכדי להנות מהסביבה והחיים בה.

יוני

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם

אם אני אוהב מוסיקת טראנס או רוק כבד ואם כשאפשר אני אוהב לתת בגז מקומי לא במדבר ???

כמו שאמרו לפני, כל אחד מוצא את הנישה שלו ואת ההתחברות שלו לשטח..

כן אני גם אוהב לנסוע במהירות אפס ולספוג את אוירת המדבר והפודרה..אבל לפעמים לא...

פורסם
אם אני אוהב מוסיקת טראנס או רוק כבד ואם כשאפשר אני אוהב לתת בגז מקומי לא במדבר ???

כמו שאמרו לפני, כל אחד מוצא את הנישה שלו ואת ההתחברות שלו לשטח..

כן אני גם אוהב לנסוע במהירות אפס ולספוג את אוירת המדבר והפודרה..אבל לפעמים לא...

שלמה, ברוך הבא גם לפה

בנינו, עם העגלות דיזל שלנו, אפשר לנסוע מהר??:-D

פורסם

היי יוני

עם העגלות דיזל שלנו בכביש לא אבל בשטח בהחלט אפשר למהר איתן יחסית לאחרים...

יתרון המיתלים ומרווח הגחון פועל שם לטובתנו..

פורסם

בגירה

אם הייתי קונה ג'יפ או רכב שטח כלשהו, זה היה כנראה בעיקר למטרת נסיעה מהירה בשבילים (אם לא רק). ואם הייתי נוסע מהר על איזה שביל ורואה מטייל נוסע לו לאט ומסתכל על הנוף הייתי נותן לו איזה צפצוף קטן בזמן שהייתי עוקף אותו כדי להיות בטוח שהוא לא סוטה לכיווני בטעות בלי לשים לב.

כל זה בדגש על אם :)

נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם
אם אני אוהב מוסיקת טראנס או רוק כבד ואם כשאפשר אני אוהב לתת בגז מקומי לא במדבר...

ברוך הבא לפורום,

מי אמר שמקומך לא במדבר? מי בכלל רמז על זה?

מה, המדבר של סבתא שלי שאני אקבע מי מקומו ומי לא?

אני פשוט תמהה על איכות החוויה של טייסי המדבר במדבר להבדיל משבילי קק"ל ביער בן שמן או מסתם דרך עפר בגוש דן.

בקשר לטראנסים, אום-כל-תום או פינק פלויד, שכל אחד יהנה מהמוזיקה שלו, אני חושב שהדגש בהודעה שכתב יוני היה על עניין הווליום ולא על סוג המוזיקה.

בגירה

אם הייתי קונה ג'יפ או רכב שטח כלשהו, זה היה כנראה בעיקר למטרת נסיעה מהירה בשבילים (אם לא רק). ואם הייתי נוסע מהר על איזה שביל ורואה מטייל נוסע לו לאט ומסתכל על הנוף הייתי נותן לו איזה צפצוף קטן בזמן שהייתי עוקף אותו כדי להיות בטוח שהוא לא סוטה לכיווני בטעות בלי לשים לב.

נדב

נדב, ואיפה תרבות הנהיגה ותרבות המדבר?

לעבור לידי בטיסה תוך צפירה זאת התנהגות לחלוטין לו מקובלת בשטח.

אולי אני תקוע 100 ק"מ מהכביש ומחכה לעזרה שתעבור?

אולי אני בדיוק מחליף פנצ'ר?

אם אתה רואה רכב אחר לפניך בשטח, האט, תעבור לידו באיטיות ובזהירות גם בשביל לא לסכן אותו וגם בשביל לא לחנוק אותו בענני האבק שלך.

כל התנהגות אחרת היא התנהגות גסה,וולגרית ולא מקובלת.

וסתם מוסר השכל לסיום, תעבור לידי ב 100 קמ"ש תוך צפצופים והטבעתי בעמוד אבק ועוד מספר קילומטרים כשתעצור בצד עם קרטר מפוצץ, משווע לעזרה, אל תתפלא אם אין לי פתאום נכונות יותר מידי גדולה לעזור בחילוץ.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בגירה, נראה לי קצת הגזמת, אני שש שנים בשטח, חבורה של ג'יפים, בדרך כלל 20 כלים באופן קבוע בטיול. מה לעשות אוהבים לטוס בנחלים, לא תדע עד שתנסה:-)אבל כשאנחנו עוברים ליד חבורה אחרת או עוקפים אותם, אנחנו מאיטים אומרים שלום ומבקשים מהם אם הם יכולים להמתין דקה, כדי שנוכל לעקוף אותם בלי להתערבב איתם או שתיווצר איזו תאונה. האחרון בשיירה שלנו מודיע להם שהוא אחרון ושיהיה להם יום טוב.

דבר נוסף, לא צריכים את העזרה שלך! יש קרטר ספייר בבאג'ז ורתכת בשלוף:lol:

Jeep CJ7 Laredo 1982

Suzuki GSXR750 1987

Yamaha Vmax1200 1986

Harley Davidson Sportster XLH 1200 1989

פורסם

אז אתם אנשים מתורבתים, מנומסים ומאורגנים (והכי חשוב, מנוסים)וכל הכבוד לכם על כך.

לצערי על כל שיירה כמו שלכם יש 5 שיירות של ברברים/ טירונים חסרי נסיון ומדריך שכשאני נתקל בהם אני מצטער על זה שהחזרתי את המארז שישית לאו במבצע האחרון של צהל :twisted:

אתה יודע מה, קבל סיפורום אופייני, אני מגיע למעלה נח, החוק בשטח אומר שאתה לא נכנס למעלה כל עוד יש בו מישהוא וזה לא משנה אם אתה בכיוון הנגדי או אפילו באותו כיוון. אני מגיע למעלה נח (ואיזה מזל שהוא כשמו, מאוד קל ונח) מתחיל לטפס מגיע ליישורת האחרונה לפני הסוף, עוד 50 מטר מסיים אותו ופתאום נכנסת לי למעלה שיירה של רכבים, הם בכלל לא טרחו לבדוק אם יש במעלה מישהוא, פשוט הגיעו והסתערו עליו (בירידה) ואם זה לא מספיק גרוע, לא ירד אחד והיתר המתינו אלא כל השישה רכבים נעמדו מולי, אחד אחרי השני! :shock:

טוב, כמו שכבר אמרנו פעמיים בשרשור הזה (וכמו שלמדנו את ההגיה הנכונה בשרשור אחר), ראסבין אמו אני לא חוזר את כל המעלה הזה בירידה ברוורס.

יתהפך העולם זה לא יקרה!

מצד שני, קח 6 נהגים שזאת הפעם הראשונה-שניה שלהם בשטח ותתחיל להעלות אותם אחד אחד ברוורס בעליה ויש להם אפילו מדרגה (קטנטונת) באמצע וסיבוב בעליה!

שעתיים הייתי תקוע שם כמו איזה מאניאק כשאני מכוון אחד אחד ומסביר להם מה לעשות ואיך לנהוג והכל בגלל שטויות שעושים בשטח אנשים חסרי נסיון.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מכיר סיפורים כאילו, הסיבה שציינתי בהודעה הקודמת את דרכינו, כשאנחנו עוברים ליד מטיילים אחרים, היא שסוג האנשים שאתה מדבר אליהם, בדרך כלל לא משתייכים לג'יפאים האמיתיים. ככאילו, הם לא גולשים באתרים של הג'יפאים, אולי במקרה הטוב בג'יפטריפ, מה שלא יכול להזקף לזכותם:?.

אולי פה, אתר מוטורי גדול שמאגד בתוכו את כל סוגי המוטוריקה, מבקרים כמה מהם, ועל ידי זה שאחד מתוכם יקרא את ההודעה שלי, יפנים, יגרום לחבריו להפנים ובפעם הבאה יתנהג בהתאם.8)

Jeep CJ7 Laredo 1982

Suzuki GSXR750 1987

Yamaha Vmax1200 1986

Harley Davidson Sportster XLH 1200 1989

פורסם
אני מצטער על זה שהחזרתי את המארז שישית לאו במבצע האחרון של צהל :twisted:

.

אל תצטער,גם ככה מתוך השישייה הזאת אולי אחד באמת ישוגר כמו שצריך (לא סתם נקרא פק"ל סס"ל..).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

בגירה, עזוב אותך משישית לאו. מה שאבן קטנה על החלון יכולה לעשות...:lol:

היו זמנים, פעם מזמן שהמדבר היה מדבר. בשנים האחרונות הוא נהייה סתם אוטוסטרדה מלאה באנשים מגעילים וחסרי חינוך/ תרבות.

כמובן שנשארו גם הרבה מה"חברה" הטובים של פעם אבל האוירה במדבר כבר לא אותו דבר.

יותר מחצי מגילי אני מטייל (לא הרבה, 16 שנה בערך) ומתגעגע לשקט ולתחושת הבדידות של פעם

ד"א

שלמה, עו"ד מכובד כמוך שומע טראנסים ורוק כבד? ועוד בדיפנדר?????

• תוכן חדש...