Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טייסי שטח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגירה,

פספסת את הכוונה שלי!

ורכב שנוסע 10 קמ"ש זה לא רכב שמישהו מנסה להחליף פנצ'ר.

עקיפות רק בצורה בטוחה שזה אומר לא לעבור משהו בהפרש מהירויות של 90 קמ"ש.

אם מישהו צריך עזרה בשטח לדעתי הוא צריך לעשות את המינימום שזה אומר, לצאת מהאוטו ולסמן, או לפחות להדליק ווינקרים. בכל מקרה, יש טעם בלנסוע מהר בשטח, זה כיף ולמען האמת אין לי ג'יפ כי לדעתי זה איטי מדי... אני מעדיף את ה106 שלי וקטע סגור... בשטח כמובן.

נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יוני

כשאני במדבר (והיית כמה פעמים בחברתי..) אני שם כדי לא להיות עו"ד 8):-P

בגירה

מצטער אם דבריי ישמעו כביקורת, אך אנא קבל זאת כביקורת בונה ובהבנה..

אקדים ואומר שאני בדיוק כמוך שונא "ערסים" בין אם הם בכביש ובין אם בשטח איי שם במדבר...

אבל המדבר גם הוא חלק ממדינת ישראל ואין לנו ארץ אחרת...לכן הגישה לא צריכה להיות קרטנית מתיפיפת ומתנשאת אלא דווקא גישתו של דרור ברלי היא היא הנכונה...אם אפילו ערס אחד מתוך 100 ישנה את דרכיו ויפנים תרבות נהיגה אחרת בשטח דיינו..

בפוסטים כמו שלך לא תשנה אותם..בגישה שונה של חיה ותן לחיות..בגישה הסברתית דרך ה"ראש" שלהם...יש סיכוי..

חוץ מזה אל תבלבל בין חסרי ניסיון בשטח לבין חסרי תרבות נהיגה בשטח...אלו שני טיפוסים שונים של טיילים בשטח...

פורסם

הדבר היחידי שאני בא להגיד הוא שבשטח יש חוקי נהיגה שונים ואם מישהוא מגיע לאזור שהוא חדש בו, שומה עליו ללמוד את החוקים והקודים המקומיים.

עו"ד לא יעמוד מול השופט, יגרבץ, ירביץ סמחטה לפינת החדר ויגיד לשופט "אחי,באמאשלי, אני לא מבין מה רוצים מההוא שנותן לי בוחטות בשביל לייצג אותו".

באותה מידה, אתה לא יורד במעלה כשמישהוא מולך עולה אותו, אתה לא חולף על פני רכב זוחל במהירות תלת סיפרתית תוך כדי צפירות ואתה לא שומע בלילה טראנסים בקולי קולות כי מישהוא במרחק 100 ק"מ מנסה לתפוס ראש עם ג'וינט של 2 קילו גראס, שומע אותך וזה הורס לו את הסאטלה :twisted: (לא שאי פעם עישנתי, אני אפילו לא יודע איך זה נראה :roll: ).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
ואתה לא שומע בלילה טראנסים בקולי קולות כי מישהוא במרחק 100 ק"מ מנסה לתפוס ראש עם ג'וינט של 2 קילו גראס, שומע אותך וזה הורס לו את הסאטלה :twisted: (לא שאי פעם עישנתי, אני אפילו לא יודע איך זה נראה :roll: ).

אהבתי:-)

ואני מדמיין את שלמה מול שופט עם טראנסים וסמחטות, מחזה משעשע עד מאוד

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם

וכל מה שאני בא לאמר הוא שבכל מקום יש "ערסים" והדרך הנכונה להמירם ולשנות את התנהגותם היא דרכו דרור ברלי.

מבחינתי "ערסים" = חסרי תרבות וחסרי כל התחשבות בכללי התנהגות וובזולת..

בגירה, תתפלא אבל לצערי, בגלל היצף המקצוע יש גם עורכי דין ערסים שהתנהגותם באולם בית המשפט לא רחוקה ממה שתיארת..

פורסם

אנשים בארצנו נוהגים כמו חיות לא משנה אם זה על הכביש או בשטח אין מה לעשות נגד זה אלו התושבים ואיתם אנו אמורים להתמודד, חבל שזה ככה אבל זאת המציאות.

ויקטוריה ביקוב

• תוכן חדש...