Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כשראש מועצה / או ראש עיר ,רוצים, אז הכל מתאפשר,

ראו דוגמאות מהעבר :

עמרם מיצנע ועיריית ירוחם, אישרה מרוץ של באחה ישראל, כולל פרולוג וצופים.

ראש עיריית אילת, אישר סיום ראלי השלום וצרף את משטרת התנועה, כליווי בכניסה לעיר,לשיירת כלי הרכב שהשתתפו במרוץ.

כנראה שכאשר הם רוצים, הם יכולים.

גל.

גל ידידי

קלעת בול לכוונותי , הקדמת אותי בכמה דקות..

ברוך , דבריך מקובלים אבל בכל זאת בוא ננסה !

מישל

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גל

כשמדובר על אירוע ספורדי זה דבר אחר ואני מסכים איתך

נקבל "בספק" אפשרות ל"דוורות" באיזור נו אז מה?

זהו?. נפתרו התחלואים של הספורט המוטורי?

פה מדובר על אירועי קבע ובאירועי קבע יש כסת"ח,אף ראש מועצה חביב הכי שיהיה לא יחתום על אירוע לא חוקי.

למה יקי שקרל הפסיק לארגן? סתם?

ככל שהתקנות "זוחלות" לסיומן :roll: כך כל המומחים יקחו צעד לאחור.

ככל שנמשיך לברבר וללכת לאכול "רוגלך" בפגישות עם ראשי מועצה ולהתבשם באויר ההבטחות ,ככה נצעד בניוטרל.

אני מזכיר לך ולכולם

כל האירועים המתבצעים היום אינם חוקיים!!

אתה היית חותם על התחייבות?

מירוצי מכוניות

פורסם

מישל

אז ניסינו, קיבלת טפיחה על השכם והצלחת באירוע אחד זהו?

אתה לא תישן בלילה אם יקרה משהו,ראש המועצה ינער חוצנו ממה שקרה (אתה לא רוצה שקט ?)

צריך לפתור את הבעיה לעומק פעם אחת ולתמיד

אתה תחתום ערבות אישית לאירוע כפי שברוך שליט חתם ערבות אישית על הבית שלו בערד 1999 ?

אם הוא "פסיכופת" לעשות זאת אז ,יש מישהו שמוכן לעשות זאת היום?

כולם כותבים,לכולם יש כוונות (אחדים קוראים לזה אינטרסים) ותכ'לס?

מתי יתכנסו ראשי המועדונים לפעולה יזומה ומשותפת? אינטרסנטית?

מירוצי מכוניות

פורסם

איך קרא לי דני "פסיכופט" אז ה"פסיכופט" גם כיום חותם לגופים הירוקים על שיפוי אישי!

יש עוד מישהו מהמארגנים שמוכן לקחת סיכון ולחתום?

כרגע חוץ מלהפוך אותי (פנים חוץ) לקראת הפעילות הקרובה כבר ניסו עלי הכול,

הפעילות תצא לדרך כפי שיצאה עד היום אבל עם הרבה הרבה ריצות ומתק שפתיים.,

ברוך

פורסם

ברוך

מזמן אמרתי לך "יהללוך מעשיך ולא פיך",גם אם אנחנו חוטאים לפעמים ומועדים במילותינו

כי מי שלא עושה לא טועה.

ולציניקנים ביניכם? יאללה להצליף! הזדמנות.

מירוצי מכוניות

פורסם

בא אדם... עושה צעד... ועפים עליו בציניות וסקפטיות.

חבר'ה, איך אמרתם אתם? מלחמות "אאוט" ביחד "אין".

מדברים כל כך הרבה על ישיבה משותפת. מה הבעיה הגדולה? אפילו 60 ראשי אגודות סטודנטים יודעים לשבת ולהיפגש ביחד ולהוביל אינטרסים משותפים. אפילו מפלגות שונות מרכיבות קואליציה תוך 30 יום במוניציפאלי אפילו פחות.

אז כפי שאמרתם, מעשים לא דיבורים, למה כל כך קשה לארגן את כולם ביחד? מה הסיפור? להרים טלפונים לכולם לתאריך קבוע מראש? אני מוכן, דני תעביר לי טלפונים של כולם ואני יעשה זאת בכיף.

הנה, מישהו מבחוץ, מאמין שגם צור יעזור, וגל שפעיל פה בפורום ועוד.

אסור להחליש ידיהם של מי שרוצים לפעול, מה שכן, מסכים עם כולכם, יש צורך בתאום, אמרתי, אומר ואמשיך לומר זאת... אם אין ביחד אין סיכוי.

בכל מקרה צור, תעדכן אותי לגבי הפגישה, אבוא לתעד, יכול להיות שזה עוד תחילתו של רגע היסטורי.

דבר אחד אני כן מסכים ומחזק את מישל וכל מי שהעיר בעניין.

ראש עיר/מועצה, יכול לעשות הרבה, הרבה מאד, המון אפילו אם הוא מחליט ומתלבש על זה.

ראש עיר, עובד בצמידות כל כך גבוהה עם המשטרה, שהוא פשוט מבקש והם עושים, הוא פשוט מדבר והם מקשיבים.

עם כל הכבוד, זה ראש עיר... פעם היו יורדים מהסוס בשבילו.

ברכה והצלחה

ישראמוטור - ספורט מוטורי ישראלי

פורסם

למעט חיזוק ידיהם של אלה שבאמת רוצים לתרום מחוץ למערכת

אני סקפטי לגבי הדרך.

מוכן לאכול את הכובע אם ראש מועצה יצליח להזיז את הספורט המוטורי מהיכן שהוא תקוע

ואתה אודי

כפי שכתבתי לך לא פעם, גם אני הייתי שרוי בהתרגשות של עשייה כמוך ,מלא התלהבות גם יותר מימך,עסקיי כמעט קרסו בגלל הספורט המוטורי ,אני דבק בדרך שלי שבאה מנסיון ואכזבות ולכן אני חושב שצריכים להיות מפוכחים ופיקחים כדי לא לחזור על טעויות.

אחת הטעויות שלך אודי זה להטיף מוסר.

מתוך ידידות

דני לוי

מירוצי מכוניות

פורסם

אתם לא מאמינים שחיים ילין לא יודע להזיז עניינים?אני יתן דוגמה, קיימים להם שני בתי ספר אחד קיבוצי ושני מושבי, במהלך השנים לפחות ב15 שנה, עלה נושא איחוד בתי ספר, אך עד כה לא הגיעו להסכמה, אחרי בערך שנתיים, מי שיבוא לחנייה של המועצה יראה בית ספר חדש וממוגן.

אם זה לא הזזת עניינים אז אני לא יודע מה להגיד.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

אודי וכול שאר הכותבים

• אל תרפנא ידיכם, תמשיכו ותצליחו בכייף רק כמה דברים לתזכורת!
  • על מרוץ הדראג שהיה צריך להתקיים בערד שמעת?
  • על ראש עיריית ערד שמעת?
  • על קשריו עם המשטרה שמעת?
  • על קשריו עם ראש הממשלה דאז שמעת?
  • על רצונו להיות עיר המרוצים שמעת? לא איזה אירוע חד פעמי!
  • מה יצא!!!!!!!!!!!!!!! המשטרה המקומית אישרה, אבל משום מה הקודקודים חשבו שזה לא נכון שהמקומיים אישרו ונפל הפור והאירוע בוטל!
  • זה לא מקרה ראשון ולא אחרון ויהיו עוד הרבה כאלו אם לא נתאחד לבג"צ אמיתי, אחרת נמשיך ונשחק בקקה!!!!
  • כמו כמה מחברי אני מוכן לקרב אמיתי, שיש בו מספר תנאים: הראשון - איחוד, השני - מי מוביל את העדר ומה סמכויותיו - זה יכול להיות עו"ד, אדם נבחר או צוות שיחליט, במצב הנוכחי הדברים לא מתנהלים כפי שהם צריכים להתנהל.

ברוך

פורסם

דני... אני מרגיש את זה על עסקיי. מה המלצתך? לעזוב ולחזור לענייני? לא לרענן את השורות באופטימיות ועשיה?

זו הדרך הכי קלה לדעתי, לא להתעסק עם זה. (מזל שאני לא כזה)

ברוך... אני איתך לגמרי, ועם דני ועם כולם הכל נכון. צריך כסף, צריך דמות מפתח, צריך וועד פעולה (דמות מפתח היא לא תחליף לצוות עבודה) ו... צריך אמון ורצון.

הזמנים השתנו, ראשי עיר הופכים חזקים, יש להם מפלגות על, אז נכון, אין אף ראש עיר בעולם שיקריב את עצמו בתוך המפלגה ויתאבד על הספורט המוטורי, בואו לא נהיה נאיבים, אבל 10 ראשי עיר, עם ניתוב שלנו למקום הנכון, זה כבר קצת שונה.

עשרה מכתבים באותו נוסח, שנשלחים למקום הנכון, שמסוקרים תקשורתית ומלווים ציבורית... זה כבר סיפור אחר - אסטרטגיה. לא פעולות ספורדיות.

ראשי עיר היום בהחלט יכולים להזיז דברים, הם חושבים ורוצים את טובת האזור או המועצה שבהם הם יושבים בראשה ולהם... יש אינטרס. התחרות בין הערים היום זה כבר לא פעם, כל עיר ומועצה מתחרים על תיירות, בטחון, אטרקציות, פארקים, מבקרים ומה לא... (אההה...נדל"ן... כבר אמרנו?)...

מקבל הכל, אבל בטח ובטח שלא מטיף דני, גם לא מתכוון, זו לא היתה כוונתי כלל.

אומר את דעתי תוך כבוד ויראה אליכם הוותיקים והמנוסים. אבל, מביא גם קצת רעננות וחדשנות, היש רע בזה?

עדיין כאן...

בהצלחה לכולם

אודי

www.isramotor.tv

ברכה והצלחה

ישראמוטור - ספורט מוטורי ישראלי

פורסם

אני אומר די!

ואני יחלק אותו ל2 חלקים

1. למי ששכח אנחנו גרים במדינת ישראל ובמדינה כמו במדינה כולם ע-ס-ק-נ-י-ם הן של המשטרה והן של הרשוית המקוימיות

אם ראש מעוצה מסוימת רוצה לבצע בשטח שלו מרוץ הדבר יתקיים

אנחנו חיים במדינה שכל שריף אחראי למחוזו

והמשטרה? היא תמצא ב"מפתיע" משהו להתעסק איתו באותו יום

זה פועל כך לא רק בספורט מוטורי אלא בהרבה מקרים כמו חלוקת מכרזים לפי צורך וביחוד במוצעות מקומיית בפיריפריה

לא רק שהיום אנחנו גרים במדינה שחברי המפלגות מתחזקים אותהולא ההפך כיום כל ראש מועצה ,עיר שייך למפלגה ומוקשר אם האחר אולי זהו פתח לבאים אחריו שיעשו זאת גם

2. ונגיד שהארוע חד פעמי אושר וזהו?

קודם כל הרווחנו מרוץ ביושר בגאוה ולא בפחד (אימון) במחתרת

וגם קיבלנו סוג של איחוד זמני ברגע שהחברים יתאחדו וילכו לפגישה ניתרם כולנו למשימה והיום הדבר היחיד שהספורט המוטורי צריך הוא חזית מאוחדת ולא מפולגת

השינוי יכול להתחיל מההירתמות למשימות הקטנות...

כן יירבו יוזמות כאלו

פורסם

די לז*&BH A שכל!

מתי הפגישה?

תהיו עניניים !

וואלה לא הייתי רוצה להיות נשוי למי מכם נראה בעיני שהייתי נשאר יבש מרוב הז%$# שכל.

:-)

ירון

DSCF0021_1.jpg

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

• תוכן חדש...