Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני זוכר שאיתמר בזמנו התנסה עם סאב שטוח של Elemental Designs, את הדגם המדויק לצערי אני לא זוכר.

נסה להריץ חיפוש על כך, או לחלופין ליצור קשר עם איתמר בהודעה פרטית, כמו כן אתה יכול גם להתסכל על ה-TW5 של JL.

דני.

פורסם

אומנם היה לי סאב מתחת לכסא, אבל בגלל שהוא היה מותקן רק 3 שעות אין לי כל רשמים עליו. העסק לא היה מכוון והוא לא עבר הרצה.

לרוב היצרניות יש היום סאבים שטוחים, שווה לחקור קצת. בזמנו התלבטתי בין האלמנטל דיזיינס SQ10 לוופרים אילייט 10" שאליקו מוכר. ה ED נקנה משום שהוא היה זול משמעותית מהחברים של אליקו. לדעתי, זוג עשיריות מתחת לכסאות יעשו שמח. מאוד.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני לא מתכוון לרכוש סאבים כאלו כרגע, אני סתם רציתי לשמוע דעות.

השאלה היא כזו: במידה ויש מקום בתא מטען, אז מה עדיף לדעתכם, שטוח מתחת למושב או רגיל בתא מטען?

ונגיד שהתקציב הוא דומה לשתי האפליקציות. המטרה היא SQ, ויחס תמורה מחיר טוב.

פורסם
אני לא מתכוון לרכוש סאבים כאלו כרגע, אני סתם רציתי לשמוע דעות.

השאלה היא כזו: במידה ויש מקום בתא מטען, אז מה עדיף לדעתכם, שטוח מתחת למושב או רגיל בתא מטען?

ונגיד שהתקציב הוא דומה לשתי האפליקציות. המטרה היא SQ, ויחס תמורה מחיר טוב.

לחבר שלי יש ניסאן נאברה...

הוא יכול לשים סאב רק במושב מאחורה במקום של הרגליים.

סאב 12 דיי שטוח... עושה אצלו עבודה מאוד אבל מאוד יפה, מרים את האוטו באוויר!

בחיים לא שמתי סאבים שטוחים אבל מה שיש אצלו בחיים לא שמעתי.

אין שוני ביכלל בין שטוח לרגיל.

| 2DIN: Pioneer AVHX25550BT|

| AMP: Genesis Dual-Mono | Comp: CLARUS C61-2 + L1PRO |

| (Mono: Rockford 1500-1BD | Sub: AA Havoc 15 (DC recon lvl 4 |

• תוכן חדש...