Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה אוקטביה 1.6 2006-8

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקרוב אנחנו מחליפים רכב, ועלתה גם האפשרות לסקודה אוקטביה. הנטייה היא יותר לכיון ה1.6(למרות שאני מעדיף את הדיזל, אבל לא אני קובע:/) אז האם היא כזאת גרועה כמו שאומרים עם מנוע ה1.6 בנזין? ממה ששאלתי אמרו לי מתאמץ לרוב ולא מרגיש נוח עם הרכב. ועם זה באה הצריכת דלק הגבוהה. זה נכון או שזה סתם סיפורים?

ויש לי עוד שאלה לגבי הדיזל, ה1.9 TDI. כמה יעלה בערך הביטוח עם נהג חדש? הפרשי הביטוח משמעותיים בין השתי הדגמים?

תודה.

פורסם

המנוע הוא ה 1.6 MPI עם 102 כ"ס, המנוע מאוד קטן על הרכב הזה, עדיף ללכת על הגירסאות החזקות יותר.

שים לב שמאוץ מ 0 ל 100 אורך 14.1 שניות, זה נתון מאוד לא מעודד.

לגבי הצריכת דלק, הכל תלוי איך אתה נוהג, מכיון שהמנוע קטן על הרכב הזה, אז לוחצים יותר על הגז, מכאן צריכת הדלק עולה.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

האוקטביה 1.6 ממש לא מוצלחת בלשון המעטה, הדיזל הידני מוצלח במיוחד, אם כבר בנזין הייתי הולך על פאביה 1.4 ידנית, אבל אם דרוש רכב גדול לא הייתי הולך על אוקטביה 1.6 בשבילי אוקטביה תמיד תבוא בדיזל,

פורסם

מחירי הביטוח של האוקטביה גבוהים שלעצמם בעקבות "ביקוש" בקרב גנבים. תוסיף למחיר הביטוח הגבוה גם את העובדה שמדובר בנהג חדש ויתקבל מחיר גבוה עוד יותר.

פורסם

בוא נגיד כזה דבר, אני יעבור את ה7 אלף שקל בביטוח בשנה?

ובסוף ה1.6 בנזין ירק מהפרק. עכשיו הכיוון הוא דיזל. ראיתי גם שב2008 יש מנוע דיזל 2.0 עם 140 כ"ס. הוא בא עם ה-DSG?

פורסם

תעשה דבר פשוט. כנס לאתרים של כמה מחברות הביטוח המוכרות לך, ותראה שבכל אתר קיימת אופציה לקבל הצעת מחיר ישירות. מלא את פרטי הרכב ואת כל הפרטים הדרושים ומיד תקבל הצעות מחיר. תשווה ותראה מי הכי זולים ומה סדר גודל המחיר בכלליות.

נ.ב

אם וכאשר תעשה זאת, אשמח אם תפרסם כמה מהצעות המחיר - סתם לידע כללי :)

פורסם

האמת שנכתבו כאן לא מעט דברים ללא בסיס.

האוקטביה 1600 איכותית מאד,אחזקתה זולה והיא מסתדרת מצויין עם מנוע ה-1600 סמ"ק. זהו אולי לא הרכב לפותח השרשור ונכון שזה לא הרכב למי שאוהב "ללחוץ" אבל למרות המנוע הקטן יחסית,הגיר האוטומטי המעולה עושה עבודה טובה והנהג הממוצע (והכוונה לממוצע ולא הצעיר/המתלהב..) יסתפק בכך. יש רכבי 1600 "קלים" יותר ועם הספקים גבוהים יותר אך ספק אם אפילו אחד מהם יכול לתת את הנוחות,האמינות,איכות הנסיעה,הרגשת הבטחון,תא המטען ועוד כמה דברים שנותנת האוקטביה.

כתב מי שכתב שה-1.6 "לא ממש מוצלחת בלשון המעטה" ואני אומר שהיא ממש מוצלחת ובכל לשון.

דגמי הדיזל מוצלחים מאדעל כך אין עוררין אבל הם יקרים משמעותית הן לרכישה,הן בטיפולים והן בביטוח ומי שיכול להרשות לעצמו, לבריאות.

גם הביטוח לא בשמיים,מדובר בכמה שקלים יותר מרכב רגיל (המקיף עלה לי כ-2600 ש"ח כולל הכל לאוקטביה 1600 2008 עם גג שמש ותוספות נוספות שמבוטחות),הדרישה למיגון-איתורן וקודנית.

נהג צעיר ישלם יותר בכל רכב שלא יהיה והמרכיב הנוסף הזה לא קשור בכלל ל"גניבות" הרכב אלא לסיכון התעבורתי.

ושוב,אולי לפותח השרשור האוקטביה 1600 אינה מתאימה אבל מדובר ברכב מצויין באמת.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
הביטוח לא בשמיים,מדובר בכמה שקלים יותר מרכב רגיל (המקיף עלה לי כ-2600 ש"ח כולל הכל לאוקטביה 1600 2008 עם גג שמש ותוספות נוספות שמבוטחות),הדרישה למיגון-איתורן וקודנית.

מצויין. האמת היא ששמעתי מהרבה אנשים שהביטוח לאוקטביה לא זול, אבל מסתבר שזה לא מדויק. מתנצל אם הטעתי.

פורסם

שימו לב גם להנחות הגדולות שצ'מפיון מעניקה לרוכשי רכב חדש, כך שבהחלט יתכן שאוקטביה/ג'טה חדשות יעלו אך מעט יותר ממשומשת שנת 2008 (מנפלאות השוק הישראלי...).

מיקי

נ.ב. - למיטב זכרוני יש אוקטביה טורבו למכירה ב"יד 2", משנת 2008. זאב בעור של כבש...

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

ובסוף ה1.6 בנזין ירק מהפרק. עכשיו הכיוון הוא דיזל. ראיתי גם שב2008 יש מנוע דיזל 2.0 עם 140 כ"ס. הוא בא עם ה-DSG?

שלום חברים. אין לי מושג מהיכן הגעתם למחירי עתק של ביטוח האוקטביה

- רכשתי לפני כשישה חודשים אוקטביה אלגנס טורבו דיזל מנוע 2.0 140 כ"ס (TDI) היקרה ביותר ( ESP, 6 כריות אוויר גם וילון,ריפוד עור משולב, פנסי ערפל, מקסי דוט, קרוס קונטרול, GPS, חיישני וצג רברס ועוד ועוד) שילמתי על הביטוח מקיף 2,890 ש"ח (אלפיים שמונה מאות ותשעים שקלים) ביטוח חובה 1,200 ש"ח. אמנם חוייבתי באיתוראן עליו אני משלם כל חודש 50 (חמישים) ש"ח ושווה כל גרוש כי יש להם שירותי ערך מוסף בחינם.

על האוטו? מדהים פשוט אגדה - אין לו אלוהים פשוט טיל ברמת בטיחות (ניסיתי גם סיבובים שלא עשיתי ב 4X4 ) ואחיזה יוצאים מגדר הרגיל. תצרוכת דלק משולבת בנהיגה לא עדינה שלי כ14 ק"מ לליטר . הרב יישאר אצלי עוד 3 שנים בדיוק. כנכה אני מחליף כל 42 חודשים. :-Pאז נא לא לשאול אם אני מוכר..... סתם בצחוק...:-P

פורסם

כן, טיפטרוניק, 6 הילוכים, הגה חשמלי (גם חסכון בדלק וגם נוח מאוד) מתכוונן לגובה ולעומק.

• תוכן חדש...