Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחברי הפורום שלום!

אני מקווה שזהו הפורום הנכון, כי סה"כ אין מדובר בחוות דעת בנוגע לרכישה, אלא בהשוואה.

לאחרונה התחדשנו בפולק' ג'טה חדשה, 1600, אוטומטית. הרכב הקודם שלנו היתה גולף 1600 מודל 2001 אוטומטית

גם כן (וגם אמינה !).

לדברי אשתי (שאומתו), רעש המנוע בג'טה (מתוך הרכב, בנסיעה) יותר חזק בצורה די בולטת מאשר בגולף.

שני המנועים אמורים להיות דומים (1.6 עם 8 שסתומים).

שאלתי הינה מדוע? מישהו יכול להסביר?

(קצת לא הגיוני שהמהנדסים של 2001 עשו עבודה יותר טובה בשיכוך הרעשים מאשר אילו ב-2009. כמובן - השנים

הינן בערבון מוגבל).

alfa 156 2.5.

פורסם

ערב טוב

יכול להיות שאתה מתבלבל?כי אין בארץ ג'טה שמשודכת למנוע ה-1.6 הוותיק, אלא רק כאלו שמונעות במנוע 2 ל' FSI או במנועי TSI.

פורסם

קודם כל תיקון קטן. המנוע הוא 16 שסתומים בשני הרכבים שהוזכרו.

המנוע בג'טה 2009 1.6 הרגיל הוא בא בהספק של 102 כ"ס.

דווקה שקט יותר הייתי אומר מאשר גולף 2001.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

שלילי.

המנועים (שניהם) 1.6 ליטר, 8 שסתומים לא 16 (הלוואי וזה היה FSI/TSI/TDI. אבל זה לא).

וכן - הרעש יותר חזק מהמנוע של הגולף (לי דוקא אין עם זה בעיה).

בג'טה קוד מנוע BSE. בגולף קוד אחר (לא זוכר כבר).

alfa 156 2.5.

פורסם
ערב טוב

יכול להיות שאתה מתבלבל?כי אין בארץ ג'טה שמשודכת למנוע ה-1.6 הוותיק, אלא רק כאלו שמונעות במנוע 2 ל' FSI או במנועי TSI.

יש גם בגטה גם בגולף וגם בפביה אוקטביה איביזה ולאון כולם מודל 09 את המנוע הזה.

במודל 01 בגולף ה1600 16v וה2000 8v.

פורסם

הג'טה מיוצרת במקסיקו הגולף מאז ומתמיד הגיע לארץ מגרמניה, ולכן יש הבדל בגימור שאחד מההבדלים הוא עובי וכמות חומרי הבידוד.

• תוכן חדש...