Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קאמרו החדשה בארץ, האומנם ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז זה צ'אלנג'ר...לפחות אני שמח שלא רק אני התבלבלתי כי הם באמת ממש דומות...(ראיתי את הקאמרו באוטומוטור)

איזה אוטו מהמם יש למישהו מפרט עליו ? מנוע ?

פורסם

425 כ"ס אם אני לא טועה(ב300C SRT זה ההספק) יש מצב שיותר בצ'לאנג'ר.

גם לי יצא לראות אותה ביום שבת:

3195_75810752453_583437453_1664925_4621921_n.jpg

גם אני התבלבלתי תמיד וחשבתי שזוהי הקמארו חשבתי עוד שזו אכזבה שהעיצוב של הקונספט ניראה הרבה יותר טוב.

פורסם

אני מניח שבקרוב אכן נראה קאמארו בארץ, למטרות תקינה. בהמשך, לאחר שכל ההזמנות המוקדמות בשוק האמריקאי יסופקו, יתחילו להגיע אקזמפלרים ביבוא אישי.

אם UMI רוצה לזכות בנתח הארי של מכירות הקאמארו בארץ לעומת סוכני היבוא האישי, עליה לייבא את המכונית בשתי גרסאות המנוע ובשתי תיבות ההילוכים - ולעשות זאת במחיר מאד תחרותי. המאליבו והביואיק לה-קרוס החדשה שבדרכה אלינו, מוכיחות שהדבר אפשרי, קל וחומר במצבה הנוכחי של GM.

SS ידנית, מישהו :wink:?

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תוכן חדש...