Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אלון,באמת שלא הייתי מאמין על בעיות כאלה בקונקט.

כמה קילומטרז' הרכב עבר עד שהתחילה הבעיה במנוע?

אני זוכר את הרכב כמו את כף היד שלי, רק בגלל הכאב הנורא שגרם לי לעבור (וזה אגב אחרי משאית ניסאן נורא בעייתית שגרמה לי להפסד של מעל 100000 ש"ח).

הרכב נסע עד 153,000 ק"מ ללא בעיות מיוחדות (היו כמה פעמים או שמשהו נשרף או שמשהו הפסיק לעבוד, אבל דברים קטנים).

קניתי את הרכב מיד שניה במצב טוב ב40000 ק"מ בערך.

ב153,000 ק"מ הרכב החל לעשות בעיות שונות, החמורה מהן זה הגה כוח ששבק חיים. גם הבעיות האלו לא היו רציניות, אבל באו בשרשרת.

באיזור ה160,000 ק"מ יום אחד המנוע החל להשמיע רעשים מכיוון הבלוק מנוע.

ההמשך של הסיפור באשכול שהבאתי לכאן קודם, כמו כן גם סוף הסיפור (והמנוע).

אני אומר לך, גם אני לא האמנתי שהדבר הזה קורה בטורנאו, אבל זאת עובדה, והנה, שכן שלי שקנה את הקונקט שלו עוד לפניי מהחברה הגיע לכ20,000 ק"מ יותר מהמרחק שעשה הקונקט שלי כשהלך המנוע, והנה, גם הקראנק שלו מרעיש.

אמרתי לו, ולצערו הוא לא הצליח למכור. הלך למוסך פרטי ואמרו לו שזה "פצצה" מתקתקת (מובן שלא פצצה) ואין מה לעשות, המנוע ילך בזמן הקרוב אם ירצה ואם לא.

זאת בעיה סידרתית למיטב ידיעתי בקונקטים של שנת 04-05, השנים הראשונות שהוא נמכר. אינני יודע אם זה פקטור הזמן שהשפיע פה, או שבאמת משהו השתנה בשנים שלאחר מכן, אבל זוהי בעיה סידרתית.

אגב - דבר עוד יותר מצחיק. אחרי שהמוסכניק אמר לי שהמנוע ילך לי בקרוב אני האמנתי לו והתחלתי בחיפושים אינטנסיביים אחרי טנדרון מסוג שונה. לבסוף החלטתי לסגור עסקה דווקא על טויוטה היילקס, ואז ברגע האחרון ביטלתי אותה. הלכתי דווקא למאזדה ולפורד, בהנחה שהם יוכלו לעשות לי טרייד אין בתנאים טובים עבור פורד S-MAX או מאזדה BT50. אתה יכול להאמין מה הייתה התשובה ? "לא עושים טרייד אין לקונקט". החברה מבינים את בעית השוק של הרכב, ואולי אף את בעיית האמינות, ולכן הם לא עושים טרייד אין לרכב שהם אחראים עליו. כמה ימים אחרי זה שהחלטתי להפסיק לחפש ולנסות לתת הזדמנות למנוע של הקונקט, הלך המנוע.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תוכן חדש...