Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האירופיות בלחץ - ביואיק מגיעה...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חדש מהתנור - בהתאם לפרסום מהיום הביואיק להקרוס החדשה צפויה הלגיע כבר בחודשים הקרובים.

אז מה היה לנו בתפריט? שם מותג יוקרתי יחסית, 5 מטר אורך, בסיס גלגלים ארוך במיוחד, רצפה של אופל אינסיניה (רע זה לא יכול להיות) ועיצוב שהוא משהו בין האינסיניה (היפהפיה לכשעצמה) ובין לקסוס GS. לכל זה נחבר מנוע 3 ליטר עם 260 כ"ס, גיר 6 הילוכים, עיצוב פנימי מרהיב, 6 כריות, אבזור רב ועוד. הלהקרוס הקודמת נראית כמו עגלה ישנה ובלויה לידה. אפילו אני (שמעדיף גרמניות) התלהבתי.

והמחיר - החל מ-180 אלף ש"ח!!!

נראה לי שאצל היבואנים האירופאים מתחילים להזיע.

מישהו חכם אמר פעם שאמריקה היא כמו אוניה או קטר - קשה מאוד לשנות את הכיוון, אבל כשהוא כבר משתנה לא ניתן לעצור אותם. אז נכון שהם לא ממש מאיימים על "השילוש הקדוש" מגרמניה, אבל מי חשב שכמה שנים אחרי שהקלוואליר הלכה לעולמה, הם יעמידו מתחרה ראוי ל-3/פוקוס ושות' (הקרוז כמובן), רכבי הקרוסאובר שלהם יהיו איכותיים ומרהיבים למראה (טראוורס, אדג') ואפילו הסדאנים יעברו ממנוע שסתומים עיליים, 5 ליטר ו-30 כ"ס ו-4 הילוכים לנתונים שלא היו מביישים אף אירפאית.

בעצם, כשחושבים על זה, גם השילוש הקדוש כבר בלחץ - ה-CTS החדשה נתנה להם בראש בנירבורגרינג ונחשבת למתחרה ראויה לחלוטין. כך גם ה-BLS.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ה CTS-V "נתנה בראש" לגרמניות החזקות ולא הCTS הרגילה, שעדיין לא הגיעה אליהן.

בכל מקרה הנורבורגרינג הזה הפך להיות יותר תחרות של מי מכיר את המסלול טוב יותר מאשר אמת מידה ליכולתיה של מכונית מסויימת.

Insane things comes from insanely people.

פורסם

על מנת לצנן את התלהבותך, אני מזכיר לך שגם השברולט מאליבו הקודמת התבססה על רצפתה של אופל, הווקטרה במקרה ההוא, אבל ההבדל בינהם היה תהומי.

הבעייה העיקרית של רוב האמריקאיות בנות קבוצתה, נבעה מכיול מיתלים מזוויע שמנע כל אפשרות להנות מהמכוניות האלו.

מיתליהן היו רכים ולא מרוסנים בעליל, מה שפגע בנוסף גם בנוחות הנסיעה, שהיתה טובה רק על כבישים בסטנדרט אמריקאי למהדרין.

דווקא יחידות הכוח המיושנות יחסית הפגינו ביצועים טובים ופעולה חלקה ושקטה.

גם הלה קרוס הקודמת היתה מכונית נאה למדי ומושכת למראה, שבגרסת ה CLX הציגה מפרט טכני עדכני, רק חבל שעל הכביש הכל נראה אחרת לגמרי, ולא לחיוב.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
על מנת לצנן את התלהבותך, אני מזכיר לך שגם השברולט מאליבו הקודמת התבססה על רצפתה של אופל, הווקטרה במקרה ההוא, אבל ההבדל בינהם היה תהומי.

הבעייה העיקרית של רוב האמריקאיות בנות קבוצתה, נבעה מכיול מיתלים מזוויע שמנע כל אפשרות להנות מהמכוניות האלו.

מיתליהן היו רכים ולא מרוסנים בעליל, מה שפגע בנוסף גם בנוחות הנסיעה, שהיתה טובה רק על כבישים בסטנדרט אמריקאי למהדרין.

דווקא יחידות הכוח המיושנות יחסית הפגינו ביצועים טובים ופעולה חלקה ושקטה.

גם הלה קרוס הקודמת היתה מכונית נאה למדי ומושכת למראה, שבגרסת ה CLX הציגה מפרט טכני עדכני, רק חבל שעל הכביש הכל נראה אחרת לגמרי, ולא לחיוב.

אני מאמין ומקווה שהם למדו משהו ולא הרסו את הרצפה לטובת "שיוט אוניות" אמריקאי. כמובן שלא ניתן לדעת כמה טוב היא תהייה עד שתגיע, אבל הדבר נכון לגבי כל רכב. תודו שלפחות הגודל והעצוב, המפרט, המנוע והמחיר יכולים "לתת בראש" לפאסאט ושות'.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

אני אופטימי לגביה ועושה רושם שהפעם יש לביואיק דגם מגובש שיכול להוות מתחרה בשוק (לדעתי UMI צריכים לפשל בגדול על מנת להכשיל את הצלחתה בישראל...רגע, יש לי Déjà Vu :lol:).

פורסם

איפה קראת שהמחיר 180,000 שקל?

אני חושב שהם עצמם לא יודעים בכמה היא תתומחר, הם דיברו על 200,000 שקל,

אבל עם כל הרכות של הרכב ,אני אישית הייתי קונה בניגוד לאקורד שעולה אותו דבר ונחותה משמעותית באבזור.

פורסם

על פניו, מבלי לנהוג ברכב ומבלי להתרשם באופן בלתי אמצעי מאיכות החומרים - הרכב עושה רושם טוב מאוד.

כשמשווים את הרכב הזה לדוגמאות מובילות בתחום ה- mid range, עושה בהחלט רושם שהרכב הזה הולך לתת להם בראש (במיוחד אם הדולר יחלש כמצופה בטווח הבינוני - ארוך).

נכון שהגודל שלו הוא עניין של טעם (לא לטעמי - אני מעדיף את איזור ה- 4.6 מ'), אבל פרט לזה זו מכונית שמכבדת את בעליה ואת היצרן שלה.

הרבה גם תלוי ביכולתו של היבואן, אני אשמח על כל רכב שמקטין במשהו את השממה המוטורית שבארץ.

פורסם
אני מאמין ומקווה שהם למדו משהו ולא הרסו את הרצפה לטובת "שיוט אוניות" אמריקאי. כמובן שלא ניתן לדעת כמה טוב היא תהייה עד שתגיע, אבל הדבר נכון לגבי כל רכב. תודו שלפחות הגודל והעצוב, המפרט, המנוע והמחיר יכולים "לתת בראש" לפאסאט ושות'.

בהחלט, אלא שמאז ומתמיד כך היו המכוניות האמריקאיות. גדולות, מרשימות, עטויות כרום ופלסטיק דמוי עץ. הכל נראה יופי עד שהיית מתחיל לנהוג. הביואיק שבתמונות נראית אגב כנסיון כמעט נלעג לחקות לקסוס עד לקורה B, פאסאט מקורה B ואילך. יש כאלו אני מניח שעיצוב זה קוסם להם, יש כאלו שלא.

פורסם

היא נראה יפה, אבל קשה לי להאמין שהאירופאיות בלחץ מזה. היא נראית קצת מצועצעת וכאילו משתדלת יותר מידי.

emotion of motion

פורסם

לא מאמין שהם בלחץ

אבל רכב שנראה מעניין, ולפי אתר אוטו המחיר יהיה אטרקטיבי

מי שמחפש רכב אמריקאי זה הזמן...שהחברות האמריקאיות בהפסדים והם מורידים את המחירים של הרכבים שלהם

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...