Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בדרך כלל אני כותב בפורומים השכנים ולא ממש מגיב כאן, כי אני לא מחשיב את עצמי מומחה אודיו או קרוב לכך.

בשבוע שעבר רכשתי סט קומפוננט מסוג JBL GTO6507C על מנת לשדרג את חוויית השמיעה מקדימה ברכב שלי. (הרכבתי גם מגבר עבורם, אבל זה לא קשור לסיפור)

לצערי , בבואי לבצע את ההחלפה והוצאת סט ה MBQ הנוכחי שיש ברכב ולאחר סיום העבודה בדלתות הקדמיות,

התברר לי שאי אפשר להרכיב חזרה את כיסוי הטוויטר , כי הטוויטרים של הסט החדש פשוט בולטים ואי אפשר לעשות כלום בנדון.

יש להם גריל מתכת כדורי שהוא חלק אינטרלי מהטוויטר ולא ניתן לפירוק.

על כן הייתי שמח לקבל רעיונות איך אפשר בכל זאת להכניס אותו שם. אני מניח שהתקנות בגולף -4 הן דבר דיי נפוץ בארץ ובעולם.

כרגע אני נמצא במצב ביניים בו נשארתי עם הטוויטרים של MBQ ועם מידים של ה JBL.

כמו כן, רציתי לדעת האם יש חשיבות מהותית לסוג הקרוס בו אשתמש.

כרגע השארתי את הקרוס של ה MBQ מכיוון שהוא נראה הרבה יותר איכותי ומאסיבי , בניגוד לקרוס של הסט של JBL שנראה כמו צעצוע. (אני יודע שזה לא צריך להיות שיקול ,אבל הם כבר היו מחוברים היטב בדלתות ורציתי להשאיר אותם בכל מקרה למצב בו אחליט לוותר על הסט של JBL עקב אי התאמה של הטוויטרים.)

זוהי תמונה של האיזור של הטוויטר למי שלא מכיר

FrontDoor23.jpg

כמו כן צירפתי תמונה של הקרוס של MBQ.

מכיוון שאני חובב מקוריות מושבע אני לא מעוניין לבצע בניות או שינויים כלשהם, ואם לא ניתן פיזית לדחוס אותו במיקום ,אני פשוט אוותר על כל הסט או על הטוויטרים בלבד.

תודה.

תמונה038.jpg

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עוד לפני שאתה חושב על מיקום הטוויטרים.

תתחיל בהזזת הקרוס-אובר אל מחוץ לדלת.

כי במידה והוא ישאר שם, תוך כחורף אחד ו/או לחות מוגברת והכל יקבל קורוזיה מתקדמת שבסופו של דבר גם תפגע לך באלמנטים.

הדלת לא אטומה ועוברים בה מים, ובנוסף, בשעות הבוקר כאשר הטל מהלילה מתאדה נוצרת בתוך הדלת לחות כבדה.

בנוגע למיקום של הטווטרים.

אני לא ראיתי את הטוויטרים שלך ואת הגודל הפיזי שלהם, אבל תמיד יהיה ניתן לחתוך את הפלסטיק הפנימי על מנת שיתאים.

ובמידה ואי אפשר, תמיד ניתן לרכוש כיסוי כזה מפירוק ולהתקין עליו כל מה שתרצה.

בנוסף, אני ממליץ לך בחום לפנות לחבר הפורום יוסי(alpine) שמלבד היותו מתקין על:), הוא גם בעלים של גולף דור 4 וגם יש לו נסיון סופר עשיר במגוון הרחב של רכבי VAG והפתרונות שלהם.

בנוסף, עצה מבעל מקצוע כזה שווה יותר מכל תשובה שתקבל.

under construction..

פורסם

הקרוס כמו שאתה רואה אותו, יושב ברכב כמעט 9 שנים ומצבו כחדש... :) (מכיוון שראיתי כזה כבר בכמה וכמה גולפים אני מניח שמדובר בקרוס המקורי)

חלקו הפנימי של הפלסטיק המרושת רוטש ונחתך ממנו כל מיליטר של פלסטיק שיכול להפריע לטוויטר של הJBL להכנס ועדיין הוא אינו נסגר.

מצ"ב תמונות באיכות ירודה שצילמתי הרגע, של הטוויטרים ושל הקרוס של JBL שנראה לי קצת צעצוע.

הטוויטר שכרגע מותקן הוא שטוח לחלוטין, כמו מה שבתמונה רק בלי הכיפה הכדורית.

תמונה088.jpg

תמונה082.jpg

תמונה107.jpg

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

זה לא גריל אינטגרלי לטוויטר, הוא מוחזק בעוצמה מגנטית חלושה, ועוד טיפה דבק למקום שלו [אלא אם כן MBQ תכננו אותו כך שאי אפשר יהיה לתקן אותו]

הוא אמור להשלף ולהכנס למקום המקורי של הטוויטר במשולש [הכנסתי לשם כבר טוויטרים גדולים מזה בלי שינויים]

נ.ב , לא צריך להיות מומחה בשביל להגיב פה :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

כשדיברתי על גריל אינטגרלי דיברתי על הכיפה של הטוויטר JBL שמגיעה כיציקה אחת יחד איתו, ולא על הכיסוי שמורכב ברכב אשר ברור שאין לו קשר לMBQ.

נו טוב, מחר בבוקר יש לי קצת זמן, אפרק שוב את הדלת ואראה שוב מה אפשר לעשות.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

כנראה שרק התבלבלתי בשמות, אבל דיברתי על הטוויטר בעל גריל המתכת שמופיע לך בתמונה, כנראה שהתבלבלתי בין המותגים שהצגת פה ,אבל בהחלט התכוונתי לטוויטר שהחזקת ביד, שהגריל כוורת ממתכת הקטן שצמוד עליו הוא ממוגנט, ולא מודבק בצורה קשיחה [ב90 אחוז מהטוויטרים]

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

דווקא האצלי ה-JBL ישבו פיקס, אבל אח"כ שהחלפתי לטוויטר אחר זה לא ישב.

בפלסטיק הזה יש מעין פלסטיק שבולט פנימה "תושבת" לטוויטר.

תחתוך אותה עד שייכנס.

פורסם

אצלי היה גם בגולף עניין עם הטוויטרים שרכשתי

של audio system מסט hx

הקוטר שלהם נורמלי יחסית אבל הם עמוקים יותר ולא הסכימו להיכנס עם הפלסטיק בשום אופן

באופן קצת ברברי חתכתי עיגול עם מקדח מתאים לגודל של הטוויטרים ופשוט הלבשתי אותם מהחלק החיצונית פנימה בתוך המשולש.

שבעתיד הקרוב ישתדרג לכיוון הקורה :)

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

פורסם

באמת ברברי... :)

אני לא מתכוון לבצע שינוי ברכב, במקרה הטוב הם יכנסו בלי הגרילים שלהם,

במקרה הפחות טוב אשאר עם הטוויטרים MBQ המקוריים בשילוב עם שאר הסט של JBL.

במקרה הפחות פחות טוב: אני אפרק את המידים החדשים (הטוויטרים והקרוסים לא מורכבים גם ככה) ואחזור לסט הקודם או אקנה סט אחר שכן מתאים. (יש דרישה בשוק ל GTO6507C משומש?)

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל, אתה שם לב לאיזה תסביך אתה נכנס בגלל טוויטר?

גש ליוסי ותראה מה ניתן לעשות.

בפביה MK1 ובאיביזה MK4 - הטוויטרים יושבים במשולשי המראות (כמו אצלך)- ולא הייתה שום בעיה להתקין את הטוויטרים של GTO.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

מוזר מה שאתה אומר כי אצלי בגולף שנת 2000 יש אותו סט בול כמו שלך והטוויטר נכנס חלק,אפילו עם הגריל השחור של הטוויטר

ואני זוכר גם שהוא היה קצת "חופשי" בתוך החיפוי ספוג אז שמתי כמה חתיכות נייר בתור "ספייסר" שיהיה צמוד לפלסטיק של הדלת שמכסה את הטוויטר.

• תוכן חדש...