Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיות במזדה לנטיס 2000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך עזרה לגבי כמה בעיות שיש לרכב

יש נטיה לצדדים בהגה כמה יעלה לסדר את זה ??{כיוון פרונט אם אני לא טועה}

ברדיאטור השתמשו במים רגילים ונהיתה חלודה הבנתי שצריך לנקות את כול הרדיאטור...מה עלות של הטיפול

להחליף מנוע בדלת של תא נהג מה עלות?

ניקוי פנסים דהויים

לנקות חלודה באזור של המנוע לא על המנוע

נזילה לא רצינית של שמן מנוע

טיפול 10000 כמה הוא עולה!!!

מדובר על רכב מזדה לנטיס 323 2000 אוטומט

אם יש מישהו מנוסה שיכול להגיד לי בערך כמה יעלה כול הספור הזה ביחד

תודה מראש

פורסם
יש נטיה לצדדים בהגה כמה יעלה לסדר את זה ??{כיוון פרונט אם אני לא טועה}

יש לבדוק כיוון גלגלים /פרונט מה צריך לבצע (בין 120-300 ש"ח).

ברדיאטור השתמשו במים רגילים ונהיתה חלודה הבנתי שצריך לנקות את כול הרדיאטור...מה עלות של הטיפול

(מומלץ להחליף לנוזל קירור מקורי +200-250 ש"ח לניקוי רדיאטור ותקווה שהוא לא רקוב- זו מחלה בלנטיס,הרבה רדיאטורים התפוצצו ברכבים כאלו,גם לנו זה קרה)

להחליף מנוע בדלת של תא נהג מה עלות? עלות מנוע כזה יכולה להגיע ל-400 ש"ח לא כולל עבודה.

ניקוי פנסים דהויים (יכול לנוע בין 100 ל-200 ש"ח).

לנקות חלודה באזור של המנוע לא על המנוע (מה זאת אומרת חלודה באזור של המנוע,אם זה חיצוני יש חומר מיוחד ששוטפים ומנקים איתו את איזור המנוע וזה עולה יחד עם העבודה 150-200 ש"ח).

נזילה לא רצינית של שמן מנוע (תלוי מהי סיבת הנזילה ?,פילטר שמן/מחזירי שמן של הטיימינג/מחזיר שמן אחורי בין המנוע לגיר -לכל דבר יש תמחור שונה)?

טיפול 10000 כמה הוא עולה!!! (במוסך רגיל יעלה זול יותר ממוסך מורשה יכול להתחיל ב-250-300 ולהגיע ליותר תלוי אם מחליפים גם בלמים)

......

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...