Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתור מכר של אחד המנהלים של פוינטר

רק פוינטר , שירות מדהים , תמיד הלקוח יוצא מרוצה

בלי בלבולי שכל , PURE טיפול יעיל .

אני רק יוסיף , לפני כמה שנים פוינטר ושגריר הוותיקה נעשו

חברה אחת , דבר שעשה למעשה את פוינטר , והביא לה מלא לקוחות

מרוצים , עם הוותק והניסיון של שגריר , שרק תרם לפוינטר , שפרח .

אז אם אתה מנוי בשגריר , אני בטוח שאתה תעדיף את פוינטר .

פורסם

אני לאחרונה לקחתי איתוראן כי יותר אנשים המליצו על זה. לפי הסוכן מכירות, שתיהן אותו דבר (מה שאומר שכנראה אין לו מושג מה ההבדל).

emotion of motion

פורסם

לי אישית יש פוינטר והשירות טוב.

המערכת קצת מעצבנת בכך שהיא לא נותנת לך הרבה זמן לשחק עם הרכב ואתה חייב להקיש קוד אחרת כל השכונה תדע שאתה יוצא לפיקניק ומסדר את הבאגז'.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לי יש איתוראן ובטלפון אחד שלחו פקודה מהאוויר כדי להגדיל זמן צפצוף כדי שאישתי תוכל לפרוק עגלה של סופר בלי שתצתרך לנטרל אותו קודם. מצד שני יש לאיתוראן פאדיחה שאם אני פותח וסוגר את דלתות הרכב תוך כמה שניות ושוב דורך אותו הוא מתחיל לצפצף ד שיקישו קוד. מעצבן לפעמים.

בפויינטר מספיק פשוט לדרוך את העזעקה שוב, ובמקרה שכל החיישנים בסדר היא שוטקת. אבל פויינטר זה ספציפי מורכב ברכב יקר עם מערכת מיגון כפולה שאני נוסע בו מדי פעם. לכן אני לא יודע אם ההשוואה שלי נכונה.

• תוכן חדש...