Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לאמבולנס כולנו תמיד נפנה את הדרך (מי רוצב על המצפון שלו מוות של מישהו) ,מצד שני לניידת משטרה לא תמיד.

אתה אף פעם לא יודע מה האירוע שהניידת נוסעת אליו אולי זה גם להצלת חיים? תחשוב קצת לפני שאתה כותב דברים כאלה

פורסם

אין שום היתר לחצות צומת באדום בשום מקרה, גם אם מאחוריך אמבולנס.

אבל רצוי בהחלט להפעיל שיקול דעת בריא ולגלוש לתוך מעבר החציה (באלכסון לנתיב אחר, כמו שהחולירות שעוקפים את כל התור לפניה שמאלה עושים) כדי לתת לרכב החירום לעבור.

הסיכוי לקבל דו"ח מצלמה במקרה כזה הוא קלוש, גם במקרה שאין שום רכב חירום בסביבה בד"כ לא טורחים לשלוח דוחות כי אין פה עבירה של רמזור אדום בכלל אלא עבירה קלה יותר.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
אסור לעבור באדום נקודה.

אתם לא באמת יודעים מי באמבולנס ולצורך חומר למחשבה אני אשנה קצת את נוסח דבריו של damplin:

תחשבו על זה ככה: בתוך האמבולנס נמצאת אמא/אבא/אח/אחות/חבר/חברה/בן/בת/סבא/סבתא וכד' והם בסכנת חיים.

אתם לא מפנים דרך לאמבולנס בצומת, לא סיכנתם אף אחד ממשתמשי הדרך ולא הסתכנתם בתמונה ודו"ח.

האמבולנס מגיע באיחור של דקות לבית החולים והחולה נפטר.

אז עם נעזוב את את הרגשות בצד, נשאר בן אדם אחד מת והוא במקרה אחד הקרובים ביותר אליכם.

זה אומנם אדום וירוק אבל לא שחור ולבן. כל אחד צריך לחשוב כאילו היקרים לו נמצאים באמבולנס ולפעול במיטב שיקול הדעת.

.

יש שיר של זמר דגול שנקרא מנצור :-D

מרפי מרפי הבן $@#$, תמיד אני מבסוט אתה מביא לי בקטנה

Confidence In Motion

• תוכן חדש...