Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיגון סף לג'ימיני ,איפה הכי זול לעשות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אליאור,

כמו שאמרתי, בחו"ל הרבה יותר זול כל זמן שאתה דואג להביא את החלקים בעצמך או בעזרת חבר.

אחרי הובלה מכס ומע"מ (שנגבה על המחיר כולל הובלה כולל מכס) ואחרי עבודה, ההבדל לא יהיה כל כך גדול ואין לך אחריות. פה אני מסכים עם בגירה.

אני הבאתי בעזרת חבר סט בילשטיין בפחות משליש מחיר.

מה שיפה זה שאפשר לחלק את הקניה ל-3 חבילות ואז שווי של כל חבילה הוא פחות ממאתיים דולר ואין מכס אם מביאים את החלקים ככבודה.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

התקשרתי לליאור מזוקי-לנד והוא הציעה לי בולמים עם אונקלים ואמר שאין צורך בקפיצים.

למישהו יש נסיון עם דבר כזה? כי הבנתי שאונקלים להגבהה זה יוצר בלאי מואץ של חלקים ברכב

פורסם

היי, אוקולונים זה זבל, עם הזמן הם מתפוצצים מהלחץ של הבודי על הסרנים.

תחליף זול למי שלא רוצה/לא יכול להשקיע בסט שלם.

אם כבר אתה מתעסק בתחליפים זולים, עדיף ספייסר (אותו עקרון כמו אוקולון, אבל אלומניום, יותר עמיד).

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

תודה אור, לא מתאים לי משהו זמני .

אני בודק כרגע עלויות של המשלוח והמכס על הסט של אולדמן.

היום הלכתי לברר על צמיגים וראיתי סט של מקסיס (100%שטח)8060 במידה המקורית של הרכב,למישהו יש נסיון עם הצמיגים האלו?

או המלצה לצמיגים אחרים ברמה הזאת?

פורסם

היי, מקסיס 8060 צמיג קטלני, אבל אני ממליץ על שינוי מידה ל215-75-15, אם תוכל לאשר זאת ברשיון.

יתכן ובקרוב אני מוציא את הסט קפיצים בולמים שלי למכירה, מדובר בקפיצים של קינג ובולמים מונרו, על הרכב פחות מ8 אלף ק"מ.

פורסם

לצערי אני לא יצליח לשנות את מידת הצמיגים ברשיון

פורסם

מנסיון העבר שלי, כאשר אני תכננתי להגביה את הרכב, עשיתי כהרגלי סקר שוק, להפתעתי הרבה, המחיר אצל הנפלד היה כמעט כמו בסדנאות, רק ללא עבודה, כנראה שהם תוקעים מחירים בכוונה עמ לשלוח אנשים לגתוס או מתקינים אחרים.

פורסם

אור אתה צודק ב100% , הם מבקשים את אותו המחיר כמו בכל הסדנאות לא כולל התקנה!

פורסם

לי הנפלד בכלל לא הסכימו למכור, הפנו אותי לכמה סדנאות שעובדות באזור שלי ואמרו שהם מוכרים לסיטונאים בלבד.

האמת, ככה מתנהל יבואן חכם!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בנתיים מצאתי מיגון סף משומש ב650 ש"ח מאיזה בחור שמוכר את הג'ימיני שלו.

הפירוק וההרכבה לא צרכים להיות מסובכים יותר מדי

פורסם

בוודאי שהם לא ימכרו לך את זה באופן ישיר , הם מחוייבים לסדנאות השונות שקונות מהם בכמויות גדולות בכל חודש.

הם גם לא ייתנו לך את המק"טים , האינטרס שלהם הוא שתקנה סחורה שלהם ( קח בחשבון שהם נותנים לך אחריות של 40,000 ק"מ או שנתיים ), במידה ותביא סט כזה מחו"ל לא תיהיה לך כל אחריות.

גילוי נאות - אני עובד באחת מסדנאות הג'יפים וזה ממש לא רלוונטי באיזה.

פורסם

אין לו מגן טרנספר , אני ממשיך לחפש עוד כמה דברים לרכב שלי אז אם אני ימצא אני יכתוב לך

פורסם

יש אחריות מלאה ל3 שנים בהזמנה מחול (לא יודע אם קיימת הגבלה של ק"מ)

פורסם
יש אחריות מלאה ל3 שנים בהזמנה מחול (לא יודע אם קיימת הגבלה של ק"מ)

OLD MAN EMU נותנים אחריות של 3 שנים או 60000 ק"מ רק על הסדרה החדשה ( SPORT ) שעתידה לצאת בחודש יולי הקרוב , האחריות רלוונטית לארץ הרכישה - זאת אומרת שעם תרכוש את הסט באוסטרליה ותשלח אותה לארץ האחריות תיהיה רק באוסטרליה ולא בארץ. אותו הסדר יש לגבי האחריות גם לסדרה המשווקת כרגע בארץ ולה ישאחריות כמו שכתבתי שנתיים או 40000 ק"מ.

• תוכן חדש...