Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לבנות עגלה (משטח עץ) עם גלגלים והגה. (חיבור שני חבלים לסרן הקדמי).

ברקסים כמובן לא היו.

בירידה הגדולה ליד הבית, נסעתי בשיא הכיף - עד שיצא רכב מאחד הרחובות. איך עוצרים?:lol: הפתרון היה להכנס בכל הכח בחומה של אחד הבתים. עשיתי מבחן ריסוק לעגלה המסכנה :lol: אין לי מושג איך יצאתי משם על הרגליים. 5 כוכבים אצלי היא קיבלה.

עוד משהו מצחיק היה לבנות מלונה לכלב מלבנים משתלבות - וזהו. יום אחד כל המלונה הזאת התפרקה, הכלב נחלץ משם בדקה ה-90.

דווקא בתור אשקלוני אין לי הרבה סיפורים מעניינים.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יום אחד בהיותי בן כ12 הייתי בקיבוץ בביקור,

מצאתי מזרק חרום, מאלו שבאים עם המסכת אב"כ,

לא ידעתי שהמזרק יוצא מהצד שלוחצים עליו, רציתי לראות את המזרק,

אז לחצתי עליו, תוך שאני מצפה לראות את המחט יוצאת מהצד השני, אני מרגיש

שמשהו נכנס לי עמוק לאצבע, והפלא, אני רואה את המחט - יוצאת לי מהציפורן.

תוך שהיא משפדת לי את האצבע.

זה היה המעשה הדבילי שלי.

פורסם

ביום שלמדתי לזחול (גיל 4 חודשים), המטפלת שלי השאירה אותי לבד לכמה דקות.

הדבר היחיד שראיתי שזז בחדר היה מפזר האדים, שכעיקרון הוא פשוט מתקן עם מים רותחים שמוציא קיטור רותח מחור.

הצלחתי להגיע לשם וסתמתי את החור עם היד.

יש לי עדיין צלקת על הגב מאיפה שהוציאו לי את העור בשביל להשתיל לי ביד.

עד גיל 20 שתיקנתי את זה בניתוח נוסף, לא יכולתי ליישר אחת מהאצבעות.

כשהייתי בן 10 הייתי עם חבר ורצינו להיכנס לבריכה של המושב, אבל לא התחשק לנו להשתמש בשער (שהיה פתוח). קפצנו על הגדר שליד ואז נתקעתי למעלה. כעיקרון השתפדה לי הזרוע.

בסוף הצלחתי להשתחרר וקפצתי, אבל כשבדקתי אם הכל בסדר ובדקתי את המרפק שלי, שמתי לב שמה שאני מחזיק זה את העצם שלי כי נפתח לי כל העור בגלל שפיץ שהיה שם.

12 תפרים אחר כך ושבועיים עם גבס, עדיין יש לי צלקת מאוד מכוערת.

במקרה אחר, בגיל 9 ראיתי שף בטלוויזיה חותך מלפפונים ממש מהר. רציתי להראות לחברה של אחותי איך גם אני עושה את אותו דבר (אבל באוויר) ותקעתי לעצמי את הסכין באצבע.

זה נגמר ב3 תפרים.

בגיל 8 ישבתי עם חבר במושב. פתאום השכנה שלי (בת 10) באה וזרקה עלי אבן בראש. אחותי (בת 12) ראתה ובמקום לעשות משהו היא פשוט עמדה שם וצעקה "אתה עומד למות! אתה עומד למות!". היא קיבלה כאפה.

זה נגמר ב3 תפרים בראש.

שנה וחצי אחר כך, הייתי על נדנדה והגזמתי טיפה עם הזווית. נפלתי עם הראש על חצץ. שוב אותו סיפור עם אחותי, שוב 3 תפרים בראש.

ניצחתי?

פורסם
לצלצל באינטרקומים ולברוח

אצלנו היו קוראים לזה "אסיפת דיירים". מצלצלים לכולם באינטרקום ואז הם מדברים אחד עם השני :lol:

פורסם
את משחק הרכבת אבל עם אוטובוס (שמים פחית ורואים איך האוטובוס דורס אותה).

אני הייתי עושה את זה קצת אחרת:

הייתי אוסף כמה אבני חצץ מבין פסי הרכבת, ומניח אותן בשורה על המסילה.

אחח, איזו הנאה צרופה זאת היתה לראות את הקטר מרסק אותן לחתיכות! :twisted:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לי היה רעיון נהדר איך להכין צ'יפס:

לוקחים מאוורר גדול בעל להבים מברזל, מפעילים אותו על מהירות מקסימלית ודוחפים אליו תפוח אדמה. התוצאה זה ילד ומטבח מלאים במיץ תפוחי אדמה.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

נזכרתי בעוד אחד:

כמו כל ילד נתנייתי טוב, תמיד לפני פורים הייתי דואג להצטייד בנפצים למכביר.

אחד התחביבים שלי ושל החברים שלי היה למצוא קיני נמלים בשטחים הפתוחים שליד הבית, ואז להכניס בהם נפץ, להדליק ולברוח.

כן, היום במבט לאחור ברור לי שזה לא הדבר האידאלי לעשות.

נו, כבר אמרתי מקודם שהייתי פושטק קטן.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

יוסי... התכוונו לדבר טיפשי שאתה עשית... לא ההורים שלך.... מי משאיר ליד ילד בן 4 חודשים(באמת התפתחת מהר... 4 חודשים לזחול) שזוחל אדים חמים דולקים?????????????? או יותר נכון... לא בדקו אם למטפלת שלך יש שכל????

פורסם

ה"יציאה הראשונה לחו"ל" . בני 5 , בן דודי (היום פרופ ידוע בתחומו) ואני הוחזרנו משטח ההפקר למעבר מנדלבאום ע"י הליגיונרים הירדנים.

פורסם
12 תפרים, זה נגמר ב3 תפרים, 3 תפרים בראש, שוב 3 תפרים בראש.

אמא שלך תופרת?

אני הייתי בערך בגיל 5, הטרקטור עמד בירידה, חשבתי שיהיה מגניב לדרדר אותו, מעט שילבתי הילוך קידמי מהיר ושחררתי בלם יד, לחצתי קלות על המצמד הטרקטור החל לדרדר, אמרתי לעצמי מספיק צריך לעצור, שיחררתי את המצמד ופתאום הטרקטור מניע במזל הצלחתי ללחוץ על הברקס והמצמד תוך כדי עמידה הטרקטור נעצר דוממתי את המנוע והמשכתי לדרכי כאילו כלום לא קרה.

!you ate today? thanks to the farmer

חימושניק פנתר הוא חימושניק מאלתר!

פורסם
יוסי... התכוונו לדבר טיפשי שאתה עשית... לא ההורים שלך.... מי משאיר ליד ילד בן 4 חודשים(באמת התפתחת מהר... 4 חודשים לזחול) שזוחל אדים חמים דולקים?????????????? או יותר נכון... לא בדקו אם למטפלת שלך יש שכל????

הם לא בדיוק ציפו שאני אזחל בגיל הזה. בגלל זה רשמתי את הגיל.

פורסם

את ילדותי העברתי להנאתי בבת-ים, ואני שמח שרק את ילדותי כי אם הייתי נשאר שם הייתי כנראה אחד מראשי אירגון הפשע במדינה.

גיל 4 לערך, חברי היחידים הם מהבניין שלי והם בכתות ג' ומעלה.

אמא שמה אותי בגן לאחר זמן מה אני שומע צעקות מהחלון, "אילי" "אילי", אני מגיע והנה חברים שלי פתחו את השער של הגן ואנחנו יוצאים לטייל בשכונה.

טיול זה כלל: ניפוץ חלונות של אנשים מבוגרים, לפנצ'ר לאותם אנשים את הצמיגים (באמת, היה אדם מבוגר שבערך כל שבוע היינו מפנצ'רים לו צמיג או מורידים לו את האוויר בכל הצמיגים.), גניבת ממתקים מקיוסקים וכו'..

לא מתגאה בכלל אבל מה כבר ילד בגיל 4,5 מבין מהחיים.

פורסם

תגידו לי אם שלי מנצח

המקום: מחוץ לחדר מוזיקה

השעה: קצת לפני הלימודים

הזמן:סוף שנות ה90,כיתה ג',חודש לפני פורים בערך

ההתרחשות:

צעקות נשמעו מליד חדר המוזיקה,

אני יורד מהר ומגלה חבורה של בנות מהכיתה שלי מתגודדות במעגל וצורחות.

אני,גברגבר,מאצ'ו ממש שואל מה קרה הן בתגובה אומרות"יש פה אצבע"

אני חושב לעצמי"איזה אצבע?חודש לפני פורים,סתם מעשה קונדס מפגר"

הרמתי את האצבע,בחנתי אותה,נגעתי בציפורן שלה,ההרגשה קצת מוזרה,נגעתי בשיערות,נו,פלסטיקה עלובה!

שיחקתי איתה,הגעלתי את הבנות,זרקתי אותה לאוויר ותפסתי.

כשעה לאחר מכן מסתבר ששיחקתי עם אצבע אמיתית לחלוטין שנתלשה למישהו לילה לפני.

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

• תוכן חדש...