Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתקין מע' אזעקה טובה+דלת רשת או סורגים לפני הפלדלת,גלאי מסוג וילון בניהם,ואז כל התעסקות עם הדלת תפעיל את האזעקה.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא יודע אם זה עוזר הרבה אבל ננסה. ראיתי לפני שנה-שנתיים בטלווזיה כתבה על פריצות לבתים. היה שם בעל פנטהאוז שפרצו לו לבית דרך דלת הכנסיה כמה פעמים והוא הזמין דלת מיוחדת משבדיה/ או ארץ סקנדינבית אחרת אם אני זוכר נכון. בפעם השלילית הפורצים ניסו עם דיסק לפרוץ דרך הדלת. בשלב מסויים הם התייאשו מלנסות לפרוץ את הדלת, פרצו לדירת השכנים ונכנסו דרכה לדירה.

אולי כדאי שתחפש את היצרן הנ"ל. מצטער שאין לי פרטים יותר מדוייקים לגבי יצרן הדלת.

פורסם
לא יודע אם זה עוזר הרבה אבל ננסה. ראיתי לפני שנה-שנתיים בטלווזיה כתבה על פריצות לבתים. היה שם בעל פנטהאוז שפרצו לו לבית דרך דלת הכנסיה כמה פעמים והוא הזמין דלת מיוחדת משבדיה/ או ארץ סקנדינבית אחרת אם אני זוכר נכון.

הימור לא פרוע - דלת של אסא-אבלוי, יצרן המנעולים הגדול בעולם היום.

אמיר,

אולי תגלה לנו כמה כסף יש בדירה, על פי זה נוכל לתפור לך פתרון :wink:

וברצינות, אם מול דלת הדירה יש פיר מעלית או כל קיר מחוזק אחר, שיטה קלה לפריצה היא פשוט לשים ג'ק של כמה טון מול הדלת. זו פריצה שקטה מאוד באופן יחסי ששוברת כמעט כל משקוף (שים לב, לא את הדלת, אלא את המשקוף).

פורסם

ובשביל שלא ישברו את את הקיר בעזרת רכב/משאית- יוצקים גושי ברזל מסביב לבית/בניין שעוצרים את הרכב בקלות.

נהוג לעשות את זה בארה"ב, שהרבה פריצות שם נעשות ע"י איזה אמריקאית עם BIG BLOCK.

פורסם

מה עם דלת בסגנון של אבי הטחול?

[size=3][color=navy][b][i]אתה לא קוסם ואין לך שפן בכובע.[/i][/b][/color][/size] [size=3]אסף.[/size]

פורסם
הימור לא פרוע - דלת של אסא-אבלוי, יצרן המנעולים הגדול בעולם היום.

אמיר,

אולי תגלה לנו כמה כסף יש בדירה, על פי זה נוכל לתפור לך פתרון :wink:

וברצינות, אם מול דלת הדירה יש פיר מעלית או כל קיר מחוזק אחר, שיטה קלה לפריצה היא פשוט לשים ג'ק של כמה טון מול הדלת. זו פריצה שקטה מאוד באופן יחסי ששוברת כמעט כל משקוף (שים לב, לא את הדלת, אלא את המשקוף).

איך מביאים ג'יק של כמה טון לדלת רגילה?איך הוא יוצר את הלחץ הזה על ידי כוח הידראולי?

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם
הגנב לא יודע אם יש או אין כסף ותכשיטים אבל כדי לספק את הסקרנות שלו הוא הופך את הבית ממסד ועד טפחות, בדרך שובר קצת וברוב יאושו לוקח מצלמה או לפטופ..

בד"כ פריצה היא דבר שמתוכנן היטב,קרי מידע מוקדם על סכומי כסף שיש בבית,תצפית על שעות העבודה של הדיירים וכד'

:mm_yeah:

פריצות לבתים, כמו פריצות לרכבים, מתחלקות לדעתי לשני סוגים. או שהפורצים יודעים בדיוק מי גר בבית ומה יש בו, ועשו עבודת תחקיר הכוללת גם את השעות בהן הבית ריק, ובאו במטרה מדוייקת לקחת בדיוק מה שהם חיפשו, או שאיזה ג'נקי מחפש לפטופ כדי שיוכל לממן מנה ועובר בכל הבתים ברחוב בשיטת מצליח. תמיד יש בית שהחלון לא סגור בו ב100% או שהוא פתוח, או שאפשר להרים בקלות את דלת ההזזה של המרפסת.

בהנחה שהבית שלך הוא לא בית מהסוג הראשון, אתה לא מחזיק אצלך את המונה ליזה ולא את הכספת של סמי בן טובים והרצל מלול, כל מה שצריך לעשות זה לבדוק את תקינות החלונות ומנעולי הדלתות, ולא לשכוח להשתמש בהם, גם ביום וגם בלילה.

והוא הזמין דלת מיוחדת משבדיה/ או ארץ סקנדינבית אחרת אם אני זוכר נכון.

הדלת הייתה משבדיה, הזכוכית הייתה מנירוסטה :-D (ע"ע גששים)

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

שמר,

אין כסף.

הקיר הקרוב ביותר שנמצא בערך מול הוא במרחק 1.60 מ'. גם הוא לא ממש מול, אלא טיפה בצד. אם ישתמשו בג'ק, הוא יצטרך לעמוד באלכסון.

במרחק 5 מטר יש קיר ממול.

הקיר הקרוב ביותר נמצא בניצב לדלת, (1 מטר מהמשקוף): בזוית שכזאת, לעקור יהיה קשה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

לשכנים שלי מלמעלה פרצו דלת פלדלת באמצעות ג'ק שהוציא את כל המשקוף מהקיר, וזה באמצע היום בלי יותר מדי רעש. עובדה שאף אחד מהשכנים לא שם לב למשהו יותר מדי חריג.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

למה לא ללכת על הפיתרון הפשוט יותר?

הדלת הכי קלה לפריצה שבעולם.

כשהיא מחוברת בחוט לשוט-גאן קצוץ-קנה.

עושה מספיק רעש כשהיא נפתחת, והזמן שלוקח למשטרה להגיע לא משמש כגורם במשוואה.

DOUBLE.BARRELED.SHOTGUN.JPG

ובנימה רצינית יותר.

מערכת אזעקה שמחוברת לדלת תעשה מספיק רעש.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...