Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה שנים עבדתי בתור סייר (ואחר כך גם בתור מנהל סיור) של חברת אבטחה באיזור המרכז. רוב הקריאות שהייתי מגיע אליהם היו של אזעקות שווא ומידי פעם לפריצות. לרוב פורצים לעסקים. לדירות פחות.

מהניסיון שלי בתחום (והייתי בהמון פריצות לצורך העניין) אין מקום שלא ניתן לפריצה. לכל מקום יש נקודת תורפה שניתן לנצל. נדיר שפורצים דרך הדלת. בדרך כלל שוברים קיר או שפשוט פורצים דרך חלון (קומה ראשונה וקומה אחרונה נמצאים בסיכון הכי גבוה כמובן אבל לא רק...וסורגים הם גם לא פיתרון). ישנם גם שני סוגים של פורצים. יש את הנרקומנים או הפורצים המזדמנים אלה בדרך כלל מחפשים פירצה ומתקדמים משם. הסוג השני הם המקצוענים. רמת התחכום שלהם גבוהה. הם בדרך כלל משתמשים במידע פנימי ומבקרים במקום ומתכננים את הפריצה לפרטי פרטים.

קח בחשבון שנניח ואתה שם דלת פלדה של מקלט כמו שהציעו לך, ובנוסף שם מערכת אזעקה עם גלאים והופך את הדירה לפורט נוקס (סורגים, רוטווילרים וכל מה שעולה בדמיונך), אז פשוט יכולים לבוא לפרוץ לדירה של השכן לידך, לשבור קיר משותף בין הדירות ודרך החור בקיר לנקות את הדירה שלך. כלבים לצערי מרדימים או מרעילים. בקיצור אם ממש רוצים אז לוקחים.

אני לא אשכח איך הגעתי פעם לדירה ביפו (בניין משופץ). על פניו חיצונית הכל היה נראה תקין. האזעקה כבר הפסיקה לצפצף. הבעלים של הדירה בירושלים והוא בדרך. השכנים בדירה הצמודה לא בבית. הצצה מהחלון של המסדרון לחצר האחורית גילתה חלון פתוח אצל השכנים. כשבעל הדירה הגיע אז גילינו ביחד את החור בקיר המשותף עם הדירה ליד. בעל הדירה שהיה די צעיר רץ ישר לארון וגילה שגנבו לו משם סכום מזומן גבוה.

אסף

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תפנה אלי בפרטי ואקשר אותך לאדם שיוכל לעזור לך (פורץ ומתקין דלתות וכו' במקצועו).

עם כל הכבוד לחבי הפורום (ויש כבוד!) ממליץ לפנות לבעל מקצוע טוב בתחום. כזה יוכל לתפור לך חליפת הגנה ההולמת את האבטחה הרצויה ואת כיסך.

פורסם

איך אפשר לפרוץ לקומה אחרונה עם סורגים?הרי אם יש מישהו בבית,הפורץ עף למטה.

אם אין אף אחד בבית,בטח מישהו ישמע ויראה אדם שמנסר לי את הסורגים.:roll:

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

gsk,

אני אשמח אם תמצא את בעל המקצוע שמוכן להתחייב לדרישות כפי שציינתי.

כל בעלי המקצוע, משווקים דלתות של יצרנים סטנדרטיים ובסופו של דבר מודים שכל דלת ניתנת לפריצה תוך דקות בודדות.

דלת אחת תיפרץ ב-5 דקות, ודלת אחרת תיפרץ ב-8 דקות.

להבדיל, כשאני אמצא את הדלת שתיפרץ אחרי שעה, אני אדע שהפורץ יעדיף ללכת.

אני מחפש את הלא סטנדרטי ולכן מבקש רעיונות והצעות.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

בבית שלי יש דלתות פלדלת ישנות(מלפני 15 שנה בערך),עליהם יש את המנעול הידני הקטן הזה בשביל לפתוח את הדלת טיפה.כיום יש שרשראות וכו שניתן לחתוך בטח עם מספריים בכמה שניות,אז בדלת הזו זה בנוי מפלסטיק קשה מאוד מאוד.

המנעול הזה יושב בתוך הדלת לעומת השרשרת שיש כיום שיושבת על הדלת בהברגה.

יום אחד אח שלי נרדם ולאמא שלי לא היה מפתח,והמנעול הזה היה סגור.הגיעה מנעולן שכמובן פתח את המנעול הרגיל בכמה דקות אך הבעיה הגדולה הייתה המנעול הקטן הזה,חצי שעה של עבודה עם מין קונגו מיוחד,כאשר בחצי שעה הזאת חצי בניין עלה אלינו לבדוק מה הרעש.:shock:

ממליץ מאוד מאוד.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

לרוב האנשים שמחזיקים סכומי כסף עתק בבית הם עבריינים. לרוב מדובר בכסף שחור ולרוב בסופו של דבר גם זה ילך.

אם הכסף שלך חוקי אין שום מניעה שתחזיק אותו בכספות הבנק היכן שהוא ממוגן היטב, ומבוטח בהתאם.

במידה ומדובר בדברי אומנות, תכשיטים בסכומי עתק וכו' ישנן 2 פתרונות לעניין:

א. לבדוק את העלות של ביטוח אותם דברי ערך.

ב. ישנם כספות ייעודיות לדברים הללו, שירותים כאלו בטוח יעלו פחות מלמגן את הבית שלך כמו כלא בשמירה מקסימלית בארה"ב.

אני אישית מכיר מקרה של חבר באיזור השרון שהחזיק בבית סכום של אלפי דולרים רבים, שגם הוא רצה לצאת חכמולוג והתעסק עם כל הגיאומטריה של הקירות בבית, כספת מרותכת, קשורה בברזלים, מוחזקת בממד וכו' וכו', בסופו של דבר פרצו לו לדירה תלשו לו חצי חדר, ומאז המנקה מטייבה יש לציין לא ענתה יותר לעולם לטלפון.

אבי.

פורסם

גיל,

אמרתי קודם, ואני חוזר על זה שוב.

לא מדובר בכסף ולא בדברי ערך.

את זה הגנב לא יודע וכדי לספק את הסקרנות שלו, הוא הופך את הבית כאילו היתה רעידת אדמה.

כשאתה חוזר ומוצא שהפכו את כל ארונות הבגדים, ארונות המטבח, מגירות, ספרים וכו'.

דאגו לקרוע כל מעטפה, כולל מעטפות עם תמונות כדי לחפש את מה שאין, ועל הדרך פיזרו לך את את כל מה שממוין לפי נושאים ושנים לערימה אחת גדולה, ובסוף לקחו קצת דברים.

כשהמהפכה הזאת מתגלה לך בדיוק כשאתה חוזר הביתה לקחת את המזוודה לפני יציאה לשדה-תעופה, ועכשיו אתה כבול לבית עד שתגיע משטרה ומז"פ ומנעולן, אז הטיסה לחו"ל הופכת ללא רלוונטית.

שיבוש מהלך החיים זאת הנקודה, והכל בגלל בן בלי-יעל.

ולכן אני מסביר שוב, לא כספת, לא דברי ערך, לא כסף, לא ביטוח ולא נעליים.

כך שכל השטויות שלכם מה לעשות עם הכסף, דברי ערך ויצירות אומנות, פשוט לא רלוונטיים לפיתרון.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אם מדובר בפחד עצמו מן הפריצה והבלאגן שאח"כ, אז לא צריך להגזים בהתגוננות, אמנם אני לא אומר להשאיר חלונות פתוחים ולסלול את הנתיב לגנב אבל כמה סורגים, פלדלת ממוצעת וכו' אמורים למנוע מהגנב האירעי, בסה"כ כמו שנאמר כאן ישנן 2 סוגים של גניבות

גניבות ממוקדות - הגנבים יודעים בדיוק מה הם מחפשים, נכנסים עם מודיעין לבית ויודעים בדיוק היכן נמצאת המטרה ומה צריך להוריד כדי להשיג אותה.

גניבות אירעיות - לרוב מדובר בצעירים, בני מיעוטים, ואנשים שמחפשים מעט מזומן.. לרוב הם יראו בית מעט ממוגן, עם כמה סורגים ודלת נורמטיבית והם ירדו מהרעיון וימשיכו הלאה לבתים שהרבה יותר קל יהיה להם להכנס.

בפריצות מהסוג הזה אגב משאירים יותר בלאגן והופכים כל דבר כמו חיות.

אני מציע שתגדיר לעצמך תקציב כלשהוא שאתה חושב שיהיה הגיוני להגנת הרכוש שלך, ותלך איתו ורק איתו.

לזרוק עכשיו אלפי שקלים על דלת, מערכות אזעקה באלפי שקלים, כספות וכו' לא רק יפגעו בכיס שלך, אלא גם עלולות למשוך את העין של הגנבים בהתאם.

אבי.

פורסם

גיל,

אם מדובר בגנב ממוקד, לפחות אצלי הוא אמור לדעת שאין מה לקחת.

אין לי בעיה שזה ימשוך את העין שלו, אבל הוא עדיין יהיה חייב לבוא עם משור דיסק, ברֶנר או קונגו ולשגע את כל השכנים בבנין.

.

פורסם
כלבים לצערי מרדימים או מרעילים.

הכלב שלי מאומן לאכול אך ורק מה שבני הבית מביאים לו ואך ורק למשמע הפקודה "בתאבון".

גם אם תביא לו אנטריקוט עסיסי הוא יתן לך מבט של "אתה לא ממש מעניין אותי". על אוכל שנזרק\ שהוא מוצא, אין מה לדבר בכלל.

בעלות הגיונית ניתן לאלף כל כלב לכך.

לפותח השרשור:

החברה שמייצרת את הדלת שמתימרת להיות הטובה ביותר כיום היא Safety door.

האתר שלהם, כמה מפתיע, הוא http://www.safety-door.co.il/

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם

לא חושב שיש דלת שאי אפשר לפתוח,במצב הכי גרוע היא תעקר בשתי דקות עם המשקוף.:-(

פורסם
הכלב שלי מאומן לאכול אך ורק מה שבני הבית מביאים לו ואך ורק למשמע הפקודה "בתאבון".

גם אם תביא לו אנטריקוט עסיסי הוא יתן לך מבט של "אתה לא ממש מעניין אותי". על אוכל שנזרק\ שהוא מוצא, אין מה לדבר בכלל.

בעלות הגיונית ניתן לאלף כל כלב לכך.

לפותח השרשור:

החברה שמייצרת את הדלת שמתימרת להיות הטובה ביותר כיום היא Safety door.

האתר שלהם, כמה מפתיע, הוא http://www.safety-door.co.il/

הכלב שלך מקסים.

אבל גם הוא לא יעמוד בפני חץ שיטוס אליו עם חומר הרדמה.

פורסם
הכלב שלך מקסים.

בבקשה תגיד את זה לארוסתי :)

היא לא מרשה לי להביא אותו איתי לקנדה :(

לגבי חומר ההרדמה, לצערי אתה צודק.

IMG_4025 (Large).JPG

IMG_4030 (Large).JPG

IMG_4031 (Large).JPG

IMG_4032 (Large).JPG

IMG_4033 (Large).JPG

0906081432a (Large).jpg

מדלג. (Large).JPG

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

• תוכן חדש...