Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפרוץ דלת פלדה לסוגיה זה לא ענין של אם היא תיפרץ, אלא תוך כמה זמן היא תיפרץ.

בזמנו בדקתי הנושא, ונאמר לי שאחד המדדים לתו תקן, הוא כמה זמן לוקח לפרוץ את הדלת.

אם לדוגמא נקבע שכדי לקבל תו תקן הדלת צריכה לעכב את הפורץ במשך 7 דקות, אזי אם הדלת ניפרצה כעבור 7.01 דקות היא לכאורה דלת תיקנית.

אם-כך, אז תו התקן במקרה הזה לא ממש מעניין אותי.

בד"כ פורץ יעדיף לפרוץ שקט ולשבור את הצילינדר ואז לסובב את המנעול בעזרת מברג.

יש כמובן אופציות נוספות שמצריכות קצת יותר כלים כגון ג'ק ולום שבעזרתם פשוט עוקרים את הדלת מהמשקוף.

אני יודע שיש דלתות שבהן הצילנדר סמוי ולמעשה אין בדלת חור להכניס מפתח. לענ"ד לשיטה זאת יש יתרון, כיוון שהפורץ לא יכול להגיע בקלות למנעול.

שמעתי על דלתות שנפתחות עם מגנט, כרטיס אלקטרוני ושאר פטנטים.

בשורה האחרונה - אין דלת שלא ניתנת לפריצה, שהרי אם כך, כאשר בעלי הבית נתקעים בחוץ והם מזמינים פורץ, מן הסתם הוא יכול לדלת. גם כספת ניתנת לפריצה.

אני מחפש דלת שהפורץ יתייאש הרבה לפני שיהיה לו חשק להמשיך או שיעדיף לבוא עם קונגו ולשבור קיר.

הצעות, רעיונות, דעות יתקבלו בברכה, רק שיהיו במידת האפשר במובן הפרקטי.

התודות מראש.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עבדתי איזה תקופה במכירת מחשבים.

כל חברת מחשבים שפרצו שברו את הקיר.

הרבה יותר פשוט לשבור קיר מלפרוץ את כל הדלתות המסובכות האלה.

באים עם משאית ונכנסים בקיר לא צריך קונגו .

אם בא גנב ורואה שיש לך דלת של כספת במקום דלת כניסה,הוא מחפש כניסה אחרת.

אייל

פורסם

מדובר בדלת של בית, דלת של בית סוגרים גם מבפנים.

אין לי בעיה שיחפש כניסה אחרת - אמרתי שאני מעדיף שישבור קיר.

משאית לא תעזור לו, אולי הליקופטר :-)

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

פשוט אל תשים בוחטות של כסף בבית, מה כבר יש לפרוץ ולקחת? כבר לא גונבים טלויזיות..

זה לא נעים שפורצים, אבל עדיין, אל תעשה בנק בבית.

תשכיר כספת בבנק, תשים שם את התכשיטים שאתם לא נוהגים להשתמש ביום יום.

GOLF TDI

תמונות של הרכב

אם היה לי אוגר רוסי הייתי קורא לו איגור.

פורסם

אלמוג,

הגנב לא יודע אם יש או אין כסף ותכשיטים אבל כדי לספק את הסקרנות שלו הוא הופך את הבית ממסד ועד טפחות,

בדרך שובר קצת וברוב יאושו לוקח מצלמה או לפטופ.

.

פורסם

בד"כ פריצה היא דבר שמתוכנן היטב,קרי מידע מוקדם על סכומי כסף שיש בבית,תצפית על שעות העבודה של הדיירים וכד'

אף פורץ לא יטרח לפרוץ דלת ולהסתכן אם הוא לא יודע שבטוח יש בבית כסף/תכשיטים/קונדומים.

כמו שאמרו פה,היום כבר לא גונבים טלוויזיות.

Nothing runs like a Deere.

פורסם

שמר,

דירת מגורים.

האמת, הדקורציה פחות מעניינת אותי.

מצד שני לא בטוח שהייתי שם דלת של מחסן.

אשמח לשמוע את הצעותיך, הרעיונות שלך נותנים כיוון.

.

פורסם

קנה לך דלת של מקלט + המשקופים שלה, תתקין אותה ותשתמש במנעול נקישות (שמותקן בצד השני של הדלת וכך בעצם אין חור למפתח).

את הדקורציה של הכניסה לבית אתה יכול לעצב כמו חזית של מקרר אמקור משנות ה50... הרטרו חוזר ובגדול!

:roll:

ברצינות לרגע, מה אתה רוצה לאבטח כל כך? אם זה "חדר ביטחון" או שזה כל הבית?

אם זה כל הבית, אתה צריך לחשוב איך אתה ממגן את החלונות בצורה דומה, האם לשכנים שלך יש דלתות מספיק חזקות, מרפסות קרובות, שכנים מלמעלה, מלמטה, מרפסות שכנות וכו'...

לפעמים לשכן ליד יש את המפתח של הדירה שלך (עם מדבקה "המפתח של #### מקומה 6).

האבטחה הכי טובה שלך חזקה רק כמו החוליה הכי חלשה בשרשרת האבטחה. ולדעתי זו לא רק הדלת...

* חוץ מזה, מה יקרה אם מכבי אש ינסו לחלץ אנשים שלכודים בבית כתוצאה מדליקה נניח?

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אתה סתם מסתבך.

כבר מזמן אין חשיבות לדלת.

ראיתי לא מזמן פורצים דלת (פלדלת רגילה) אף אחד לא מתעסק יותר בפריצות

פשוט עוקרים את כל הדלת מהמסגרת (או עם).

תמיד המסגרת תיהיה חלק הכי חלש.

Omnia mea mecum porto

פורסם

ובנוסף תחזיק כלב בבית,נביחות של רועה גרמני לדוגמא יבריחו כול פורץ8)מנסיון.. עוד כש הייתי ברוסיה היה לנו כזה,וזה היה תקופה של אמצע שנות 90 ברוסיה המון המון פריצות והפשע השתולל.אז יצא ככה שנשארתי לבד בבית(הייתי בן 6 אולי) ופתאום שמתי לב שמישהוא משחק בדלת והכלב שלי היה בחדר הכי רחוק מדלת הכניסה כרגיל כמו שכול כלב נובח על מי שבא,אבל פה הוא ניהיה מטורף הוא פשוט החריש לי את האוזניים ונצמד לדלת בסוף אותו איש עזב את הדלת.אחר כך כש הורי חזרו הזמינו משטרה והכול אבל הכלב שלי מנע פריצה:).

ועכשיו ברצינות ראיתי פעם אחת בביניין מגורים רעיון שמאוד אהבתי,זה בעצמם מין רשת סורגים כזאת שלפני הדלת הכניסה הראשית לבית.וקודם צריך לפתוח אותה ורק אז מגיעים לדלת כול עוד לא פתחו\פרצו אותה אין אפשרות פיסית להתעסק עם הדלת.אומנם זה לא כזה מסובך לפרוץ אותה אך עדיין זה יכול לעקב את הפורץ.

לדוגמא כזה:

i1mg1589.jpg

German_Shepherd2.jpg

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

• תוכן חדש...