Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלווום

אז ככה אני בן 17 וההורים שלי רוצים לקנות לי אוטו. התקציב הוא די גבוה יחסית לרכב ראשון. איזה פינוקק!! חח

טוב היו לנו כמה אפשרויות ובסוף הגענו למיצובישי לנסר (נראה לי לימיטד כי היא הכי דומה לאיבו שאני אוהבב) 2008/9

חדש חדש 0 ק"מ, כמה תוספות למראה החיצוני (מהחברה), צבע שחור/אדום (עדיין בהתלבטות)

אין לי הרבה מה לומר אז תגידו מה אתם חושבים על הלנסר, נראית מספיק ספורטיבית? מתאימה לנער בן 17?

המחיר לא הכי משמעותי כרגע, בינתיים אנחנו רק מנסים להגיע להחלטה.

תודה מראש

פורסם

שמע לא קראתי עליה שום דבר לומר לך את האמת, ראיתי אחת כזאת מתרסקת בדיוק לפני שבוע, התוצאות היו מחרידות, בסיעה של 50 קמ"ש לא נשאר מהרכב כלום וגם הנהב לא יצא במצב טוב יחסית לתאונה, בוא נגיד שה C4 שהתנגשה בה נראתה כאילו נפל לה שתי פנסים ולעומת זאת הלנסר נראתה כאילו נכנסה במשאית ב 200 לפחות, אוטו לא בטיחותי כ"כ לדעתי...

בתור אוטו ראשון במקומך הייתי קונה משהו בתקציב זול יותר, חבל על ההתחלה לקנות אוטו ביוקר, בכל מקרה כל נהג חדש בהתחלה משייף תאוטו פה ושם בחניות וכאלה, קנה אוטו שנתון סביר תשתפשף עליו ואז תעלה לאוטו חדש

למען האמת, הלוואי עליי שההורים שלי היו נותנים לי לפני שנתיים לנסר חדשה,

תתחדש תבחר מה שתרצה

פורסם
שמע לא קראתי עליה שום דבר לומר לך את האמת, ראיתי אחת כזאת מתרסקת בדיוק לפני שבוע, התוצאות היו מחרידות, בסיעה של 50 קמ"ש לא נשאר מהרכב כלום וגם הנהב לא יצא במצב טוב יחסית לתאונה, בוא נגיד שה C4 שהתנגשה בה נראתה כאילו נפל לה שתי פנסים ולעומת זאת הלנסר נראתה כאילו נכנסה במשאית ב 200 לפחות, אוטו לא בטיחותי כ"כ לדעתי...

בקשר לבטיחות של מיצובישי לנסר החדשה :

http://www.euroncap.com/results/mitsubishi/lancer/2009/348.aspx

לא צריך לכתוב, אם אינך יודע.

לפותח שירשור - יש המון מידע בקשר למיצובישי לנסר החדשה, במיוחד בחודשים האחרונים.

תריץ חיפוש, תמצא דעות.

אני רק יכול להוסיף שהביטוחים לרכב הזה לא זולים כלל, וזה עוד לפני התוספת של נהג חדש\צעיר.

קחו את זה בחשבון.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני חושב שאם הם יכולים להרשות לעצמם לקנות לבחור בן 17 אוטו ב130 אלף שקלים, הם יוכלו להרשות לעצמם עוד כמה אלפים על ביטוח.

לפי דעתי, אם הייתי עומד במצב כמו שלך (צריך לבחור אוטו חדש מהחברה במחיר הזה) הלאנסר זה האוטו שהייתי לוקח, פשוט מדהים ביופיו.

אבל לדעתי שווה להתפשר ולחפש אוטו טוב יותר לא חדש מהחברה באותו מחיר.

פורסם

אוטו מצוין.

הנסיעה בו חלקה, כוח לא חסר, אפשרות לעברת הילוכים מהגה מאוד כיפית. חסכונית מאוד בעיקר בנסיעות ארוכות.

בקשר לבטיחות , 7כריות אווירESP ,האוטו קיבל 5 כוכבים במחני הריסוק החדשים והמחמירים. בקשר לזה שהאוטו מתרסק זה רק מראה שאתה לא מבין כלום בבטיחות . ככל השאוטו מתרסק(איזורי קריסה מיוחדים) האוטו מקבל את רוב המכה ושומר על הנהג.

אוטו יציב מאוד על הכביש מתאים לנהג חדש, למראה ולביצועים. בקשר לביטוח אם תקנה אחת חדשה מהחברה אתה תתפלא במיצובישי מציעים ביטוח שלהם (הם סגרו עיסקה עם כלל ביטוח) לי עלה מקיף+צד ג ללא עבר ביטוחי 6100! שאר החברות רצו 10K לפחות (נהג חדש). אני מאמין שהביטוח שלך יהיה יותר יקר מכיוון שאתה הנהג העיקרי. אם יש לך עוד שאלות אני השמח לענות

מיצובישי לנסר 09 שחורה 143 כ"ס

פיאט בראבו 98 1.6

פורסם

מבחינת כוח או התנהגות היא איננה מפגינה יכולות מרהיבות,אל תצפה לשום דבר הקרוב לאיבו מלבד מראה דומה.

היא אכן מרשימה ומאובזרת.

אני הייתי שוקל את רכישת הספורטבק שאמנם לא קטנה\קצרה מהסדאן אך בעלת מראה צעיר ו"חם" יותר.

ישנן חתיכות ביד2 מה שיוזיל את עלויות הרכב ויחסוך את נפילת הערך הראשונית.

אני ממליץ לך לגשת לסוכנות ולבצע נסיעת מבחן על מנת לוודא שאתה שלם עם הבחירה שלך.

בהצלחה.

פורסם

תודהה גיל .

כן הביטוח יהיה יקר אני יודע..

מחר אני ואבא שלי נוסעים לסכנות לבדוק כל מה שצריך לדעת וכנראה שאולי נקנה את הלנסר בסוף.

אבל אני עדיין בהתלבטות לגבי הצבע למשל, בין שחור לאדום. עדיין לא יצא לי לראות לנסר אדומה, אם מישהו מכם ראה אחת, איך היא? יפה? הצבע בוהק? גם השחורה?

בלי שום כוונה גזענית, אני לא רוצה להיראות כמו ערבי.. חח

בתמונות של הדגם המפואר רואים חצאיות, ספויילר קטן, מגנזיום/ג'אנטים וסאב וופר. האם היא באמת תגיע ככה? או שכל אלה תוספות?

ומה לגבי המערכת? rockford fosgate?

ורציתי לשאול עוד משהו אבל שחכתי.. באסהה =/

פורסם
מבחינת כוח או התנהגות היא איננה מפגינה יכולות מרהיבות,אל תצפה לשום דבר הקרוב לאיבו מלבד מראה דומה.

היא אכן מרשימה ומאובזרת.

אני הייתי שוקל את רכישת הספורטבק שאמנם לא קטנה\קצרה מהסדאן אך בעלת מראה צעיר ו"חם" יותר.

ישנן חתיכות ביד2 מה שיוזיל את עלויות הרכב ויחסוך את נפילת הערך הראשונית.

אני ממליץ לך לגשת לסוכנות ולבצע נסיעת מבחן על מנת לוודא שאתה שלם עם הבחירה שלך.

בהצלחה.

אני יודע שהיא לא תתנהג כמ האיבו אבל המראה שלה מרשיםם מאוד.

לגבי הספורטבק, לא התלהבתי ממנה ולדעתי היא נראית פחות טוב מהסדאן אבל עדיין יפה.

וביררתי על קניית לנסר חדשה מליסינג אני חושב, ואם נקנה משם אז נפילת הערך הראשונית (בסביבות 20%) תרד ואז אני יהיה יד שנייה. עם זאת אני מקבל אוטו לא משומש, אלא רק במסמכים. כל זה יוצא לי יותר זול מקנייה מהסוכנות.

פורסם

מה חשוב לך ברכב עצמו? רק היופי וה"פוזה" שהוא משדר? או שיש דברים מעבר לכך (כמו התנהגות, אחיזה, בטיחות, איבזור וכו' וכו') ?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
תודהה גיל .

כן הביטוח יהיה יקר אני יודע..

מחר אני ואבא שלי נוסעים לסכנות לבדוק כל מה שצריך לדעת וכנראה שאולי נקנה את הלנסר בסוף.

אבל אני עדיין בהתלבטות לגבי הצבע למשל, בין שחור לאדום. עדיין לא יצא לי לראות לנסר אדומה, אם מישהו מכם ראה אחת, איך היא? יפה? הצבע בוהק? גם השחורה?

בלי שום כוונה גזענית, אני לא רוצה להיראות כמו ערבי.. חח

בתמונות של הדגם המפואר רואים חצאיות, ספויילר קטן, מגנזיום/ג'אנטים וסאב וופר. האם היא באמת תגיע ככה? או שכל אלה תוספות?

ומה לגבי המערכת? rockford fosgate?

ורציתי לשאול עוד משהו אבל שחכתי.. באסהה =/

לנו יש אדומה בבית(יותר לכיוון הבורדו) והיא מאוד יפה. הבורדו יהיה יותר מיוחד על הכבישים אבל השחור לפי דעתי מעט יותר יפה.

אם אתה הולך על הדגם המפואר אז אמור להיות לך:

חצאיות,מגנזיום,מערכת של רוקפורד עם סאב וופר,מושבי עור וסאן רוף(זה לפחות ממה שאני זוכר).

to finish first first you have to finish

פורסם
מה חשוב לך ברכב עצמו? רק היופי וה"פוזה" שהוא משדר? או שיש דברים מעבר לכך (כמו התנהגות, אחיזה, בטיחות, איבזור וכו' וכו') ?

כן חשוב לי גם ההתנהגות, בטיחות והאיבזור שלה..

האבזור נראה טוב לדעתי דיי מרשים, לא הכי יוקרתי אבל נחמד.

כל השאר אני לא יודע מכיוון שלא נהגתי בה.

האם היא תעשה לי בעיות? תבלה במוסך הרבה?

פורסם
לנו יש אדומה בבית(יותר לכיוון הבורדו) והיא מאוד יפה. הבורדו יהיה יותר מיוחד על הכבישים אבל השחור לפי דעתי מעט יותר יפה.

אם אתה הולך על הדגם המפואר אז אמור להיות לך:

חצאיות,מגנזיום,מערכת של רוקפורד עם סאב וופר,מושבי עור וסאן רוף(זה לפחות ממה שאני זוכר).

מושבי עור לא חשוב לי אבל אם ככה זה מגיע אין מה לעשות

איזה דגם הלנסר שלכם?

יש מצב אתה מעלה תמונה שלה?

תודהה מראש

• תוכן חדש...