Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אתגר: הוט האץ' עד 35 אלף ש"ח.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נוהג כיום על קליאו B 99 ידנית (8 שסתומים).

רכב עם אמינות טובה וקצת חדוות נהיגה. קיבלתי את הרשיון לעריכת דין מזמן, ואני רוצה לשדרג את הפוזה וגם את איכות החיים.

התקציב שלי הוא עד 35 אלף ש"ח.

חשבתי על אודי 1.8T ידנית ו/או אלפה 147 אבל לא הצלחתי למצוא רכבים במצב טוב בתקציב שלי (קילומטראז' גבוה ויד גבוהה)

אני לא נוהג מהר ולא לוקח סיבובים בפראות. חשובים לי הפרמטרים הבאים:

אחזקה זולה (לכן האודי "מתנדנדת" בשל עלות ביטוח מאוד יקרה)

אמינות (לכן אני רוצה רק גיר רגיל, מעבר לכך שאני נהנה "לערבב את הדלק"...)

רכב נעים לנהיגה ומתקשר עם הנהג (כלומר, שאני לוקח סיבוב שההגה לא יגיד לי: "ניפגש שוב לתקשר אחרי הסיבוב. בינתיים תיהנה מחווית הנהיגה באוניה...")

אחיזת כביש

אבזור (מזגן איכותי ואמין, הייתי שמח לסאן רופ, מראה מכובד שמזמין להכנס לרכב)

צריכת דלק סבירה

זמינות כוח ומנוע גמיש (אני מעדיף לקבל כוח בטורים נמוכים, ולכן האודי קוסמת לי עם מומנט של 21 קג"מ המתקבל ב 1800 סל"ד)

וקצת נשמה....

חשבתי אולי גם על מגאן קופה 2.0 משנת 2001 (ראיתי רכב ביד 2 לפני כמה דקות ב 30 אל"שח)

ואולי גם על C5 (למרות שאני מעדיף את האצ'בק חמה, או לפחות ניראית כזו...)

למישהו יש עוד רעיונות ו/או המלצות? (אני לא רוצה להוציא יותר מ 35 אלף ש"ח...)

תודה.

user_online.gifreport.gif

פורסם

בתקציב הזה הייתי מחפש פונטו HGT אבל קח בחשבון שבשביל אחת שמורה תצטרך להוסיף עוד כמה זוזים.

אופציה נוספת- פג'ו 206 XS.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
ואולי גם על C5
חדוות נהיגה ב- C5 ?

חפש במקום אחר.

כבעלים של אחת כזו אני יכול לספר לך שחדוות נסיעה\שיוט,ריחוף שקט ונעים במהירויות בלתי-חוקיות יש בה בכמויות.

חדוות נהיגה ? :nono:

פורסם

אתה לא צריך הוט-האצ', אתה צריך קטנה מאובזרת ונעימה. אין טעם להמליץ לך למשל על קליאו ספורט כי בעצמך ציינת - אתה לא נוהג מהר. לכן ההמלצה שלי היא 206XS.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...