Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. אני בניתי כמה קופסאות לרמקולים\לסאבים שלי.. ואני לא יודע איפה להשיג את הבד שעותף את הקופסה מבחוץ. בד כמו לבד. בדרך כלל בצבע שחור ובדרך כלל גם אפור.

איפה קונים את זה? אני באזור חולון\בת-ים אם מישו מכיר באזור הזה..

ומישו יודע את השם של זה ואולי אפילו את השם של זה באנגלית?

ועוד משו. מאיזה עץ אתם ממליצים ליבנות את הקופסה? אני בניתי מסנדוויץ ובניתי גם קופסה אחת מסיבית. הסיבית מאוד מאוד כבד. העדפתי ללכת על הסנדוויץ. יש לכם המלצות על איזה עץ להישתמש בקופסה של סאב?

נרך אג"ב: אני אוטם את הקופסה מביפנים בעזרת סיליקון. מומלץ? או שיש משהו אחר בישביל לאטום?

Only RWD

פורסם

ולמה לא לבצע חיפוש? רמז, נסה את המילים "נחלת בנימין" ו MDF.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
ולמה לא לבצע חיפוש? רמז, נסה את המילים "נחלת בנימין" ו MDF.

איתמר.

נחלת בינימין זה לא אזור?

וMDF זה הסיבית או הסנדוויץ? אני מיתבלבל בזה..

מישהו יודע על הבד השחור שעוטף את הסאב?

Only RWD

פורסם
יש לך חנות בדים בחולון ברחוב הלהב תבדוק אצלו בדרך כלל יש לו

רחוק לי.. אני צריך יותר לכיוון בת-ים..

מישו מכיר ?

Only RWD

פורסם

אני מנחש שנחלת בנימין הכוונה היא לרחוב בת"א אם אני לא טועה- יש שם מלא חנויות בדים - דיי בטוח שלא תמצא שם את מה שאתה צריך.

עצתי היא לך למתקין של מערכות ותקנה ממנו אם אתה לא מוצא חנות שתמכור לך ישירות.

לגבי התיבה אני גם בניתי אחת מאוד מסיבית מסנדוויץ (אולי מסיבית מדיי), בכללי ההמלצה הגורפת היא לבנות מ MDF בעובי של 20 מ"מ מינימום , הרוב בונים מאזור ה 25 עד 30 מ"מ

VW GOLF V5 2001

HU: Alpine 9873E COMP: Morel Hybrid Ovation 6.5

AMP: Crunch PZI 175.4 SUB: IDQ 10In

פורסם
אני מנחש שנחלת בנימין הכוונה היא לרחוב בת"א אם אני לא טועה- יש שם מלא חנויות בדים - דיי בטוח שלא תמצא שם את מה שאתה צריך.

עצתי היא לך למתקין של מערכות ותקנה ממנו אם אתה לא מוצא חנות שתמכור לך ישירות.

לגבי התיבה אני גם בניתי אחת מאוד מסיבית מסנדוויץ (אולי מסיבית מדיי), בכללי ההמלצה הגורפת היא לבנות מ MDF בעובי של 20 מ"מ מינימום , הרוב בונים מאזור ה 25 עד 30 מ"מ

אני בניתי מ20 מ"מ קלה מאוד

ושאמרתי בניתי מסיבית לא היתכוונתי ל"מסיבית" היתכוונתי מעץ --סיבית--

בניתי אחת מסנדוויץ 10 מ"מ לא טוב בכלל. דרש חיזוקים מביפנים.

ובניתי עכשיו משו ממש ממש טוב מ20 מ"מ סנדוויץ יחסית קל מאוד! וגם חזק!

Only RWD

פורסם

הבנתי אותך (מסוג סיבית) והתכוונתי להגיד שבניתי אחת מסיבית מאוד עם חיזוקים מבפנים, שוקלת טונה. ושאין לי או לכל אחד אחר שום דבר רע להגיד אבל עדיין ההמלצה היא MDF

VW GOLF V5 2001

HU: Alpine 9873E COMP: Morel Hybrid Ovation 6.5

AMP: Crunch PZI 175.4 SUB: IDQ 10In

פורסם
הבנתי אותך (מסוג סיבית) והתכוונתי להגיד שבניתי אחת מסיבית מאוד עם חיזוקים מבפנים, שוקלת טונה. ושאין לי או לכל אחד אחר שום דבר רע להגיד אבל עדיין ההמלצה היא MDF

עדיף יותר מסנדוויץ 20 מ"מ ?

Only RWD

• תוכן חדש...