Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

clarion dxz675usb vs dxz585usb

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה ההבדלים בין הרדיו דיסקים הנ"ל? חיפשתי באתר הרישמי של קלריון ולא מצאתי.

איזה רדיו דיסק יותר איכותי וכדאי לקנייה (בהנחה שאת שניהם אני יכול לקנות באותו מחיר).

תודה מראש :wink:

פורסם

עוד שאלה: האם הדגמים הנ"ל או אחד מהם, עדיפים על הפיוניר 6050UB מבחינת איכות סאונד? מבחינת חזות חיצונית ברור לכולם שהפיוניר עדיף.

פורסם

לא ייתכן שאף אחד פה לא יודע את התשובה, אני כעת מתעכב עם ההזמנה מכיוון שלא יודע במה לבחור.

בבקשה, מי שיודע נא להגיב, זה יעזור הרבה.

פורסם

לי יש את dxz585usb אני מאוד מאוד מרוצה ממנו ואם אני לא טועה ההבדל הוא שהדגם שלי הוא שנת 2008 לאומת השני 2007 לא בטוח!

אבל אתה תהיה מרוצה ממנו!

פורסם

אני אגיד לך ת'אמת (כלומר את האמת) אני ממש לא אוכל לענות לך על השאלה ואני מצטער על כך, אבל אם אתה הולך לכיוון של רדיו דיסק אני הזמנתי לפני כשבועיים דגם של אלפין מסוג ida-x305 מחו"ל המחיר ייצא לי כ2000 ש"ח כולל מיסים ומשלוח.

ולשם השוואה נתנו לי הצעות מחיר על מכשיר דומה מאוד רק בסוף במקום המספר 305 עם המספר 100 במחיר של 3500-4300 בארץ למזומן,אני יודע שה305 טוב יותר מכיוון שיש לו יציאה לאייפון ועוד כמה פונקציות קטנות ככה שאני חושב בארץ הוא היה מגיע למחיר קרוב ל5000 ש"ח אם הוא היה נמכר פה.

אני אגיד לך את האמת אני לא שמעתי את המכשיר אבל הבנתי שהוא אחד הרדיו דיסקים היותר איכותיים שיצאו לשוק, בעצם אי אפשר לקרוא לזה רדיו דיסק כי את האמת אין שם דיסק זה זיכרון מובנה של כ30-40 ג'יגה ויש יציאה לIPOD/IPHONE וכמובן USB.

אני לא יודע מה התקציב שלך אבל ממה שאני יודע מכשיר טוב של קלריון בארץ עולה בסביבות ה2000 ומעלה אולי אני טועה.

בכל מקרה כל בנאדם שישאל אותי על מערכת שהיא לא מולטימדיה אני אמליץ רק על מערכת מהסוג הזה ובכל חנות שעברתי וראו את המפרט שיש בו גם נדהמו ואמרו לי שזה בהחלט אחד המכשירים היותר איכותיים שיש.

מצטער שלא קיבלת תשובה לשאלה שלך אבל אם אתה הולך לכיוון של מערכת שהיא לא מולטימדיה תשקול את המכשיר הזה.

פורסם

http://www.clarion.com/us/en/products/2007/audio/source_unit/CD/DXZ675USB/us-en-product-pf_1165294998440.html ה675

http://www.clarion.com/us/en/products/2008/audio/source_units/cd/DXZ585USB/us-en-product-pf_1172385079010.html ה 585

הייתי הולך על 585,

כי :

*הוא שולט על אייפוד לא מתאם חיצוני,לעומת ה675

*אקולייזר 3 ערוצים ,לעומת 2 ערוצים ב675

חוצ מזה הם דומים בתכונותיהם,

שינויים: -התצוגה

-USB ,ה 585 קדמי,ה675 אחורי

זהו בעיקרון.

לבחור שמעליי,30-40 ג'יגה לא תקבל המכשיר הנ"ל,אל תשכח שגם רדיו בארץ לא תשמע.

בכל אופן,מכשיר טוב מאוד,סאונד טוב מאוד,הייחודיות זה כמו שאמרת,אין יותר דיסקים,והמסך המאוד נוח לדעתי.

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

לא כל דבר אפשר להשוות,כי יש סדרות בכל מותג,מהסדרה הכי נמוכה עד לגבוהה.

מבחינתי,ממכשירי פיוניר מנסיוני,הם נוחים לתפעול,המון פיצ'רים חביבים,

אך,יש כאלה שאומרים שהקלריון איכותיים יותר,

תבחר מה נוח לך,מה יפה לך,אם זה מה שחשוב לך,כל אחד ומה הוא מחפש מהHU שלו.

בהצלחה.

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

כלומר אני יכול לרכוש את ה785 לדוגמה ב1400 שקלים ולקבל אותו תמורת 1600 שקלים כמתאים לרדיו?

איפה מבצעים את ההמרה ומה עושים בדיוק? (יש לי כמה חברים באלקטרוניקה, אולי ניתן לעשות לבד...)

פורסם

כיצד איכות הסאונד של הקלריון מתעלה על זו של הפיוניר? האם ההבדל באמת שמיע, או זניח?

הבדלי הסאונד מגיעים מכך שלקלריון מעבד צלילים של 24BIT?

• תוכן חדש...