Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי... אז מה עדיף?

מגבר לרמקולים ומגבר לסאב?

מגבר חזק להכל?

מה הקשר קבל?

וקבל של 1 פאראד זה לא קצת גדול מאוד מאוד?

ולשאלה העיקרית....

רוקפור... מגבר טוב... בסביבות ה1500-2000

מה הולך?

פורסם

לגבי השאלה שלך,הרבה מעדיפים שני מגברים נפרדים כדי לא להעמיס על מגבר אחד.....אבל מבחינה תקציבית אני יודע שמגבר אחד בד"כ יצא לך יותר זול ולא יהיה כל כך הרבה הבדל בשמיעה (אם יהיה בכלל),אני מדבר על אותה רמה של מגברים עם אותו הספק...ואני גם לא כל כך רוצה שיעשו לי פה לינץ' אם אני טועה אז אני עונה בזהירות....אני אישית מעדיף מגבר אחד חזק,וקבל לא תמיד צריך.....

ולגבי הרוקפורד....מגברים במחירים שהצעת (4 יציאות אני מאמין שאתה מתכוון) יש 2 שאני מכיר

את ה301X שתוכל להשיג בפחות ממה שציינת בכסף

הוא מוציא 4X40 ב4 אוהם,4X75 ב2 אוהם,2X150 ב4 אוהם (אני מדבר על RMS כן?)

ויש את ה501X שאם תתאמץ תוכל להשיג בסביבות התחום העליון של הסכום שציינת

הוא מוציא 4X75 ב4 אוהם,ולגבי שאר האפשרויות של החיבור אני לא כל כך יודע אבל תוכל לבדוק באתר של רוקפורד עליו....אני יודע שזה מגבר ממש חזק ומתוך נסיון עם ה301X הייתי הולך על ה501X והייתי קונה מגבר לתמיד שלא צריך להחליף או להתאכזב ממנו.....

פורסם

כמו שנאמר.. 501X אפשרי להשיג בטווח העליון.

והוא יוכל להרים לך 2 סטים של רמקולים ועוד סאב. למרות שהשליטה על קדמיים ואחוריים יתבטל לך עקב חיבור במקביל ליציאות המגבר והורדה ל 2 OHM.

אבל ניצול מקסימלי למגבר יהיה לך זה בטוח.

קבל 1 פראד אני לא בטוח שאתה צריך למגבר אחד. אם ישנם בעיות חשמל 0.5 יעשה את העבודה כמו שצריך.

אבל לא אמורה להיות בעיה, מגבר אחד בדר"כ לא עושה יותר מידי בעיות.

כל רמקולי מקבל ע"פ נתון רשמי 62.5 RMS , והסאב יקבל 250.

אבל לא לשכוח זה ע"פ נתונים מובטחים, מגברי ROCKFORD תמיד באים חזקים יותר עם מבחן תנאים שעושה החברה, כמובן בתנאים אופטימלים של 14.4 V וכו'.

אבל עדיין לדוג' 501X שלי ע"פ המבחן נותן 660.

כל מגבר וההספק היחודי לו.

בכל אופן , שווה קניה.

אני ממליץ אפילו לקנות את הסדרה החדשה, שמעתי שהם עשו כמה דברים חדשים שם, לא יודע בדיוק צריך לראות באתר שלהם

פורסם

אני לא יודע כמה נחשב גבוה ברכב...

נניח סאב שכתוב עליו מקסימום 800 וואט

ו400 נומינלי משהו כזה

מזה אומר?

זה 400 וואט אר אמ אס? אז מה יזיז לו אם אני אתן לו 75 וואט?

וכמה זה הרבה ברמקולים קדמיים?

ואחוריים?

פורסם

זה לא בדיוק ככה....

כשאתה עושה ברידג' ה75 האלו הופכים למשהו כמו 300RMS ותלוי על איזה סאב אתה מדבר

על הפיוניר 800W?אפילו ה301X מעיף אותו......

• תוכן חדש...