Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בחירת קומפוננט למגאן 2005

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי רנו מגאן 2005 וקראתי קצת בפורום על בעיה של כניסת מים אחרי החלפת רמקול אבל לא כל כך הבנתי את הנושא הזה ואני אשמח אם מישהו יוכל לחדד לי את הנושא הזה.

עכשיו אני מחפש קומפוננט קדמי ראיתי שצריך למגאן מידה 5.25 אני מחפש במחיר שנע בין 500-700 יש אפשרות גם ליד 2, הקומפוננט יוגבר ע"י מגבר JBL GTO 1004

תודה מראש

GS

פורסם

רמקולים בתקציב הזה יש לך גם של מורל גם של HERTZ גם של JBL וכ"ו אתה צריך לשמועה ואז לבחור את מה שמתאים לך .

לגבי חדירת מים - אם אני לא טועה יש שם מעל הרמקול כיפת פלסטיק כאשר אם חותחים אותה המים יגיעו לרמקול . בכל מקרה אם אתה רוצה לשמוע רמקולים אתה מוזמן להגיע למפגש שיתקיים כנראה בשבת הקרובה . :-)

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

אני מתלבט בין הHERTZ ל morel

אבל יותר חשוב האם הם יכנסו לי לי בלי בעיות לדלת בלי חיתוכים מיותרים ושהמגנט לא יפגע לי במנגנון של החלון או משהו כזה כמובן שאני מדבר על מידה 5.25

פורסם

לגבי דגמי הרמקולים אינני יכול לומר לך אם לא יפגעו בזכוכית אבל בוודאות אוכל לומר לך שלמסגרת הפלסטיק העגולה קשה מאד מאד לשים סוגים שונים .אני אישית לסט של MBQUART נוסע במיוחד מחיפה ליוסי שיעשה לי רק הגבהה ...שוב,כדי לסבר את האוזן-מה שבדרך כלל אפשר לעשות כמעט ברוב המכונית להרכיב פשוט במסגרת המתאימה-או לכל היותר הגבהה מעץ-במגאן צריך לאלתר כיאות.:brickwall:

פורסם

וואו נראה לי שאני מתחיל להתחרט לשים מערכת במגאן זה סיפור לפי דעתי אני אשמח אם למישהו יש נסיון עם איזה שהוא סוג של קומפוננט שנכנס במדויק למגאן בלי בעיות מיותרות

תודה רבה

פורסם

מסכים עם אלכסנדר.פשוט לך למתקין שמומלץ כאן בפורום וראה מה האפשרויות.אפשר לקנות סט שמתאים לרנו מבלי להתעסק בהגבהות ואילתורים וזהו.ובעצם זה מה אתה רוצה הלא כן?ממש לא ביג דיל-אל תתייאש.רק בדוק את הסטים שמתאימים לך גם לאוזן.

בהצלחה

• תוכן חדש...