Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מהירות על הכביש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני נהג חדש. (הוסרה נקודה מיותרת)

לקחתי (קיבלתי) רשיון לפני כשלושה חודשים, ולפני שבוע סיימתי עם תקופת המלווה (עדיין לא הגיע כרטיס הפלסטיק).

אבל מאז שסיימתי עם המלווה, אני לא מפסיק לצאת מהבית לכל מיני ערים שונים (שונות) כדי לצבור יותר נסיון על הכביש ולשלוט יותר טוב באוטו. (הוסרה נקודה מיותרת)

הבעיה שלי זה כשאני נמצא בכביש, אני לא יודע באיזה (באיזו) מהירות מותר לי לנסוע (אין בכל הכבישים שלטי מהירות).

אני מפחד לעלות על המהירות המותרת בלי לדעת וישללו לי את הרשיון. (הוסרה נקודה מיותרת)

השאלה שלי איך אני יכול לדעת עד איזה מהירות מותר לי לנסוע גם בלי התמרורים שכתוב עליהם את המהירות המקסימלית?

עוד שאלה: מה העונש של (על) הדלקת נרות (פנסי) הערפל ? אני סתם שואל, לא שאני מדליק אותן (אותם), אבל הן יפות (הם יפים) :wink:

פורסם

ממליץ לך לחזור על ספר תיאורייה, שם מוסבר באיזה כביש באיזו מהירות מותר לנסוע. בבין עירוני עם הפרדה - 90, בלי הפרדה 80 למשל.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

שכחתי מה זה תיאוריה בכלל חחח

עשיתי את זה מזמן לפני שנה בערך ועכשיו ספרי התיאוריה עם החברים

עריכה :

אם יש מישהו שמכיר אתר אינטר-נט שיכול לעזור בנושא אשמח מאוד

תודה מראש

פורסם

אתר ל' יכול לעזור לך מאוד, אבל דורש סכום סימלי :)

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם

בתוך העיר מותר 50 קמ"ש (אם אין תמרור עם מספר אחר).

נסיעה עם פנסי ערפל, כאשר אין ערפל = 250 ש"ח + 0 נקודות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כדי שאף אחד לא ייפגע...

קיימים 3 סוגי הגדרות מהירות:

1. מהירות מותרת-

בדרך עירונית המהירות המותרת היא 50 קמ"ש (אלא אם הוצב תמרור שמציין אחרת).

בדרך בינעירונית המהירות המותרת היא 80 קמ"ש (אלא אם הוצב תמרור שמציין אחרת).

בדרך בינעירונית עם שטח הפרדה בנוי בין שני כיווני הנסיעה, המהירות המותרת היא 90 קמ"ש (אלא אם הוצב תמרור שמציין אחרת).

בדרך מהירה המהירות המותרת היא 110 קמ"ש (אלא אם הוצב תמרור שמציין אחרת - בד"כ יוצב תמרור כזה).

2. מהירות סבירה-

בכל דרך שהיא - עירונית, בינעירונית ומהירה, יש לנהוג במהירות סבירה, בהתחשב בכל הנסיבות ובתנאי הדרך והתנועה בה ובאופן שתהיה שליטה מוחלטת ברכב.

3. מהירות מירבית-

המהירות המקסימלית המותרת לכלי רכב מסויים (לדוגמא - טרקטורונים מסויימים - עד 40 קמ"ש).

קצת ריענון על התמרורים הבסיסיים לא יזיק לך: http://www.teoria-yoav.com/tamrur.asp?g=2

כדי שלא תקבל שלילת רישיון, סע תמיד פחות מהמהירות המותרת הקבועה בחוק, ובנוסף, סע במהירות סבירה בהתאם לתנאי הדרך, דבר שיאפשר לך להגיב בצורה מהירה לכל שינוי שיתחולל בכביש וכך למנוע תאונת דרכים קטלנית.

שימוש בפנסי ערפל (חסוך שימוש בהם, זה סתם מסנוור את הנהגים הבאים ממולך ואין בהם צורך, מספיק להדליק את אורות המעבר).

250 ש"ח קנס ו 0 נקודות

נהגת ברכב הנ"ל והפעלת פנסי ערפל, כשלא היה ערפל

ולא ירד גשם שוטף או שלג,

בניגוד לתקנה 107 (ד) לתקנותת התעבורה.

Xbox12341

פורסם
כדי שלא תקבל שלילת רישיון, סע תמיד פחות מהמהירות המותרת הקבועה בחוק

ככה אפשר בארץ לייצר פקקים. אם בכביש בעל נתיב אחד לכל כיוון שמותר לנסוע בו 80קמ"ש, הבחור יסע 60 כשכולם נוסעים 80 (ובינינו, בד"כ נוסעים יותר מזה), הוא פשוט ייסכן תנועה ויגרום לאנשים לבצע עקיפות מסוכנות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
ככה אפשר בארץ לייצר פקקים. אם בכביש בעל נתיב אחד לכל כיוון שמותר לנסוע בו 80קמ"ש, הבחור יסע 60 כשכולם נוסעים 80 (ובינינו, בד"כ נוסעים יותר מזה), הוא פשוט ייסכן תנועה ויגרום לאנשים לבצע עקיפות מסוכנות.

60?! לא הגזמת בכלל. 79 קמ"ש זו מהירות נחמדה ביותר בכביש בינעירוני ללא שטח הפרדה, לנהג חדש שהוציא רישיון לפני שבועות מספר.

וגם אם הוא ייסע 90 קמ"ש יהיה זה שיבצע עקיפה מסוכנת. עקיפה מסוכנת זו הגדרה שמתאימה לנהגים המתפרעים שאחראים באופן ישיר לקטל בדרכים.

Xbox12341

פורסם

טוב תודה רבה לכל העוזרים :wink:

אגב זה לא יפה לתקן שגיאות כתיב כי השפה העברית בכלל לא שפת האם שלי

one should go back to school.

לא רק כדי לחזור על התיאוריה אלא גם כדי ללמוד עברית.

רון.

טוב אני עדיין לא סיימתי בית ספר

אבל רצוי שאתה תחזור לגיל שבו מלמדים איך לכבד אחרים

בברכה

פורסם

מתקנים לך שגיאות כתיב כדי שתלמד, לא כדי לצחוק עליך. הוא היה יכול למחוק את ההודעה כי היא לא מתאימה לכללי הפורום, אבל הוא החליט להשאיר אותה אבל לתקן את שגיאות הכתיב שלך. עלה והצלח.

Xbox12341

פורסם

ולא מדובר רק על שגיאות הכתיב, אלא על ריבוי הנקודות בסופו של משפט אשר בניגוד לכללי הכתיבה בפורום.

קח את זה בקלות, מנסים לעזור פה. (גם אם לא נראה לך)

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

ולא היה מפריע לתדמיתך אם היית משנה את שם הפורום שלך מדריבלר. (מזיל ריר). לפעמים אנשים גסים ולא אוהבי חיות קוראים כך לכלבם.יחד עם שגיאות הכתיב...

פורסם
טוב תודה רבה לכל העוזרים :wink:

אגב זה לא יפה לתקן שגיאות כתיב כי השפה העברית בכלל לא שפת האם שלי

זה גם לא יפה לפרסם הודעה שאינה עומדת בכללים של האתר הזה ואח"כ לכעוס כשמתקנים אותך.

יש בתוכנת וורד דבר שנקרא מאיית אוטומטי או AutoSpeller, אם אתה משתמש בגירסה האנגלית.

לתקן את שגיאות הכתיב ברוב המקרים הוא יכול, אבל לא להעיף לעזאזל את כל אותן נקודות מיותרות שבאופן אובססיבי אתה מתעקש להוסיף.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
ולא היה מפריע לתדמיתך אם היית משנה את שם הפורום שלך מדריבלר. (מזיל ריר). לפעמים אנשים גסים ולא אוהבי חיות קוראים כך לכלבם.יחד עם שגיאות הכתיב...

דריבלר זה יכול להיות גם שחקן כדורגל או כדורסל שעושה קסמים עם הרגליים או הידיים בשילוב עם הכדור.

08YouthDribbler02.jpg

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

• תוכן חדש...