Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!

יש לי סאב של קיקר, ה-L7 12".

הגומי בחלק העליון של הסאב, זה שמתחבר למסגרת, התנתק.

מה הדרך הכי טובה לתקן את זה? רק בחלק העליון המרובע של הסאב הגומי התנתק, כל השאר הוא עדיין תפוס למסגרת.

אשמח לעזרה והכוונה בנושא, אם זה לא אפשרי לתיקון עם כלים בסיסיים בבית אשמח לדעת גם מי מסוגל לתקן את זה ברמה מקצועית באיזור הקריות וחיפה, כמו כן כמה זה אמור לעלות.

תודה מראש!

איציק

- איציק -

פורסם

אני מתאר לעצמי שיגיעו עוד מעט המלצות כגון "קח דבק מגע ותדביק לבד", אבל בכל הקשור ברמקולים הייתי מציע ללכת למתקן רמקולים ולתת לו לבצע את העבודה.

אני לא מכיר מתקני רמקולים בחיפה, ולמען האמת גם לא זכור לי שאי פעם מישהו המליץ על אחד כזה באיזורך.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר, אתה מכיר מתקני רמקולים באיזור ת"א? יש לי אפשרות גם להגיע לשם.

אשמח לסדר גודל של מחיר התיקון.

- איציק -

פורסם

יש לך גם את דואק יום טוב ברחוב חנקין בחולון.

בכל מקרה תנסה גם לפנות בהודעה פרטית לחבר וספונסר הפורום EDDY (אדי הוא אכן שמו - וגם שמי :-P) הוא היבואן של IDMAX ומה שיש לסאבוופרים האלו זה דבר שנקרא קיט תיקון לממברנה.

תשאל אותו אם יש במקרה גם דבק בערכה הזו.

סתם מחשבה.

ולגבי הL7 :-D שזה סאב שאני מאוד "אוהב" - אם כבר נפרד הגומי של הסראונד מהממברנה - הממברנה לא אמורה להיות קלה יותר :-P:?: אולי סוף סוף המנובל הקטן יגיע בזמן עם הסט הקדמי...

חג שמח :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי (לאנוס), למצוא דבק שמדביק גומי זה קל, אבל אני לא ממליץ לבחור שיתקן את זה לבד.

איציק - כמו שדני רשם, אומגה אודיו בחולון הם הפייבוריטים שלי. שירות למופת ומחירים סופר הוגנים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...