Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6298 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מחפש לעצמי רכב ראשון כאשר רוב הנסיעות שלי בעיר. תדירות הנסיעות הצפויה תהיה נמוכה.

חשבתי לקנות רכב בסביבות 30K אבל החלטתי שאולי עדיף להשקיע עוד 5K בשביל לעלות בשנתון. כמה דרישות:

1. אוטמטי

2. סופר מיני

3. בטיחות נורמלית

4. וכמובן עליות אמינות אחזקה נמוכות (ביטוח, חלפים וכו').

מחיפושים בפורים הגעתי לאופציות הבאות בתקציב שלי, עם שאלות נלוות:

פיאנט פונטו elx שנת 2004 - האם יש שינוי בדגם לעומת 2003? כמה קל למצוא פיאט כזו במצב נורמלי?[/font]

כמו כן במחירונים מופיעים שלושה דגמים: דינמיק, קלאב ואקטיב, האם זה מקביל ל S, SX וELX ?

סקודה פאביה שנת 2003- האם מדובר בסופר-מיני או במשפחתית קטנה?

עלו מחשבות גם על סיטרואין C3 וגם יונדאי אקסנט, אבל פחות ראיתי המלצות על אילו.

חשבתי גם על הסריון הקודמת שנת 2003/4 אבל עושה רושם שהן קצת יקרות מחשבתי.

אשמח לתשובות לשאלותי, והצעות לדגמים אחרים שהם בתקציב ורלוונטים לדרישות

תודה :-)

פורסם

האופציות שבחרת לא רעות בכלל.

אם אתה מחפש רק אוטומטי אז דגם הפונטו שאתה מחפש הוא הדיינמיק, או ELX. לדעתי הוא המוצלח ביותר מבין הפונטו האוטומטיות.

הפאביה היא סופר-מיני. יש פאביה סדאן 4 דלתות שהיא כנראה איפשהו באמצע, בין משפחתית קומפקטית לסופר-מיני. גם האקסנט נכנסת לקטגוריה הזאת, אבל היא נחותה משמעותית משאר האופציות שציינת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אז לפי התגובה אני מבין שכדאי לי להתמקד סקודה ובפיאט

איזה דגם של הפאביה (חמש דלתות אני מניח) הוא המומלץ לדרישות שלי?

:)

פורסם

אם מדובר בדגמי הפונטו שלאחר מתיחת הפנים (Mk2b), ולא עודפים של 2003 שנמכרו ב2004, אז כן ישנו שינוי משמעותי.

מעבר לעיצוב החיצוני והפנימי, ישנם מספר שינויים מכאניים קלים, לטובה, ואיבזור עשיר יותר. כמו למשל מחשב רכב מתוחכם יותר, או חגורה אמצעית מלאה בחלק מהרכבים, או משענות ראש מאחור. בנוסף, התיבה הרציפה מציעה 7 "יחסי העברה" במצב הטיפטרוניק במקום 6, אם מדובר ברמת גימור ELX. עוד בנוסף, הוא שניתן לרכוש את רמות גימור SX גם עם תיבה רובוטית ולא רק בידני.

חיפוש היה עוזר, אבל בכל זאת,

S = Actual

SX = Active

ELX = Dynamic.

קביל לדגמים שלאחר מתיחת הפנים כאמור (Mk2b)

לדגמים שלפני מתיחת הפנים (Mk2) שנת 2003-2004:

S = Young

SX = Fun

ELX = Club

!AWDSOME

פורסם

תודה על ההסבר המעמיק על הדגמים.

הכי טוב ELX לאחר מתיחת פנים ולאחריה SX

מעניין שבאותו רכב הציעו גם תיבה רציפה וגם רובוטית.

מישהו יכול לתת עצות לגבי הסקודה? נחמד שתהיה גם אופציה ב'

פורסם

אף אחד לא אמר שהציעו באותו רכב את שתי התיבות. אלא אם הכוונה לפונטו כרכב, ולא לרמות הגימור.

רמת גימור ה ELX הגיע תמיד עם תיבה ידנית או רציפה.

רמת גימור ה SX הגיעו עם ידנית, ולאחר מתיחת הפנים גם עם רובוטית.

רמת גימור ה S הגיעו בידני תמיד.

שים לב שההבלים בין הדגמים עוברים מעבר לסוגי תיבות ההילוכים. אבזור, מנועים וכו'

!AWDSOME

פורסם

זאת היתה מעין שאלה רטורית

שזה די מוזר שחברה שמה בדגם רכב (פונטו לסוגיו השונים) תיבות שונות שאינן ידניות :)

לא עדיף ללכת על תיבה מסוג אחד? סתם תהייה

פורסם

בנוסף לשאלה הקודמת (שטרם קיבלתי עליה מענה), חיפשתי בלוח לוי יצחק, וראיתי

שיש מגוון גדול של דגמים לא ברור לי איזה מהם הוא פביה חמש דלתות אוטומטית, בשנים הרלוונטיות (2003-2005)?

תודה :)

• תוכן חדש...