Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה עדיף מבין שלושתם בקניית רכב?

1> רכב אירופאי נוח מאוד בכביש ומפנק?

2> אמינות של רכב יפני על חשבון הנוחות?

3> רכב קוריאני מאובזר לחלוטין לרוב נוח אבל פחות אמין, בהרבה פחות כסף?

"כל היציע עכשיו משתולל...:multi::angel::onfire:"

פורסם

מה שעדיף לך, איזו מין שאלה זו

אכב אני מעדיף גדישה אטמוספרית, זה יותר אמין

(כן כן יש דבר כזה, פחות מ 0,6 באר זה עדיין אטמוספרי לפי סטנדרט "מסויים")

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מעדיף רכב עם נוחות צרפתית, איכות גרמנית, התנהגות איטלקית, אמינות יפנית, פשטות רוסית ומחיר סיני.

כשימציאו כזה, דברו איתי

בינתיים מה שאני רואה לרוב זה נוחות יפנית, אמינות איטלקית, איכות סינית ומחיר גרמני.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני אישית מעדיף לספוג קצת בעלויות אחזקה אך להנות אירופאיות (אבל לא גרמני מכיוון שהאיכות שלהם ממש לא בשמים וגם האמינות הכללית לא אבל המחירים דווקא כן). מכיוון שאני נוהג/מעדיף רק ידני רוב הבעיות האופיניות של הצרפתיות לא ממש נוגעות לי כי לרוב הבעיות זה בעיות הגיר . ושאר הדברים די בסדר חוץ מדברים קטנים פה ושם (אך ממש לא משמעותי)

פורסם

פעם ראשונה אני שומע שהקוריאנים מאבזרים את הרכב בצורה יוצאת דופן.

מילא אמריקנים, הרכבים שלהם מפוצצים אבזור לא שימושי אבל מאוד כיפי ומפנק וכל זה במחיר נמוך למדי, אבל קוריאנים ?

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

לי יש רכב קוריאני (רקסטון) מאובזר פיצוץ! ונוח מאוד.

אבל לא בליגה של הלנד קרוזר והפאג'רו מבחינה מכאנית.

פורסם

חשבת אולי לשפוט כל רכב לגופו ולהתעלם מהמוצא? הרי ברור לך שזה לא שחור ולבן, ולא רק האירופאים נוחים ומפנקים, היפנים אמינים והקוריאנים מאובזרים, נכון?

פתח בבקשה שרשור ייעודי בפורום הייעוץ עם הרכבים הספציפיים שמעניינים אותך ומשם אפשר יהיה להתקדם.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

טמטום אמריקאי!

או כמו שאני קורא לזה "אמא אומרת שאני מיוחד"

החתימה שלי אינה מיישרת קו עם כללי הבד"ץ המרה"ל ריה"ל השב"ח ישתב"ך שמ"ו

חבר במועדון ה5...מטר אורך :-P

פורסם
חשבת אולי לשפוט כל רכב לגופו ולהתעלם מהמוצא? הרי ברור לך שזה לא שחור ולבן, ולא רק האירופאים נוחים ומפנקים, היפנים אמינים והקוריאנים מאובזרים, נכון?

פתח בבקשה שרשור ייעודי בפורום הייעוץ עם הרכבים הספציפיים שמעניינים אותך ומשם אפשר יהיה להתקדם.

רוני

צודק, כל רכב לגופו.

פורסם

[quote name=sron

is]חשבת אולי לשפוט כל רכב לגופו ולהתעלם מהמוצא? הרי ברור לך שזה לא שחור ולבן, ולא רק האירופאים נוחים ומפנקים סקודה סופרב, היפנים אמינים מיצובישי סופר לנסר והקוריאנים מאובזרים יונדאי אקסנט, נכון?

מסכים

דוגמאות בכחול

אם כבר, אבזור עשיר הוא נחלתן של מכוניות אמריקאיות, ויפניות גדולות עם הגה ימני שמיוצרות לשוק יפני מקומי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...