Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,שישי הזה אני נוסע לטבריה ורציתי לדעת איפה באזור יש מועדוני לילה או ברים טובים.אם אפשר אז גם כתובת ושם מקום,תודה

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

מנסיון העבר (המבאס* להחריד יש לציין) טבריה עיר שומרת מצוות וחלק נכבד מהמקומות סגורים בשבת.

תקוותך היחידה תהיה ללכת על הטיילת ולחפש משהו פתוח.

*מה כלכך מבאס?

תחשוב שאתה במקרה נמצא בטבריה, יום שישי בערב, 5 דקות לפני שמתחיל משחק ברבע-גמר היורו ומחפש איזה פאב לראות בו את המשחק..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

עדיף דאנס בר,אפשר גם באזור טבריה אם כי לא רחוק מידי

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

יש דאנס בר מצויין כל יום שישי בקיבוץ אפיקים , כרבע שעה נסיעה בערך מטבריה.

אני כמעט כל שישי שם בהחלט דאנס בר כיפי מאוד אם כי בערך בשעה 2-3 בבוקר המקום הומה לחלוטין ואין כמעט מקום לזוז :shock:.

בכניסה יש בדיקות מחמירות ואתה נבדק פעמים, פעם ראשונה בודקים את הרכב ואת הגילאים של הנוסעים ומוודאים שאין לך שום שתיה ברכב או כלי נשק ואחר כך בכניסה למועדון עוד בדיקה שים לב שאין לך ברכב שום דבר מחשיד אחרת לא תיכנס.

כניסה עולה 50 ש"ח, הפתיחה בערך משעה 12 אין מה לבוא לפני לא מכניסים.

שים לב לדבר נוסף כל יום שישי יש ביצאה מהפאב לכיוון טבריה ניידות משטרה שמבצעות בדיקות אלכהול (משהו כמו קילומטר מהפאב הם בהחלט יודעים היכן לעמוד) , אל תשתה ותנהג חבל עליך ועל הרישיון , גם אם אתה לא ניראה מסטול הם מבצעים בדיקה.

פורסם

ממליץ גם על אפיקים, כמעט כל שבת שאני בבית אני שם, מקום נחמד מאוד ומוזיקה טובה, באמת תזהר אם אתה נוהג כי יש המון המון ניידות בדרכים.

יש גם את על הנהר שלדעתי זה הפאב מספר 1 בצפון, ממקום בקיבוץ כנרת, אווירה מעולה, מחירים טובים, אבל גם ממש ממש מלא באנשים ויש מצב לחכות זמן רב למקומות.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

• תוכן חדש...