Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני חדש בפורום האופנועים. ויש לי שאלה.

עד לפני שבוע גרתי בבאר שבע ועברתי לרמת גן .

עשיתי מספר שעורים על אופנוע 500 סמ"ק ונכשלתי בטסט אחד. וכרגע זה בעיה בישבילי לנסוע כל פעם לבאר שבע להשלים שעורים ואת הטסט.

השאלה היא האם אני יכול לעבור למורה ברמת גן ולעשות עוד שעורים וטסט ?

חבר סיפר לי שאני יכול לבקש טופס מהמורה בבאר שבע שמאשר שעשיתי את השעורים ולגשת לטסט באזור המרכז..

שאלה למביני עינין.(ה"פ)

תודה לעונים

קו---------------------------------------

פורסם

יש לי הרגל מגונה שאני עוד סוחב איתי מפורום 8, לא עונה למי שמבקש תשובות ממבינים / מומחים בלבד.

אני מודע למגבלות שלי.

שלום לכולם אני חדש בפורום האופנועים. ויש לי שאלה.

עד לפני שבוע גרתי בבאר שבע ועברתי לרמת גן .

עשיתי מספר שעורים על אופנוע 500 סמ"ק ונכשלתי בטסט אחד. וכרגע זה בעיה בישבילי לנסוע כל פעם לבאר שבע להשלים שעורים ואת הטסט.

השאלה היא האם אני יכול לעבור למורה ברמת גן ולעשות עוד שעורים וטסט ?

חבר סיפר לי שאני יכול לבקש טופס מהמורה בבאר שבע שמאשר שעשיתי את השעורים ולגשת לטסט באזור המרכז..

שאלה למביני עינין.(ה"פ)

תודה לעונים

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם

מסכים עם הסקוטר, ולא עונה בכוונה לכל מי שרושם "שיענו רק מביני עניין", אחרוג ממנהגי הפעם : החבר שלך צודק.

תשיג את הטופס המיועד מהמורה בב"ש ואתה חופשי לתור אחר מורה רמת גני.

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם
מסכים עם הסקוטר, ולא עונה בכוונה לכל מי שרושם "שיענו רק מביני עניין", אחרוג ממנהגי הפעם : החבר שלך צודק.

תשיג את הטופס המיועד מהמורה בב"ש ואתה חופשי לתור אחר מורה רמת גני.

תודה לך כRובי . לא ידעתי שניתן להשיג טופס כזה. :lol:

נ.ב.

מצטער שפגעתי "ספציפי בך" SCOOTERMAN . :p

קו---------------------------------------

• תוכן חדש...