Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא רוצה להיות משבית שמחות אבל הכל טוב ויפה כאשר קונים ציוד יקר ויוקרתי,אבל מה קורה כאשר אין מספיק ידע בשביל לנצל אותו?

מה שאני מנסה לומר הוא שיכולת קנית ציוד משובח ויוקרתי אינה מצביעה על עליית רמת היכולות/ידע של חובבי התחום בארצנו זה פשוט מראה על כוח קניה ותו לא.

לא חסרות דוגמאות של אנשים שרכשו ציוד מהרמה הגבוהה ביותר (בתחום הרכב) במיטב כספם אבל לא הצליחו לנצל חצי מהפוטנציאל הגלום ברכיבים שלהם וזה עדין לא השתנה מכיוון שקו המחשבה הוא שעם אתה קונה ציוד HI-END אז אתה כנראה נחשב לאחד שמבין הרבה בתחום ומה עוד שגם תקבל תוצאה לא פחות ממדהימה באפס השקעה בהתקנה וכיוונים או בהתקנה פשוטה יחסית לרמת הרכיבים.

בפורומים בחול אנשים מצליחים להוציא מרכיבים הרבה יותר פשוטים ונחותים טכנולוגית תוצאות מדהימות והרבה יותר טובות לפעמים מרכיבים הרבה יותר יקרים ואיכותיים וזה כבר מצביע על ידע ויכולות ולא על יכולת קניה של מוצרים יקרים ונחשבים.

הרמה עלתה בארץ בתקופה האחרונה בצורה מאוד דרסטית,עם נפתח שירשורים ישנים יותר נראה שרכיבים כמו שיש עכשיו אצל חלק מחברי הפורום היו אולי חלום רטוב של מישהו או שבכלל לא שמעו עליהם,זה מאוד יפה ותורם המון לרמת הציוד וכמובן לסבב המוצרים שיכולים פוטנציאלית להסתובב בתחום "יד-שניה" כאן בפורום כמו שקורה בפורומים בחול ששם ניתן לרכוש מוצרי אולד-סקול למינייהם במחירי מציאה למשל.

אני מקווה שלא פגעתי במישהו במה שכתבתי ואם כן פגעתי אז אני מתנצל מראש ומעומק ליבי.

נ.ב:לכל מי שרכש מוצרים חדשים בזמן האחרון אני רוצה לאחל לכם שתתחדשו ותהנו מהם כמו שיותר.

פורסם

תענוג לראות שאיפות של אנשים, אך גם פעם אני הייתי כך....:-P

מה לעשות שיש גם לימודים בחיים, ולא תמיד הכיס פתוח לזה....:-(

אני בטוח שאני אחזור לתחום בכול הכוח (אני מכיר את עצמי):wink:

ושאני אחזור אני לא הולך לתפשר על כלום.....

אז תמשיכו לשדרג....8)

רועי

• תוכן חדש...