Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי חיפוש בפורום נתקלתי בשרשור הזה :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=185669

רכיבי החלומות

בשרשור מוצגים חלקים מו DENON,NAKAMICHI,ALPINE,GENESIS,TRU,CLARION ועוד מאות חלקי HI END שונים.

סטים בעלות של עשרות אלפי שקלים , סאבים של אלפי RMS-ים ועוד שטויות.

רכיבים שבזמנו (כולה שנה שנתיים אחורה) היו נראים לנו כלא אפשריים וניתנים להשגה.

אבל היום ?, אנחנו רואים את הרכיבים האלה והשרשור סתם נראה כמו שדרוג של מישהו מהפורום :-) .

כ"כ כיף לראות כמה הרמה עלתה ובזמן קטן יחסית, אם זה האודיופילים החדשים או היבואנים הגדולים שהגיעו או סתם אנשים שחיים בישביל השדרוג הבא.

צפויה לנו עוד דרך ארוכה, אך כידוע לכם אי אפשר להספיק אחרי זה.

וככל שנשתדרג נרצה את הטוב יותר , ותמיד יצוץ משהו חדש.

אז בעצם השגנו את המטרה בשרשור הישן, הגיע הזמן לקבוע רף חדש לא?.

SO.. מה רכיב החלומות החדש שלכם? :-)

פורסם

גיפ עם 4 סאבים של HELON 15 בתיבה ענקית

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

DD Z18 על 2 סאנדאון 3500. עם סאב אחד אני יתן לך בראש מקס :-)

אבל החלום יקר, סאב של 4000 דולר אם אני לא טועה

דוד

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
DD Z18 על 2 סאנדאון 3500. עם סאב אחד אני יתן לך בראש מקס :-)

אתה יכול לחלום על זה,4 הלונים דוחפים יותר אוויר,עוד פרט-לHELON15 יש סליל של 100MM ולDD 75MM ואתה שוכח על נתון הMMS:lol: :lol:

פורסם

צר לי לסדוק את האופורייה, אבל...

חשבתי בדיוק אותו דבר. וואוו, איך הרמה עלתה, איזה ציוד הגיע, כל רכב שני "נאטם" בצורה מקצועית, אנשים התחילו להשקיע כסף בבניות סופר-אסטתיות ואיכותיות.

הכל נכון, אבל מבחינת הרמה הטכנית \ מקצועית יש לנו עוד הרבה לאן לשאוף.

אנחנו עדיין במצב שמעט מאוד אנשים יודעים מה זה לכוון מערכת, מעט מאוד אנשים מבינים את החשיבות של התקנה איכותית, מעט מאוד אנשים מתמקצעים באיך לבנות תיבות, מעט מאוד אנשים מתעמקים בהבנת האקוסטיקה ברכב והשפעותיה, מעט מאוד אנשים מתמקצעים בחשמל, מעט מאוד אנשים ניסו לתכנן \ לבנות \ לשנות קרוסים פאסיביים, מעט מאוד אנשים מבינים ברמקולים, זה עולם בפני עצמו.

בקיצור, זה נכון שרמת האודיו בכלליותה השתפרה והתקדמה (ובטח שמבחינת הציוד אנחנו מיישרים קו עם כל העולם ומעבר), אבל עדיין, מבחינה טכנית יש לנו מה ללמוד ומה לשפר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר , אתה צודק.

אך אל תשכח , האודיו בארץ , נכנס לא כ"כ ממזמן.

לאומת שאר העולם שחשוף לזה כבר מלא שנים.

אם שם בארה"ב לדוגמא , מיליונים חשופים לאודיו , פה אחוז קטן מאוד חשוף לזה.

וברגע שבאמת נגיע לרמה של DIY כמו שהרוב בחו"ל , יהיה מאוד מעניין.

העיקר , שתמיד יהיה למה לשאוף :).

פורסם

מקס, מה זה קשור ?:)

אתה מודע לכך ששיא העולם ב SPL הוא עם סאב DD9918 בודד ?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אלי,אתה מודע לכך ששתי HELON 15 נתנו 173 DB?:lol:

פורסם
מעט מאוד אנשים מתמקצעים באיך לבנות תיבות

מבחינה טכנית יש לנו מה ללמוד ומה לשפר.

איתמר.

אני בימים אלו ממש בתהליכי בניית תיבה לסאב.

לי זה נראה הדבר הכי פשוט וטריויאלי בעולם.

לוקחים מידות.

כמה פלטות MDF.

ברגים וקצת דבק.

לבד מעל.

ו-זהו. יש תיבה.

האם יש פה משהו שלא לקחתי בחשבון?

אמשח לדעת לפני שאני מתחיל לבנות, כי בסוף יסתבר שמרכיב ה-X מוציא לי את כל הכדאיות מלבנות לבד.

פורסם

בגלל כול ההלונים האלה מקס הסתבכת בשוק האפור אז כניראה בגלל המיקום שלך בתא במטען :lol:.

תאכלס מה שקורה בארץ זה שרכיבי אודיו נהיו זולים עם השנים ונכנסו יבואנים חדשים לתחום שהניבו מבחר יותר גדול.

כמו שאיתמר אמר אולי לאנשים יש את הכסף לקנות מערכת אבל בודדים באמת יודעים איך לנצל אותה נכון,קרה כבר לא פעם ששמעתי מערכות שהושקעו באלפי שקלים שנישמעות פשוט רעה.

פורסם

לדעתי הסיבה העיקרית לכך שיש פער בין הרמות לא קשורה לעניין המחירים שיותר זולים בחול או הנגישות למוצרים שגודלה יותר בחול (למרות השיפור הגדול שיש בארץ לאחרונה בתחום סוגי ציוד ומחירם).

הסיבה העיקרית לכך שיש פער מסוים נעוצה לדעתי באופי החייים הישראלי - הזמן.

אם נסתכל בגסות על חתך אוכלוסיה שגר בחול ברוב המקרים נראה שיש לו פי מיליון יותר זמן פנוי מאשר לישראלי הממוצע.

וזמן פנוי להתעסקות בתחביבים הוא המפתח לטעמי להקפצת רמת המקצועיות של העוסקים בדבר.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תוכן חדש...